Juve jest faworytem jak zawsze - to dlaczego w ostatnich latach nie moze zawojowac Europy
Mysle iz przydalby sie widocznie zimny prysznic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 22:48
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 16 gru 2005, 22:51
W 2003 roku Juve nie było faworytem aż do finału. Jak zrobili z niego faworyta w meczu z Milanem to Juventus przegrałczeher pisze:Nawiazujac do twojej poprzedniej wypowiedzi - nie chce mi sie wracac na poprzednia strone ale napisales iz
Juve jest faworytem jak zawsze - to dlaczego w ostatnich latach nie moze zawojowac Europy
Ja tam nic nie mam do dominacji w calcioczeher pisze:chyba wam troche ta dominacja w calcio do glowy uderzyla
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 22:52
czeher pisze:Juve jest faworytem jak zawsze - to dlaczego w ostatnich latach nie moze zawojowac Europy
czeher pisze:to dlaczego w ostatnich latach nie moze zawojowac Europy
czeher pisze:chyba wam troche ta dominacja w calcio do glowy uderzyla
Mysle iz przydalby sie widocznie zimny prysznic
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:06
bylo blisko w pucharze jak i przy odrobinie szczescia w lidze ale nie chce wracac do tamtej dyskusjibagg pisze:Taa...może mi jeszcze powiesz, że od Violi?
Jak dla mnie nigdy nie byli faworytem LM, przewaznie zawodzilibagg pisze:Chyba nie powiesz mi, że w ostatnich 10-15 latach Stara Dama nie była faworytem LM
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 23:11
czeher pisze: Jak dla mnie nigdy nie byli faworytem LM, przewaznie zawodzili
czeher pisze:bylo blisko w pucharze jak i przy odrobinie szczescia w lidze ale nie chce wracac do tamtej dyskusji
czeher pisze:Jestem ciekawy co bedzie, gdy skonczy sie dominacja Juve czy polowa z was nie przeniesie swych sympatii na inny team, ktory bedzie wygrywal
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 gru 2005, 23:13
czeher pisze:Jestem ciekawy co bedzie, gdy skonczy sie dominacja Juve czy polowa z was nie przeniesie swych sympatii na inny team, ktory bedzie wygrywal
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 gru 2005, 23:16
czeher pisze:bylo blisko w pucharze jak i przy odrobinie szczescia w lidze ale nie chce wracac do tamtej dyskusji
czeher pisze:Jak dla mnie nigdy nie byli faworytem LM
czeher pisze:przewaznie zawodzili
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:16
wlasnie tak myslalembagg pisze:Oczywiście, że tak. Wiesz zdradzę Ci sekret...kiedyś kibicowałem Realowi...ale zaczęli przegrywać i ich 'rzuciłem'
takich kibicow nie potrzebabagg pisze:teraz zastanawiam się czy się na Fiorentine nie przenieść
Ja Tobie tez, gdyz brakuje mi tylko 8 postow do "Kluczowego zawodnika"bagg pisze:Skończym już lepiej tą pseudointeligentną dyskusję...ale wiesz co? Dziękuję Ci...dzięki Tobie brakuję mi już tylko 5 postów do 'lidera drużyny'
chlopcze nie bluznijbagg pisze:przecież tam gra boski(rasiakoski) Toni.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 23:21
Moze ponabijamy jeszcze przez chwila nasza pseudodyskujsa Question
Ibrahimović pisze:Niby kibic Violi ,a temat "AC FIORENTINA(zbiorczy)" lezy gdzies na dnie Confused
czeher pisze:chlopcze nie bluznij Exclamation
czeher pisze:takich kibicow nie potrzeba Exclamation
Lakier pisze:Swoja droga, ciekawe dlaczego nie udzielales sie na forum, gdy Viola walczyla o utzymanie, badz gnila w Serie B.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 gru 2005, 23:25
bagg pisze:Ibrahimović napisał:
Niby kibic Violi ,a temat "AC FIORENTINA(zbiorczy)" lezy gdzies na dnie Confused
Nie no wiesz mimo wszystko ciężko jest samemu rozkręcić temat i to jeszcze o takiej drużynie jak Viola.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:30
Gdyz nie bylo mnie wtedy na forumLakier pisze:Swoja droga, ciekawe dlaczego nie udzielales sie na forum, gdy Viola walczyla o utzymanie, badz gnila w Serie B.
wole dyskutowac w tym temacie o ViolceIbrahimović pisze:Niby kibic Violi ,a temat "AC FIORENTINA(zbiorczy)" lezy gdzies na dnie
patrz wyzejIbrahimović pisze:Jak sie chce to wszystko mozna zrobic czeher od kiedy ty kibicujesz Violi ??
tak chcialem rozruszac towarzystwoIbrahimović pisze:czeher dziwny zbieg okolicznosci napisales w temacie Milanu ,ze bez zazy "Calcio umiera" ,i odrazu wszedles do tematu Juve i zaczales mieszac Chcesz zajac jego pozycje
to widze iz drugi cloner nam rosnie - lubisz czepiac sie szczegolow "przez chwile"bagg pisze:Możemy ponabijać przez chwila
Mam nadzieje ze zaniedlugo zobacze wp obrazanie Toniego oraz przekrecanie nazwiska Rasiaka - za co kilkakrotnie dostawalem WPbagg pisze:boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 23:33
czeher pisze:to widze iz drugi cloner nam rosnie - widze ze lubisz czepiac sie szczegolow "przez chwile"
Mam nadzieje ze zaniedlugo zobacze wp obrazanie Toniego oraz przekrecanie nazwiska Rasiaka - za co kilkakrotnie dostawalem WP
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 17 gru 2005, 10:33
Capik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 17 gru 2005, 10:39
MEGA LOL?????Capik pisze:Juve według mnie jest zbyt defensywnym zespołem. Po zakończeniu tego sezonu znów sprowadzają defensora francuza Willego Sagnola. Juve gra usypiająco nieraz tylko Ibrahimovic czy Camoranesi pokażą jakąś ładną akcje z sztuczkami technicznymi. Ale i tak zespół z Turynu bedzie mistrzem Włoch ,dzięki systemowi obrony.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 17 gru 2005, 11:19
kolejny znawca pilki sie znalazlCapik pisze:Juve według mnie jest zbyt defensywnym zespołem.
skoro Juve go potrzebuje, to go sprowadziCapik pisze: Po zakończeniu tego sezonu znów sprowadzają defensora francuza Willego Sagnola
Capik pisze:Juve gra usypiająco
nie podoba sieCapik pisze:nieraz tylko Ibrahimovic czy Camoranesi pokażą jakąś ładną akcje z sztuczkami technicznymi.
Capik pisze: Ale i tak zespół z Turynu bedzie mistrzem Włoch ,dzięki systemowi obrony
mesajah
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio