OK. Ale Słowik wpada tylko się polansować, ma parcie na szkło, chce wbić szpilę władzom przy okazjipiotrcies pisze: ↑28 sty 2022, 15:34Tak samo uważam, że gala ze Słowikiem czy wydarzenia z Linkiewicz są głupie i jestem ich przeciwnikiem. Tyle że moja rola sprowadza się do okazania niechęci w sieci i ewentualnie wyśmiania każdego, kto się tym jara, bo mam o fanach tego typu wydarzeń jak najgorsze zdanie. I tak samo uważam, że akcja zohydzania wszystkim gali Najmana (i słuszne larum w sieci łącznie z petycjami mieszkańców czy wycofywaniem się sponsorów) jest słuszna i to jest odpowiedni sposób walki z takimi wydarzeniami. No i dzięki takim akcjom wiele osób dowie się, że wszelkiego rodzaju gangusy to nie są goście do podziwiania, tylko ludzkie śmiecie, którym należy się wyłącznie pogarda, bo niestety przez te wszystkie książki Masy czy filmy o gangusach wiele osób ma nieco zakrzywiony obraz o przestępczości zorganizowanej.
Moim zdaniem zamiast wyśmiewać, lepiej byłoby ignorować, o czym piszę cały czas. Bo nabijacie nadal wyświetlenia tym wszystkim patusom z warsaw shore i innym idiotom. Ktos musiałby przerwać tą spirale lizania się po jajkach, ale świat nie jest idealny
Nie ma co dluzej dyskusji ciągnąc. jebać fame!!