Wymiana

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Wymiana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 31 paź 2005, 12:56

W tym temacie będziemy zamieniać zawodniów :wink: Chodzi mi o to że każdy kot będzie chiał tu coś napisać pod swój ulubiony klub piłkarski a potem wypisze nazwiska maksymalnie 3 zawodników którzy jego zdaniem powinni odejść z klubu. :mrgreen: . Potem wypisujemy 3 zawodników których chcieli byśmy widzieć w szeregach naszego ukochnego zespołu.Każdego zawodnika trzeba uzasadnić. Wydaje mi się że zasady sa proste :smile2: .
Więc ja zaczne.
Moim ulubionym klubem jes Fc.Barcelona.

:arrow: Zawodnicy moim zdaniem nie potrzebni:
- Oleguer- dobry młody zawodnik powoli się rozgrywa. Ale jeszcze mu brakuje ogrania.
- GIO- odbry zawodnika le po kontuzji coś mu nie idzie. Przegrywa walke z Sylvynho.
-Maxi- niepotrzebni go kupowali, mogli wypożyczyć. Zagrał jeden dobry mecz z Chlsea.. Po za tym dno... :nein: Może się jeszcze rozegra ale nie ma czasu.

:arrow: Mogli by przyjść
- A.Cole- brakuje nam lewego obrońcy. A Gio i Sylvynho są już w dość podeszłym wieku.
-Chivu- Rumun ostatnimi czasy dobrze gra. Wzmocnił by środek obrony :ok: .
-Kompany- młody Belg ma chęć do gry. Podobno Chelsea już z nim nawiązała kontakt..Ale to chyba plota. Wzmocnił by konkurencje w obronie.

P.S Oczywiście nie musicie pisać tak jak ja :stop: .
P.S2 akórat moje transfer są troszke nie realne :king: .

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 paź 2005, 13:14

Może wystaw ich na allegro?

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 31 paź 2005, 13:51

Inter
odchodza :
Favalli :arrow: na syberie bo z taka gra to na boiskach C klasy był by rezerwowym
Ze Maria :arrow: raz mu wyjdzie raz nie ogólnie słaby i nie nadajacy sie do gry w Interze
Cruz :arrow: nie mam przekonania do tego napastnika wydaje mi sie ze to co on strzela to jest poprostu szczescie ogólnie nie podoba mi sie jego gra bo jest słaby
mogli by przyjsc
Evra :arrow: solidny zawodnik był by w sam raz na lewa strone
Sagnol :arrow: wciaz jeszcze nie za stary był by kapitalnym wzmocnieniem prawej strony
Tevez lub Cavenaghi szczerze mówiac wolał bym tego drugiego z tego wzgledu ze jest wysoki silny i dobrze wyszkolony technicznie i poza tym ma ogranie w Europie pamietam jak swego czasu był najwiekszym talentem w Argentynie taki napastnik napewno by sie przydał

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 paź 2005, 14:39

Arsenal:
- Bergkamp - stary dziadek i nic juz nie gra..
- Almunia - cienias, nie gra, i ogólnie... upa
- Pires - Tez już podstażały, ostatniouratował nam 1 pkt ale po dbitce, i gra i tak już coraz gorzej..

nowi:

- Cisse - Henry potrzebuje dobrego partnera do ataku a cisse nawet miał już odchodzic z Poolu bardzy bo sie przydał..
- Hildebrand/Akinfeev - b. dobrzy brakarze, dosyć młodzi i łatwi do kupienia
- Mavuba/Diarra - gracze na środek, jakich nam brakuje..

oczywiście podałem realne transfery bo jakbym miał napisac kogo chce nie patrząc na cene to... :P

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 31 paź 2005, 15:01

Real:
odchodzą:
-Zidane ponieważ ma już swoje lata, a ostatnio łapią go kontuzje, wiele zrobił i za to go szanuje, ale swój najlepszy czas ma już za soba
-Guti dla mnie ten piłkarz nic nie gra, czasami ma tylko przebłyski fory
-R.Bravo mam wrażenie że ten piłkarz gubi się w akcjach ofensywnych, nie potrafi zagrac kombinacyjnie, jest obroncą, ale mimo wszystko czegoś mu brak

przychodzą:
-Gerrard lub Xabi Alonso solidni środkowi pomocnicy, którzy poukładaliby gre Realu
-Chivu lub Ashley Cole - należy wzmocnić linie obrony
- Joaquín wspaniały skrzydłowy, głodny sukcesów

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 15:11

Loco pisze:Guti dla mnie ten piłkarz nic nie gra, czasami ma tylko przebłyski fory
Drogi użytkowniku skąd masz takie interesujące informacje na temat Gutiego że nic nie grambo jakos jak oglądałem mecze Blancos to tego niestety zauważyć nie mogłem :wink: Najpierw obejrz pare meczy a poxniej dopiero wydawaj takie opinie :wink: to takie małe sprostowanie do wypowedzi Loco

A co do tematu
W Realu chętnie wydziałbym Joaquina świetny skrzydłowy.Również Vicente byłby wile przeze mnie widziany w Realu.Co do obrony to według mnie nie trzeba wielkich transferów.Chłopaki zaczynają grać coraz lepiej w defensywie.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 paź 2005, 15:14

Juventus
Odchodzą:
Buffon - słaby bramkarz, wciąż kontuzjowany, nie potrafi w ogóle grać. Powienien dać sobie spokój z grą w takim klubie.
Ibrahimovic - największy drewniak światowej piłki, zero dryblingu, zawsze po stracie piłki fauluje, jest chamem i prostakiem.
Vieira - kopletne zero w środku pola. Po przybyciu na Delle Alpi zaczął się cofać w rozwoju, jest stary i niedomaga, powienien przejśc na emeryturę.

Przychodzą:
Adu - to jest to. Młody, doskonały, perspektywiczny geniusz. Od razu wyparłby ze składu Camora. To jest przyszłość!
Eddie Gaven - świetny! Wraz z Ady na pewno znajdą wspólny język na boisku. Na 100% wyparłby Nedveda ze składu.
Giovanni Dos Santos - zajebisty ofensywny pomocnik. Mówię Wam. Taki drugi Ronaldinho. Przydałby sie w Juve, nie ma co.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 paź 2005, 15:26

8) pięknie to opisałeś Snipp_ Jestem pod wrazeniem Twojego obiektywizmu. Brawo takich fanów Juve cenie :!:

Choć bym dodał jeszcze że Zlatan głowe ma tylko do noszenie czapki. Ani gra nia ani myślanie. :wink:

Co do tych "przychodza" to wpisz np. Riquelme do takiego gracza Juve będzie potrzebował a do kiedy nie kupi to lipa. Nie tylko trzeba bronić ale i tworzyć. "tzw. luka w ofensywie" pamietasz?? dwóch DM na środku

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 31 paź 2005, 15:27

Manchester United
ODCHODZĄ:
Mikael Silvestre- jakoś widze innych piłkarzy obok Ferdinanda...
Ryan Giggs- rozumiem że to jest żywa legenda United, ale mimo wszystko..przydałby sie jakiś nowy lewoskrzydłowy...
Edwin Van Der Sar- działacze United powinni być świadomi tego że kupno VDS to rozwiązanie doraźne, jest on juz starszym zawodnikiem i należałoby sie rozejrzeć za kimś młodszym
PRZYCHODZĄ:
Michael Ballack- chciałbym żeby znalazł się on w składzie Red Devils!! takiego zawodnika nam potrzeba
Wesley Sneijder- drugi środkowy pomocnik...razem z Ballackiem tworzyliby zabójczy duet!
Artur Boruc- może to już czas żeby zagrał w klubie o klase wyższym od Celticu??

Po tych zmianach
Boruc-O'Shea,Heinze,Ferdinand,Neville(Bardsley)-Park,Sneijder,Ballack,C.Ronaldo-Rooney,Van Nistelrooy
Taka jedenastka byłaby zabójcza...
Ostatnio zmieniony 31 paź 2005, 15:30 przez MaWiK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 paź 2005, 15:30

Mawik a trenera na ta liste nie wpiszesz ?? chyba najwyższy czas ? podobny jak Giggs :roll: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 31 paź 2005, 15:35

*_For_zaza_Milan_* pisze:Mawik a trenera na ta liste nie wpiszesz ?? chyba najwyższy czas ? podobny jak Giggs :roll: :wink: :lol:
gdybym wpisał byłoby OT
Dombroś pisze:W tym temacie będziemy zamieniać zawodniów
ale jednak napisze-Fergie'ego przydałoby sie zmienić...ja bym widzial na tym miejscu Martina O'Neill'a

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 paź 2005, 15:38

Jak dla mnie to ten temat do Gier Forumowych się nadaje. :roll: Albo go zamknąć.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 paź 2005, 16:19

Pasztet pisze:Arsenal:
- Bergkamp - stary dziadek i nic juz nie gra..
nie pieprz banialuków na forum, bo ci ktoś jeszcze uwierzy.
Zapomniałes kto wykonywał wolnego przy golu Piersa ?
Pasztet pisze:- Pires - Tez już podstażały, ostatniouratował nam 1 pkt ale po dbitce, i gra i tak już coraz gorzej..
ostatnio wszedł w drugiej połowie i grał jak natchniony, przedostatnio [z Man City] strzelił karnego - i wygraliśmy 1:0 .
Więc chyba lekko przesadzasz, mówiąc że gra coraz gorzej
Corinthians pisze:Jak dla mnie to ten temat do Gier Forumowych się nadaje. Rolling Eyes Albo go zamknąć.
z "ust" mi to wyjąłeś

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 31 paź 2005, 16:34

Drogi użytkowniku skąd masz takie interesujące informacje na temat Gutiego że nic nie grambo jakos jak oglądałem mecze Blancos to tego niestety zauważyć nie mogłem Najpierw obejrz pare meczy a poxniej dopiero wydawaj takie opinie to takie małe sprostowanie do wypowedzi Loco
sorry ale to jest moje zdanie i go nie zmienie. razi mnie jego styl gry i tyle. nie wątpie, że w innym zespole by się sprawdził, ale jak dla mnie nie wnosi nic do gry Galacticos. nie wyobrażam sobie go jako nastepce Zidane gdy ten odejdzie. uważam więc że powinnien odejść by móc go zastąpić np. Gerrardem

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 paź 2005, 16:50

Snipp_ pisze:Buffon - słaby bramkarz, wciąż kontuzjowany, nie potrafi w ogóle grać. Powienien dać sobie spokój z grą w takim klubie.
Ibrahimovic - największy drewniak światowej piłki, zero dryblingu, zawsze po stracie piłki fauluje, jest chamem i prostakiem.
Vieira - kopletne zero w środku pola. Po przybyciu na Delle Alpi zaczął się cofać w rozwoju, jest stary i niedomaga, powienien przejśc na emeryturę.
Buhahha, Buffon,Zlatan, Vieira słabi :rotfl2: Insekt z Ciebie ,a nie fan Calcio! No nie moge, jaki koleś. Cytator bezmózgi.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”