Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 paź 2021, 15:51
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 paź 2021, 16:50
Kto zrobił to zrobił, bez Bielsy dalej byliby w Championship, czy ci się to podoba czy nie.
kolejny omnibus wpadł z prawdą objawioną, tak jakbym ja tego wcześniej nie pisał
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 paź 2021, 16:58
Czekaj, czekaj.
Drużyna ma w ataku REPREZENTANTA ANGLII Bamforda, a do rotacji dokupiono mu za 40mln Rodrigo z Hiszpanii. Ty oczekujesz że kupią Haalanda za 200mln czy co?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 paź 2021, 17:35
Bielsa to autorski pomysł Orty. Skoro przejmujesz zadłużony klub to musisz mieć na niego jakiś pomysł, i co mam Włocha wychwalać w niebogłosy za to że olał ostatnie 2 lata jeśli chodzi o transfery ? Pokazał jedynie że brakuje mu ambicji. Dostał potężne pieniądze z praw tv, i nie pozwolił Ortcie zainwestować w napastnika o którego Bielsa domaga się już od kilkudziesięciu miesięcy.
REPREZENTANT z debiutem
O ogarnianiu mówi coś gość który nie ma zielonego pojęcia o czym ja piszęsickstick pisze: ↑16 paź 2021, 16:58Ty ogarniasz że 4 lata temu Leeds nie było nawet właścicielem swojego stadionu, bo im go wchłonęły koszta windykacyjne, wynikające z niewypłacalności klubu?
Przecież ten gość wpompował w Leeds tyle kasy, że krytykowanie go że nie wydaje co roku po 100mln na transfery to jakiś absurd.
jak można ciebie traktować i rozmawiać z tobą na poważnie ? Rodrigo był sprowadzony jako zawodnik grający za Bamfordem a nie do rotacji. Hiszpan miał zając miejsce Pablo Hernandeza tudzież Robertsa. Jego gra na pozycji Anglika wynika tylko z tego że Bamford potrzebuje kogoś kto go zluzuje.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 paź 2021, 17:50
Włoch w 2 lata wydał na transfery 160mln. Skoro taka kwota jest twoim zdaniem "olaniem 2 lat jeśli chodzi o transfery" to ja czegoś nie rozumiem. Ty chcesz żeby Leeds wydawało po 200mln rocznie, bo w przeciwnym razie właścicielowi zarzuci się brak ambicji oraz pomysłu na zespół?
sickstick
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 paź 2021, 18:30
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 paź 2021, 18:42
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 paź 2021, 12:16
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 17 paź 2021, 13:21
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 lis 2021, 17:25

coco