Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Bakan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 42

Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Bakan » 14 paź 2019, 9:04

A ja mam wrażenie, że w świadomości polskiego kibica Lewandowski ma +1 do oceny za to, że jest Lewandowskim. Oceniam go pozytywnie za to spotkanie i tak jak napisałem doceniam dwie asysty mając przy tym świadomość, że pierwsza była totalnie przypadkowa. Generalnie w pierwszej połowie trochę niewidoczny, mocniej rzucał się w odsłonie drugiej stąd wasze wrażenie, że to był jakiś super mecz w jego wykonaniu, tak już jesteśmy skonstruowani. Nie był, przynajmniej w mojej opinii gdyż w trakcie spotkania staram się pewne rzeczy odnotowywać i na tej podstawie wystawiam ocenę. To pomaga w rzetelnym ocenianiu i daje lepszy obraz niż noty „na czuja”. Ale, żeby była jasność, Lewandowski na plus ale byli lepsi (choćby Krychowiak czy Bereszyński).

I jeszcze do osób, które nie przekonały się jeszcze do mojego kanału. Odpalcie sobie ostatni odcinek i sprawdźcie proponowaną przeze mnie jedenastkę, zapoznajcie się z argumentami i porównajcie z tym co wystawił Brzęczek. Apelowałem, że boki obrony do wymiany bo nie dawały jakości dotychczas, sprawdziło się i przyniosło efekt. Sugerowałem, również, że Krychowiakowi należy dać więcej swobody i „zabezpieczyć” go „6” dzięki czemu może przenieść on jakość z klubu i zagrać jako b2b i też wypaliło. Co prawda u mnie był Bielik, u Brzęczka Górlalski ale tu zadecydowały pewnie kwestie zdrowotne. Generalnie z dużą satysfakcją to oglądałem bo siadło idealnie. Taka mała autopromocja ;)

Wróć do „Polska”