Też to czytałem i tak samo odjąłbym Lopetegui. Nie jestem też zwolennikiem Poche. W Tottenhamie było spoko, ale Tottenham nie ma nawet połowy presji co United. Jeżeli z PSG uda mu się coś więcej zrobić, to może spojrzę na jego kandydaturę przychylniejszym okiem... tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie
Najbardziej chyba by mi się podobała kandydatura Enrique, ale czy mamy coś żeby go przekonać? Trudna praca w obcym kraju, pełna presji i jadu, a jak @piotrcies wspomniał, za chwilę Mundial. Jeżeli chodzi o post-Barcelońskie klimaty, to obok Ralfa był wymieniany Valverde. Miał on naprawdę genialne liczby w Barcelonie, aż 66,9% zwycięstw w 2,5 roku, to jest naprawdę coś, a wcześniej też prowadził swoje drużyny ponad stan. W jego przypadku boję się jednak najbardziej, że zbyt mocno by trzeba było przebudować skład.
No i pozostaje Ten Hag... opinie ma naprawdę niezłe, robi z Ajaxem wspaniałą robotę, pytanie jednak czy i u nas by robił? No i co najgorsze, nie mógłbym, po prostu nie mógłbym się powstrzymać przed waleniem sucharów w stylu "ale ten Hag to rozpracował", "dlaczego nie słuchają tego Haga", czy "niech ktoś to przekaże temu Hagowi"
Ps. Widzę kilkoro chłopaków poleciało do Dubaju, jak się domyślam inicjatywa oddolna. Planowane jest jednak coś dla całego zespołu? Jakieś mini zgrupowanie tygodniowe w cieplejszym klimacie?