A jaki masz problem z hamowaniem?
Jeździsz w SPD?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 kwie 2020, 11:57
To fakt, ale to kwestia kilku jazd i sie przyzwyczaisz, hamulce tez fakt, sa dosc słabe, ale i tak lepsze taki niz jakbys mial karbonowe kola, wtedy to jest masakra
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 kwie 2020, 15:21
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 11 kwie 2020, 15:22
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 23 kwie 2020, 11:52
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 23 kwie 2020, 15:31
wtedy na tel wszystko byś miał. A jak nie to chyba jedyne sprzęty godne polecenia to garminBadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 23 kwie 2020, 20:22
Jeśli nie zależy Ci na mapie w trakcie (w sensie żebyś wiedział gdzie jedziesz) ale tylko w podsumowaniu (gdzie byłeś) to mi się świetnie sprawdza Huawei Watch GT2 (w ogóle świetny smartwatch za taką cenę i wygląda jak zegarek a nie plastik z odpustuMarcinhp pisze: ↑23 kwie 2020, 11:52Od roku korzystam z Lazaro, który polecił mi Morrow i generalnie nie narzekam. Jeszcze nie planuje wymiany modelu, ale chciałbym nieco ułatwić sobie przemierzane kilometry.
Od razu powiem, że jestem laikiem w tych sprawach i mam dość zamulony telefon i po włączeniu GPS bateria momentalnie się rozładowuje. Jak się rozpatrujecie na te całe smartwatche pod kątem jazdy rowerem? W sensie mam beznadziejną topografię terenu i staram się używać gps. Perspektywa takie mapki pod ręką byłaby dla mnie kusząca. Generalnie nie musiałby to być jakiś mocarny sprzęt - chce mieć tylko mapę, licznik kilometrów oraz kalorii. Ktoś, coś? Jakieś alternatywy...![]()
pozdrawiam
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 kwie 2020, 19:19
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 24 kwie 2020, 19:25
19B10
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 25 kwie 2020, 6:26
RoyKeane
19B10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl