Patologie (temat nielegalny) - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 14:54

cloner pisze:
28 sty 2022, 14:52
Promocji w mediach sportowych. Niech będzie wizytówką gali na plakatach na mieście.
skąd taki pomysł? Tzn. mogą go promować na billboardach, mogą dać reklamę na całą stronę w Wyborczej lub puścić spot na TVN-ie, a już w Przeglądzie Sportowym czy na Eurosporcie nie? Skąd taka wybiórczość?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 14:58

piotrcies pisze:
28 sty 2022, 14:54
skąd taki pomysł? Tzn. mogą go promować na billboardach, mogą dać reklamę na całą stronę w Wyborczej lub puścić spot na TVN-ie, a już w Przeglądzie Sportowym czy na Eurosporcie nie? Skąd taka wybiórczość?
Pisalismy o tym od wczoraj. Bo to nie są sportowcy, tylko celebryci, youtuberzy, inne patusy z warsaw shore, Niech pisze o nich plotek czy eska.

Awatar użytkownika
piotrcies

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 15:06

Ale MMA to sport walki. Czy występują tam zawodowi sportowcy, czy patusy z YT, to nie ma znaczenia. Tak samo należałoby zakazać rozgrywek amatorskich, bo tam nie ma zawodowych sportowców. Albo Eleven nie mógłby emitować quizu Liga Eleven, bo występują tam dziennikarze, a nie sportowcy. Trochę absurdalna teza.

Poza tym tyle było postów na ten temat, że zgubić się można, początkowo odnosiłeś się do jakiejkolwiek promocji tego typu wydarzeń (w odpowiedzi na post Eyesmona, że jakiś czas temu to postulowałeś, to cię wyśmiano).

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 28 sty 2022, 15:13

Tak szczerze mówiąc to osobiście nie rozumiem tak wielkiego oburzenia tą sprawą. Rozumiem gdyby tu chodziło o firmowanie słowikową mordą wydarzenia finansowanego z np publicznych pieniędzy. Ale w tym wypadku? To jest gala od głupków dla głupków i to całe zamieszanie wokół niej to jak darmowa promocja między innymi dla Słowika właśnie

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 15:19

piotrcies pisze:
28 sty 2022, 15:06
początkowo odnosiłeś się do jakiejkolwiek promocji tego typu wydarzeń
No tak, ja pisałem tylko i wyłącznie, żeby media sportowe nie informowały o freakowych galach z patolami.
piotrcies pisze:
28 sty 2022, 15:06
Ale MMA to sport walki. Czy występują tam zawodowi sportowcy, czy patusy z YT, to nie ma znaczenia
No jest niestety znaczenie, bo gal gdzie występują prawdziwi sportowcy jest dużo dużo więcej, ale nikt o nich nie pisze. Pisałem to już: biznes musi się kręcić. Więc wbija taki celebryta youtuber czy inna influencerka do redakcji sportowych i rzuca stosem banknotów, a w zamian oczekuje codziennego pisania o galach, na jakikolwiek temat. Byle było.

I tak jak Eyesmon chyba zauważył, obecnie patusiarka znana z tego, że chwaliła się robieniem loda jakimś tam raperom jest idolką młodzieży. Nie tak to powinno wyglądać, czyż nie?

Jak wbijają Katarczycy czy inne Chiniole z ogromną kasą do świata piłki nożnej z ogromną kasą to wszyscy narzekacie, że zabijają sport, ble ble ble. Ale gdy celebryci z mtv czy youtube'a wbijają ze swoją kasą to wszystko jest ok.
NoName1989 pisze:
28 sty 2022, 15:13
Tak szczerze mówiąc to osobiście nie rozumiem tak wielkiego oburzenia tą sprawą. Rozumiem gdyby tu chodziło o firmowanie słowikową mordą wydarzenia finansowanego z np publicznych pieniędzy. Ale w tym wypadku? To jest gala od głupków dla głupków i to całe zamieszanie wokół niej to jak darmowa promocja między innymi dla Słowika właśnie
Też tego nie kumam.

Awatar użytkownika
piotrcies

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 15:34

cloner pisze:
28 sty 2022, 15:19
Jak wbijają Katarczycy czy inne Chiniole z ogromną kasą do świata piłki nożnej z ogromną kasą to wszyscy narzekacie, że zabijają sport, ble ble ble. Ale gdy celebryci z mtv czy youtube'a wbijają ze swoją kasą to wszystko jest ok.
nie no, trochę nadinterpretujesz. Daleko mi do bycia fanem klubów takich jak City czy PSG, ale nie bronię im wydawać kasę bogatych właścicieli.

Tak samo uważam, że gala ze Słowikiem czy wydarzenia z Linkiewicz są głupie i jestem ich przeciwnikiem. Tyle że moja rola sprowadza się do okazania niechęci w sieci i ewentualnie wyśmiania każdego, kto się tym jara, bo mam o fanach tego typu wydarzeń jak najgorsze zdanie. I tak samo uważam, że akcja zohydzania wszystkim gali Najmana (i słuszne larum w sieci łącznie z petycjami mieszkańców czy wycofywaniem się sponsorów) jest słuszna i to jest odpowiedni sposób walki z takimi wydarzeniami. No i dzięki takim akcjom wiele osób dowie się, że wszelkiego rodzaju gangusy to nie są goście do podziwiania, tylko ludzkie śmiecie, którym należy się wyłącznie pogarda, bo niestety przez te wszystkie książki Masy czy filmy o gangusach wiele osób ma nieco zakrzywiony obraz o przestępczości zorganizowanej.

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 28 sty 2022, 15:43

piotrcies pisze:
28 sty 2022, 15:34
książki Masy
Kurde przeczytałem kilka tych książek i raczej z żadnej z nich nie wyciągnąłbym innych wniosków niż te które napisałeś o gangusach.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Zwała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 15:48

piotrcies pisze:
28 sty 2022, 15:34
Tak samo uważam, że gala ze Słowikiem czy wydarzenia z Linkiewicz są głupie i jestem ich przeciwnikiem. Tyle że moja rola sprowadza się do okazania niechęci w sieci i ewentualnie wyśmiania każdego, kto się tym jara, bo mam o fanach tego typu wydarzeń jak najgorsze zdanie. I tak samo uważam, że akcja zohydzania wszystkim gali Najmana (i słuszne larum w sieci łącznie z petycjami mieszkańców czy wycofywaniem się sponsorów) jest słuszna i to jest odpowiedni sposób walki z takimi wydarzeniami. No i dzięki takim akcjom wiele osób dowie się, że wszelkiego rodzaju gangusy to nie są goście do podziwiania, tylko ludzkie śmiecie, którym należy się wyłącznie pogarda, bo niestety przez te wszystkie książki Masy czy filmy o gangusach wiele osób ma nieco zakrzywiony obraz o przestępczości zorganizowanej.
OK. Ale Słowik wpada tylko się polansować, ma parcie na szkło, chce wbić szpilę władzom przy okazji :D obecnie nie sądzę żeby prowadził działalność jak z najlepszych czasów gangsterki. Mnie nic do niego, jak chce to sobie organizuje gale. Nie podoba mi się natomiast to, że celebryci, którzy sprawdzają co stanie się z butem podgrzewanym w mikrofalówce stają się idolami i są promowani w mediach sportowych, bo mają kasę.

Moim zdaniem zamiast wyśmiewać, lepiej byłoby ignorować, o czym piszę cały czas. Bo nabijacie nadal wyświetlenia tym wszystkim patusom z warsaw shore i innym idiotom. Ktos musiałby przerwać tą spirale lizania się po jajkach, ale świat nie jest idealny ;)

Nie ma co dluzej dyskusji ciągnąc. jebać fame!!

Awatar użytkownika
piotrcies

Patologie (temat nielegalny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 18:13

To na koniec tylko napiszę, że gala w Wieluniu została odwołana.

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 sty 2022, 18:23

Skąd info? Ja nic nie widzę

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 sty 2022, 18:30

List policjanta do Stanowskiego. Świetnie zawarte w nim wszystko
Obrazek

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 18:34

HerskOner pisze:
28 sty 2022, 18:23
Skąd info? Ja nic nie widzę
zaufaj mi.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 18:39

- Niestety w tej chwili fala agresji, która przetacza się przez media społecznościowe, jest tak duża, że zagraża bezpieczeństwu mojej rodziny - podkreślił Okrasa.
https://sport.interia.pl/mma/news-nieof ... Id,5798655

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 sty 2022, 18:42

Ale zaskoczenie, że fala patusów grozi komuś w popularnej kontrowersyjnej społecznej sytuacji. Gość zrobi z siebie ofiarę, a teraz Najman powie, że widzisz co zrobiłeś Krzysiu XD przez ciebie czyjeś dzieci cierpią.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 18:44

I taka prawda. Hejterzy gali są tymi złymi. Brawa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”