AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 4985

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
19%
Antonio Conte
2
13%
Massimiliano Allegri
4
25%
Gian Piero Ventura
4
25%
Fatih Terim
2
13%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1861

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 mar 2021, 22:58

Babel pisze:
14 mar 2021, 22:52
Milanisci to tez piłkarze i sztab Milanu. Te krzyki 'rigore, rigore' z ławki to oczywiscie moje omamy?
Piłkarze Interu w analogicznej sytuacji krzyczeliby coś innego ?

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2059
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 mar 2021, 23:00

Gość to rozpracował koncertowo - piłkarze drużyny krzyczą do sędziego o decyzję korzystne dla swojej drużyny.

Ale mi się humor poprawił :D :D.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 mar 2021, 23:00

enk pisze:
14 mar 2021, 22:47
co TY pierdolisz człowieku . Nikt tu nic nie pisze o karnym.
Nie przejmuj się tym dzbanem, wpada się napinać z teorią w swojej główce.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 mar 2021, 23:01

Zaorał. Można iść spać

RIGORE MERDAAAA RIGOREEEE :lol2:

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 14 mar 2021, 23:01

Conrado pisze:
14 mar 2021, 22:58
A to istotne? Babelowi zwrócono uwagę po jego komentarzu, że nikt z Milanistów (na forum) nie domagał się karnego, chociaż on słowem nie napisał, że chodzi o forumowiczów. Więc nie do końca rozumiem teraz pojazd po nim, chyba się Wam przyzwyczajenie włączyło.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 827

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 14 mar 2021, 23:06

Ciekawe kiedy Pioli zda sobie sprawę, że z Leao to nic nie będzie i szkoda na niego minut na boisku, bo gramy w 10 za każdy razem jak ten tuman jest na murawie.
Opchnąć go gdziekolwiek za czapkę gruszek nawet, bo ten jego kretynizm może być zaraźliwy...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 mar 2021, 23:06

Dzieki ze sie przedstawiles. Milo nam.

Mogli sobi krzyczec co tylko chca, problemem było zachowanie Theo i przyzwyczajenie ze za 'podmuch wiatru' macie karne. Zachowanie Rebicia to tez tak po prostu, nie ma nic z mentalem druzyny i oczekiwaniem ze arbiter przyzna karnego i nagłym zdziwieniem ze nie wszystko bedzie po jego mysli i brutalnym atakiem Theo na Osimhena chwile pozniej.

Kochani drodzy. Przez ostatnie lata prawie cały czas ogladacie nasze plecy. Nawet jak byliscie przed nami to przewaznie derby w dupe, jakieś dwa razy wygraliscie przez ostatnie 10 lat. Mozecie spobie sprawdzic w internecie. Takze nie wiem kto ma kompleksy. Czy grubo po 30? 87 rocznik urodzenia, ale tak, jak ja zaczynalem grać w piłkę i ogladałem pierwsze turnieje w 94/96 to pewnie kilku z was na gówno wołało monosylabami, takze nie przekonacie mnie ze kontakt za kontakt Theo z Bakayoko nalezał wam sie karny. Sorry, jako osoba grubo po 30-ce biore odpowiedzialnosc za to co pisze i mozecie mnie wyzywac ile fabryka dała. #Nikogo

Mazur co mowia statystki odnosnie druzyn zdobywajacych mistrza z sytuacji -9 do lidera po 27 kolejce? Milan dalej mistrzem?

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 mar 2021, 23:07

Ja się domagam. Kopnięcie było? Było. Trafił Bakayoko w piłkę? Nie. To co, teraz trzeba komuś urwać nogę by był karny?
I żeby nie było - Napoli wygrało zasłużenie moim zdaniem. Bardziej im zależało, mieli więcej klarownych sytuacji.
Ale to nie zmienia faktu, że od teraz nie dyktujemy Milanowi karnych, chyba że ktoś wybije komuś zęby, bo podyktowano ich 'za dużo' w tym sezonie. Fajna narracja.
Jak stracimy miejsce w LM z powodu tych 2 pts to będę trochę wkurwiony.

Edit - nie wiem Babel, ale na twoim miejscu zajął bym sie własnymi problemami. Bankructwem, niespłacaniem rat transferowych czy brakiem pucharów na wiosnę. Sezon jeszcze sie nie skończył, przez 3 m-ce moze jeszcze dużo sie zdarzyć (np. sacudetto dla Juve).

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 mar 2021, 23:13

venomik pisze:
14 mar 2021, 23:01
Conrado pisze:
14 mar 2021, 22:58
A to istotne? Babelowi zwrócono uwagę po jego komentarzu, że nikt z Milanistów (na forum) nie domagał się karnego, chociaż on słowem nie napisał, że chodzi o forumowiczów. Więc nie do końca rozumiem teraz pojazd po nim, chyba się Wam przyzwyczajenie włączyło.
Chodziło mu o piłkarzy Milanu z ławki więc zapytałem czy jego zdaniem w podobnej sytuacji piłkarze Interu z ławki krzyczeliby coś innego ?
czego nie rozumiesz ?

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 14 mar 2021, 23:14

Mazur, miej litość trochę, to nie debata polityczna przed milionem ludzi, po co ta tania retoryka?

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 mar 2021, 23:18

Babel pisze:
14 mar 2021, 23:06
Czy grubo po 30? 87 rocznik urodzenia, ale tak, jak ja zaczynalem grać w piłkę i ogladałem pierwsze turnieje w 94/96 to pewnie kilku z was na gówno wołało monosylabam
Ani data urodzenia ani turnieje nie robią na mnie jakoś większego wrażenia :?

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 mar 2021, 23:27

venomik pisze:
14 mar 2021, 23:14
Mazur, miej litość trochę, to nie debata polityczna przed milionem ludzi, po co ta tania retoryka?
Bo jak człowiek używa logicznych argumentów to trafia to w próżnię, więc trzeba dostoswać poziom retoryki do poziomu rozmówcy. W sensie jak ktoś tu się zjawia jak szczeniak (
to pewnie kilku z was na gówno wołało monosylabam
- tak wypowiada się 34 letni facet?) po takim meczu i wyraźnie szuka zaczepki to dlaczego go rozczarowywać?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 mar 2021, 23:32

Mazur powinien troche zaktualizowac wiedze. Już nawet nie chodzi o najnowsze ploteczki z Włoch o pozyczce z Fortess i ze Zhang junior wkrotce w Mediolanie i prawdopodobnie ogłosi ze zostaja, a o zwykłe prozaiczne decyzje UEFY odnosnie o mniej restrykcyjnym FFP i braku wiekszych konsekwencji odnosnie regulowania przsuniec płatnosci pensji z zawodnikami, bo to chyba oczywiste dla wiekszosci ze gdyby pewnie troche mocniej obstukac parapety po czerwono-czarnej Mediolanu pewnie wyszlyby podobne przesuniecia płatnosci pensji, tylko ze media nie dmuchaja tego tematu. To raczej oczywiste w pandemii.
Ani data urodzenia ani turnieje nie robią na mnie jakoś większego wrażenia :?
Szkoda, aczkolwiek w ogole na to nie liczylem takze nie wiem po [ch**] to pisales.

Dobrej nocy.

ps. mazur zniesmaczony jezykiem debaty. koeljny człowiek - kryształ :beer:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 mar 2021, 0:03

Pioli sulle assenze del Milan: "Pensate all'Inter senza Lukaku e Lautaro o la Juve senza Ronaldo

Pioli o naszej sytuacji kadrowej. W końcu zaczyna nazywać rzecze po imieniu. Trudno. I tak takim gównem zagraliśmy świetnie z united czy verona. Może uda się kogoś odzyskać na united albo viole.

To widać że przez te urazy covidy taki rebic czy hakan są bez formy. Wroci zlatan czy benaccer i będzie to samo. Nie ma Calabria kjaera czy romagnollego. Ciężko to nazwać przypadkiem. Ktoś dał dupy z przygotowaniami i tyle.
Do tego mandzukic. Przyszedl i zagral dwa razy i wypada do kwietnia.

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 15 mar 2021, 0:04

Babel pisze:
14 mar 2021, 23:32
Szkoda, aczkolwiek w ogole na to nie liczylem takze nie wiem po [ch**] to pisales.
Żebyś nie wyskakiwał na przyszłość z tym ile masz i kiedy zacząłeś oglądać mecze :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”