Nowy koronawirus (COVID-19)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Nowy koronawirus (COVID-19)

Post autor: Bassu » 03 gru 2021, 14:07

cloner pisze:
03 gru 2021, 11:08
Boromir pisze:
03 gru 2021, 11:06
Ale to Ty dzwonisz :wink:
Ale ja się w ogóle nie martwię covidem. Uważam że nie jest tak groźny, jak go przedstawiają eksperci.
To Ty artykułem z Pulsu Medycyny poparłeś moje przekonanie, że covid nie taki groźny jak go malują. Dlatego dziekuję :) Bassu i jemu podobni znów w błędzie.
Ale Cię ubodło, co? Już teraz nie czytasz co napiszę dalej tylko szukasz kolejnej marnej riposty, prawda?

Ja nie mam z tym problemu, że się nie boisz, od wieków istnieje coś takiego jak selekcja naturalna i jedyne co mi przeszkadza, to że tacy jak Ty krzyczą najgłośniej, a potem błagają o tlen gdy trafiają na OIOM. Po drugie, że na to forum zajrzy jakieś zdezorientowane dziecko, poczyta takie niepoparte badaniami opowieści jak te Twoje i będzie na ich podstawie szlifować własne. Przyzwyczaiłem się, że w tym kraju takich specjalistów od wszystkiego jest na pęczki. Studia jeśli już, to zaoczne z marketingu i zarządzania, ale podważać autorytety i naukowe tezy to ich chleb powszedni. Na całe szczęście inne kraje maja od tego rząd, by idiotyzmy i ciemnotę uziemić, zamknąć im dostęp do wszystkiego i tak powinno działać państwo wobec szkodnika. A jak przychodzi do rozmowy na argumenty, to są na poziomie - jak Co się nie podoba wyjedź. Otóż nie, trzeba sobie jakoś radzić i wierzyć, że w końcu do głosu dojdą Ci, którzy mają coś mądrego do powiedzenia, a nie pieniacze podający się za jedynych i słusznych patriotów tylko dlatego, że noszą koszulkę z polską walczącą. Ty bądź sobie na swojej krucjacie z negowaniem faktów, a ja pozwól że będę wierzył tym, którzy są w danej dziedzinie ekspertami, bo mam w sobie minimum pokory.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”