Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 cze 2021, 11:26
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 cze 2021, 11:30
No i z tym się zgadzam. Nie mam problemów z WP dla Mazura, nie mam też problemów z tym, że chłopaczek go nie dostał. Uważam, że dobra reakcja.piotrcies pisze: ↑13 cze 2021, 11:26A tak na koniec - proszę o powściąganie emocji w tej sprawie. @MazurXIII dostał wp, choć imo ono jest mocno naciągane, ale w historii karane były mniejsze przewinienia, więc trzeba trzymać się pewnej linii. Chłopaczek - ten żart nie był dobry, może nie był bardzo obraźliwy, ale trzeba znać czas i miejsce.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2021, 11:30
cloner
orzeu
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 13 cze 2021, 12:00
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 cze 2021, 12:01
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 cze 2021, 12:04
przepisy są tak nieprecyzyjne ze często sami sędziowie nie są pewnie co do słuszności swoich decyzji a co dopiero takie internetowe laiki dla których futbol jest jedynie hobby.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 cze 2021, 12:07
moje lajki są bardzo świadome.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 cze 2021, 12:27
Zgadzam sie i taka uzasadniona krytyke chetnie przyjme.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 cze 2021, 12:35
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 cze 2021, 12:46
Niech wczorajsza sytuacja bedzie przestroga dla mlodych adeptow pilki noznej ze picie jak ma sie juz trzy dychy na karku to zupelnie inna dyscyplina sportu niz chlanie gdy masz lat dwadziescia.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 cze 2021, 13:47
W momencie podania od swojego kolegi był na spalonym, a to, że obrońca skiksował to inna sprawa. Inaczej by to wyglądało jakby sam rusek podał do Lukaku
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 13 cze 2021, 15:25
– Christian nie miał koronawirusa, nie był przeciwko niemu zaszczepiony. To jasne, że musimy ustalić, co się stało. Nasi lekarze skontaktowali się z duńskimi kolegami i wiemy, co się przydarzyło Eriksenowi, ale z szacunku wobec niego i duńskiej federacji, nie mogę ujawniać szczegółów – wyznał Marotta w rozmowie ze stacją Sky Sport Italia.
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2021, 15:31
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio