skąd taki pomysł? Tzn. mogą go promować na billboardach, mogą dać reklamę na całą stronę w Wyborczej lub puścić spot na TVN-ie, a już w Przeglądzie Sportowym czy na Eurosporcie nie? Skąd taka wybiórczość?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 14:54
skąd taki pomysł? Tzn. mogą go promować na billboardach, mogą dać reklamę na całą stronę w Wyborczej lub puścić spot na TVN-ie, a już w Przeglądzie Sportowym czy na Eurosporcie nie? Skąd taka wybiórczość?
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 14:58
Pisalismy o tym od wczoraj. Bo to nie są sportowcy, tylko celebryci, youtuberzy, inne patusy z warsaw shore, Niech pisze o nich plotek czy eska.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 15:06
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 28 sty 2022, 15:13
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 15:19
No tak, ja pisałem tylko i wyłącznie, żeby media sportowe nie informowały o freakowych galach z patolami.
No jest niestety znaczenie, bo gal gdzie występują prawdziwi sportowcy jest dużo dużo więcej, ale nikt o nich nie pisze. Pisałem to już: biznes musi się kręcić. Więc wbija taki celebryta youtuber czy inna influencerka do redakcji sportowych i rzuca stosem banknotów, a w zamian oczekuje codziennego pisania o galach, na jakikolwiek temat. Byle było.
Też tego nie kumam.NoName1989 pisze: ↑28 sty 2022, 15:13Tak szczerze mówiąc to osobiście nie rozumiem tak wielkiego oburzenia tą sprawą. Rozumiem gdyby tu chodziło o firmowanie słowikową mordą wydarzenia finansowanego z np publicznych pieniędzy. Ale w tym wypadku? To jest gala od głupków dla głupków i to całe zamieszanie wokół niej to jak darmowa promocja między innymi dla Słowika właśnie
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 15:34
nie no, trochę nadinterpretujesz. Daleko mi do bycia fanem klubów takich jak City czy PSG, ale nie bronię im wydawać kasę bogatych właścicieli.
piotrcies

NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 15:48
OK. Ale Słowik wpada tylko się polansować, ma parcie na szkło, chce wbić szpilę władzom przy okazjipiotrcies pisze: ↑28 sty 2022, 15:34Tak samo uważam, że gala ze Słowikiem czy wydarzenia z Linkiewicz są głupie i jestem ich przeciwnikiem. Tyle że moja rola sprowadza się do okazania niechęci w sieci i ewentualnie wyśmiania każdego, kto się tym jara, bo mam o fanach tego typu wydarzeń jak najgorsze zdanie. I tak samo uważam, że akcja zohydzania wszystkim gali Najmana (i słuszne larum w sieci łącznie z petycjami mieszkańców czy wycofywaniem się sponsorów) jest słuszna i to jest odpowiedni sposób walki z takimi wydarzeniami. No i dzięki takim akcjom wiele osób dowie się, że wszelkiego rodzaju gangusy to nie są goście do podziwiania, tylko ludzkie śmiecie, którym należy się wyłącznie pogarda, bo niestety przez te wszystkie książki Masy czy filmy o gangusach wiele osób ma nieco zakrzywiony obraz o przestępczości zorganizowanej.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 18:13
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 sty 2022, 18:23
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 sty 2022, 18:30
Hersk
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 18:39
https://sport.interia.pl/mma/news-nieof ... Id,5798655- Niestety w tej chwili fala agresji, która przetacza się przez media społecznościowe, jest tak duża, że zagraża bezpieczeństwu mojej rodziny - podkreślił Okrasa.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 sty 2022, 18:42
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 18:44
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio