Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 sty 2022, 22:15
Bassu
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sty 2022, 12:12
Szybko zleci.20.02 Leeds - Manchester Utd
23.02 Atl. Madryt - Manchester Utd
26.02 Manchester Utd - Watford
05.03 Manchester City - Manchester Utd
12.03 Manchester Utd - Tottenham
15.03 Manchester Utd - Atl. Madryt
19.03 Liverpool - Manchester Utd
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 sty 2022, 12:20
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sty 2022, 12:29
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 sty 2022, 12:31
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 sty 2022, 13:09
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 sty 2022, 14:07
A ja się dziwię czemu fani Milanu czy United robią z niego wogole trenera. Gość albo nie chce być tym trenerem i marzy mu się stołek dyrektora sportowego albo zwyczajnie tym magikiem nie jest skoro od dawna pełni dyrektorskie funkcje z przerywnikiem na Lipsk i teraz United z dopiskiem iż to trener tymczasowy.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sty 2022, 14:39
W United finalnie będzie dyrektorem/doradcą czy jak tam go nazwą. Było to wałkowane wielokrotnie tutaj - poza Conte nie było klasowego trenera do wyjęcia na już, który by tylko dograł sezon. Do wyjęcia były tylko same bezrobotne wynalazki, które chciałyby zostać na dłużej, przebudowywać po swojemu, itp. Należał do nich też Rangnick ale on przynajmniej zgodził się zrobić miejsce następcy po sezonie, ma dryg do talentów i transferów więc ma zostać w jakiejś roli gdzie będzie można wykorzystać jego talenty. W teorii sytuacja win-win, nie było na rynku akurat wolnego Tuchela czy innego Guardioli, United dostało ogarniętego gościa do struktur, który przyszykuje teren następcy z podobną wizją gry. Co z tego wyjdzie, niedługo się okaże, bo jak tym oczekiwanym Midasem będzie Rodgers, to znowu jesteśmy w lesie.ryba_82 pisze: ↑23 sty 2022, 14:07A ja się dziwię czemu fani Milanu czy United robią z niego wogole trenera. Gość albo nie chce być tym trenerem i marzy mu się stołek dyrektora sportowego albo zwyczajnie tym magikiem nie jest skoro od dawna pełni dyrektorskie funkcje z przerywnikiem na Lipsk i teraz United z dopiskiem iż to trener tymczasowy.
Nie jestem co do tego przekonany. W "wirtualnej" tabeli, przy założeniu, że my i rywale wygrają swoje mecze jesteśmy teraz na 6. miejscu - 4-7 punktów za Tottenhamem, 3 punkty za Chelsea oraz 3 punkty za Arsenalem. City i Liverpool poza zasięgiem. Wszyscy mają swoje problemy i pogubią punkty ale United nie wygląda na tym etapie lepiej od żadnej z tych ekip (nawet mimo słabych wyników Chelsea, czy wyszarpywanych wygranych Totków). Tu będzie walka na noże (albo wyścig ślimaków) i przy tym co prezentuje MU na tym etapie będzie IMO bardzo ciężko o kwalifikację do LM.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 sty 2022, 14:57
Ja to wiem, mój komentarz odnosił się do słów @Bassu czy optymizmu milanistow gdy w kontekście ich klubu pojawiło się nazwisko Ragnick. A gość jak widać nie jest czarodziejem wśród trenerów, on nawet nie chce nim być bo woli stanowiska dyrektorskie. Epizod w Lipsku przyćmił co poniektórym faktyczny stan.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 sty 2022, 20:58
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 sty 2022, 15:23
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 24 sty 2022, 15:57
losiu03

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 sty 2022, 16:03
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 24 sty 2022, 17:39
Też to czytałem i tak samo odjąłbym Lopetegui. Nie jestem też zwolennikiem Poche. W Tottenhamie było spoko, ale Tottenham nie ma nawet połowy presji co United. Jeżeli z PSG uda mu się coś więcej zrobić, to może spojrzę na jego kandydaturę przychylniejszym okiem... tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie
Mr.Chris
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio