Pierwsza sprawa to fakt, iż Ebi gra w lepszej drużynie.
Druga - na początko Janas w ogóle go nie chciał mieć w kadrze, więc niby jak miał się pokazać?
Jak dla mnie Franek tym razem już na taką nagrodę nie zasłużył
Ale subiektywizm, to subiektywizm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 gru 2005, 22:46
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 17 gru 2005, 23:09
Hahahaczeher pisze:Piłkarz: Artur Boruc- chyba nawet on sam nie wierzyl iz moze zrobic tak znaczace postepy w rok- 1 bramkarz kadry i Celticu
Trener: Paweł Janas - awans do MS, pzoa tym nie ma chyba innego kandydata, moze Wieczorek ale troche naciagane
Odkrycie: Grzegorz Piechna - patrz wyzej
Drużyna: Repra, po tym co pokazaly nasze klubowe zepsoly nie widze innej mozliwosci
Ligowiec: Grzegorz Piechna - patrz wyzej
Działacz: Krzysztof Klicki - no coz najlepszy dzialacz
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 gru 2005, 23:14
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 gru 2005, 11:46
Najważniejsze, aby Janas naprawdę dobrze i obiektywnie dobrał kadrowiczów. Poza tym niech się chłopaki skupią na grze, a nie reklamach [jak to było przed Koreą]. No i najlepiej by było, jakby nie wywierać na nich zbytniej presji. Już wtedy była gadka, że z takiej grupy muszą wyjść i było, jak było...Uchi_ pisze:Czy reprezentacja powtórzy swoje wyniki w Niemczech ?
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 gru 2005, 11:56
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 18 gru 2005, 13:23
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 gru 2005, 13:25
I bez tego powinien go zabrac. Jakoś bardziej widzi mi się Piechna od Rasiaka. Wg. jego słów [że nie ma jechania za zasługi] - Rasiak nie powinien mieć miejsca w składzie, bo przecież nawet go na ławie nie sadzająScyzoryk pisze:Ciekawy jestem czy jak zostanie królem strzelców to czy Janas by go wziął na MŚ , ale w ataku mamy duży ścisk .
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 gru 2005, 19:15
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio