Brutalne zagrania- bezmyslni piłkarze

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Brutalne zagrania- bezmyslni piłkarze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 04 paź 2004, 11:39

Ostatnimi czasy w Serie A dzieje się nie dobzre. Zawodnicy zapominają o zasadach fair- play. Wychodzą na boisko tylko po to, by zrobić sobie krzywdę. ostatnia kolejka(piąta) pzrebiła wszystkie. Z gry wypadli Martins, Trezeguet, Bertotto i Bojinov.

Co gorsza napastnik Interu ma najprawdopodobniej złamaną nogę, bo bezmyślny młokos De Rossi zapomniał chyba, o co chodiz w futbolu. Jesli w nim tyle agresji niech lepiej pzrerzuci się na sporty walki, bo w futbolu nie ma czego szukać.

Stracił dużo w moich oczach.

Nielepeij zachowal się Ibrahimović. Gdzie u piłkarzy zasady moralne??
Załączniki
fallovert.jpg
A to ujcie z innej strony. Popatrzcie jak dziwnie wygita jest noga Martinsa........
fallovert.jpg (12.45 KiB) Przejrzano 1151 razy
de rossi - wycinka.jpg
Tak wygldao wejscie De Rossi'ego
de rossi - wycinka.jpg (29.59 KiB) Przejrzano 1151 razy

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 paź 2004, 11:55

Mysle Aga ze troche dramatyzujesz.Pilka to nie jest sport dla dzieci ostre zagrania sie zdarzaja a kontuzje sa wliczone w zawod pilkarza.Nie wiem czy gralas albo grasz w pilke i czy wiesz jak to jest na boisku.Watpie czy De Rossi atakowal z zamiarem polamania Martinsa.Pewnie chcial odebrac mu pilke i niestety stalo sie co sie stalo.Pilka i chec zwyciestwa wyzwala ogromne emocje i myslisz tylko o odebraniu pilki a potem strzeleniu bramki a nie biegasz po boisku z mysla ktorego by tutaj polamac.Oczywiscie zdarzaja sie pilkarze ktorzy atakuja tylko po to zeby zrobic krzywde np. Keane z MU (chociaz teraz troche zmienil sie na lepsze).Pamietam i nigdy nie zapomne jak obroncy faulowali Van Bastena tylko po to zeby go wyeliminowac co skonczylo sie kontuzja ktorej nigdy nie mogl wyleczyc i zakonczeniem kariery przez tego wielkiego gracza :cry: Inna sprawa ma sie ze Zlatanem.On w moich oczach jest gburem i kims kto ma sie za lepszego od innych wiec takie zachowanie w jego wykonaniu mnie nie dziwi.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 paź 2004, 13:06

Ale trzeba zauwazyc ze w tej kolejce kontuzjowani zostali najlepsi pilkarze swoich zespolow! Z tego zdjecia wynika ze De Rossi chcial go sfaulowac bo od tyłu piłke raczej ciezko odebrac! To co zrobił Zlatan nie ma wytłumaczenia bo dla mnie glupio zrobil i powinien dostać kare. Osobiscie go bronic nie bede choc jestem fanem Juve. Jesli chodzi o pilke nożną to faktycznie jest to sport dla twardych facetów ale nie można odbierac pilki wslizgami ktore moga nawet komus zniszczyc kariere! Trzeba sie zastanowic najpierw zanim sie cos zrobi! Teraz Martins nabrał super formy a jakis małolat zniszczył mu forme bo teraz bedzie pewnie pauzowal z 2 miesiace! Dla mnie to głupota! Moze to nie jest sport dla dzieci ale nie jest tez sportem dla brutali!

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 04 paź 2004, 13:58

mam nadzeje ze kontuzje Martins wyleczy szybko bo to doskonaly snajper. ten faul przypomina mi sutulacje Larssona kiedy połamal sobie noge
mam nadzeje ze to tylko przypadek ze tyle kontuzji

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 04 paź 2004, 14:34

Zgadzam sie w 100% z Chłopaczkiem , a poza tym czasami to jest wina zawodników bo próbują wymusić faul i zaczepiaja słownie lub kopna , uderza np obronce czesto tak bywa a temu puszczaja nerwy i stara sie udowodnic wyzszosc . Piłkarze maja wliczone kontuzje w zawód złamana noga zdarza sie . Grałem jako obronca kiedys i wiem jak to wyglada jak wjedziesz ostro w nogi napastnika to ten sie zaczyna bac zeby sie mu nic nie stało jedno z zadań lini obrony jak sie nic nie da zrobić to jedynym rozwiazaniem jest atak na nogi piłkarza ZYCIE JEST BRUTALNE :) a kazdy trener to powie ze robi sie wszystko zeby niedopuscic do strarty bramki

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 paź 2004, 16:04

Ja mysle że pilka to męska gra, ale to co Z. Ibrahimovic zrobił van der Vaart'owi w meczu reprezentacji to lekka przesada. Nie lubie GO

VISCA EL BARCA

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 04 paź 2004, 17:19

Ale przecierz AS Roma zawsze słyneła z ostrej i brutalnej gry.No i mamy na to dowody.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 04 paź 2004, 18:38

Popieram Agnieszke i Tomusmc. De Rossi zachowal sie po prostu po chamsku i nie sadze zeby to byl przypadek bo nawet nie raczyl pofatygowac swojego dupsk* zeby przeprosic Martinsa za swoje zagranie, a pozatym on wogole gra brutalnie a co do postu Jarekk to Martins w tej sytuacji bynajmniej nikogo nie draznil a akcja rozgrywala sie w srodku pola a nie pod bramka wiec faul De Rossiego jest wogole nieuzasadniony. Mam nadzieje ze przynajmniej Wlosi naloza na niego jakas sankcje np. 10 kolejek bez pilki to by nauczylo mlokosa rozumu :evil:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 paź 2004, 19:33

Pomimo, że nie lubię interu jako klubu ale jako kibic żal mi Martinsa, jest bardzo dobrym pilkarzem i przez głupi i bezmyslny faul musi teraz pauzować!! życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia a De Rossi powinien ponies karę

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 04 paź 2004, 20:21

Obafemi Martins jednak nie doznał tak poważnej kontuzji podczas wczorajszego spotkania Roma - Inter, jak początkowo się spodziewało. Dzisiejsze badania wykluczyły złamanie nogi.

Piłkarz ma uszkodzoną błonę w okolicach kości piszczelowej. Nigeryjczykowi został założony bandaż uciskowy, gdyż w wyniku starcia z De Rossim zostały uszkodzone mięśnie. Przewiduje się kilka dni przerwy, a następnie Martins zostanie poddany rehabilitacji, która nie wiadomo jak długo potrwa.

Taka informacja to chyba pozytyw. A ja jestem zdania że za takie zagranie De Rossi powinien zabaczyc to co WY :!: :!: :!:
obok mojej ksywki i ilosci posów

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 05 paź 2004, 9:48

Na całe szczęście uraz nie ejst poważny. Obawiano się najgorszego, ale na szczęście do złamania nie doszło. Jednak i tak wątpie, by Oba pojawił się naboisku wcześniej niż za miesiąc- dwa.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 paź 2004, 12:35

Czym bardziej Inter oslabiony na derby tym lepiej :lol:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 05 paź 2004, 16:13

hehe :P zabawne Chłopaczek.J ednak zmartwię Cię. Oba wróci za dwa tygodnie :P tak przynajmiej mówią:P

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 05 paź 2004, 17:48

Przez takie bezmyślne faule piłkarzy Del Piero kilka lat temu miał bardzo groźną kontuzje :cry: przez którą nie grał 8 miesięcy :cry: Powrócił na boiska nadal gra wspanaiale ale to jednak nie jest ten sam Alex :cry:

To samo Ronaldo :!:

Obaj mieli być najlepszymi piłkarzami na świecie teraz są i tak jednymi z najlepszych, ale te kontuzje zmienily niestety bieg ich karier :cry:

FORZA ALEX :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
markus_w
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: markus_w » 05 paź 2004, 17:53

Radeek pisze:Przez takie bezmyślne faule piłkarzy Del Piero kilka lat temu miał bardzo groźną kontuzje :cry: przez którą nie grał 8 miesięcy :cry: Powrócił na boiska nadal gra wspanaiale ale to jednak nie jest ten sam Alex :cry:

To samo Ronaldo :!:

Obaj mieli być najlepszymi piłkarzami na świecie teraz są i tak jednymi z najlepszych, ale te kontuzje zmienily niestety bieg ich karier :cry:

FORZA ALEX :!: :!: :!:
Del Piero najlepszy :D Dobry kawal :!: Najlepszy to on nie byl, nie jest i nie bedzie. Nie jest zly ale nie jest taki dobry zeby robic z niego gwiazde tak jak Ty robisz!! Jestes zboczony na temat Del Piero!!

Nie liczy sie ostatnio normalna gra, tylko patrza aby skosic pilarza. Sedzia za slabo kara pilkarzy i to moze dlatego.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”