Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 sty 2006, 14:01
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 08 sty 2006, 14:26
to sie Ebbe Sand porzegna z Veltins Arena...Kuranyi, Larsen, Halil kazy z nich lepszy moim zdaniem.Ebi pisze:No i mamy jak na razie hit okienka tranfesrowego. Halil Altintop dopiero w lipcu przejdzie do Schalke, ale podpisanie umowy miało miejsce w zimię.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 sty 2006, 15:12
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 12 sty 2006, 11:24
2FCB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 sty 2006, 15:20
zapłon2FCB pisze:Julio Daniel dos Santos Rodriguez w Bayernie Monachium
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 12 sty 2006, 16:05
No może w Schalke tak gra... ale pamiętasz jego gre z Stuttgartu?? Wymiatał tam i nienazywaj tego piłkarza w taki sposób bo to jest naprawde dobry napastnik!Ebi pisze:Kuranyi to nieskuteczny i mało biegający laluś
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_sniezka » 12 sty 2006, 16:40
el_sniezka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 sty 2006, 19:29
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 12 sty 2006, 23:20
duch99 pisze:Szkoda jedynie Krzynówka, bo nie zasłużył sobie na takie traktowanie
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _raf » 22 lut 2006, 13:17
Krzynówek aktualnie nie ma szans na grę, moim zdaniem powinien odejść jak najszybciej. Na jego miejscu wrócił bym do Norymbergi. W Wolfsburgu aktualnie nie najlepsza atmosfera, więc i o dobrą grę może być ciężko. W Norymberdze na pewno zostanie ciepło przyjęty, to pomoże mu znów uwierzyć w siebie. Wtedy może zdecyduje się na niego jakiś dobra drużyna. Chociaż, prawdę powiedziawszy ja już nie wierze w to, że Krzynówek się podniesie... ale życzę mu jak najlepiej!kama_reda pisze: Sądzę, iż Wolfsburg to dobry kierunek, a Werder to były tylko jakies plotki
_raf
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 22 lut 2006, 13:23
Okienko transferowe już zamknięte, więc jeżeli Krzynówek miałby odejść to tylko do Ukrainy i innych krajów, gdzie mercato jeszcze trwaKrzynówek aktualnie nie ma szans na grę, moim zdaniem powinien odejść jak najszybciej. Na jego miejscu wrócił bym do Norymbergi. W Wolfsburgu aktualnie nie najlepsza atmosfera, więc i o dobrą grę może być ciężko. W Norymberdze na pewno zostanie ciepło przyjęty, to pomoże mu znów uwierzyć w siebie. Wtedy może zdecyduje się na niego jakiś dobra drużyna. Chociaż, prawdę powiedziawszy ja już nie wierze w to, że Krzynówek się podniesie... ale życzę mu jak najlepiej!
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lut 2006, 16:44
a czy Krzynek nie miał gola w meczu z Schalke i asyysty na 3:2 z Duisburgiem, kiedy bayer prawie stracił 3 pkt ?_raf pisze:Krzynówek aktualnie nie ma szans na grę, moim zdaniem powinien odejść jak najszybciej. Na jego miejscu wrócił bym do Norymbergi. W Wolfsburgu aktualnie nie najlepsza atmosfera, więc i o dobrą grę może być ciężko. W Norymberdze na pewno zostanie ciepło przyjęty, to pomoże mu znów uwierzyć w siebie. Wtedy może zdecyduje się na niego jakiś dobra drużyna. Chociaż, prawdę powiedziawszy ja już nie wierze w to, że Krzynówek się podniesie... ale życzę mu jak najlepiej!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _raf » 22 lut 2006, 20:07
Miałem na myśli lato i to czego nie zrobił w zimie.yazid^ pisze:Okienko transferowe już zamknięte, więc jeżeli Krzynówek miałby odejść to tylko do Ukrainy i innych krajów, gdzie mercato jeszcze trwaA to chyba dość nierealistyczny kierunek...
Rzeczywiście, jeśli teraz uda mu się ustabilizować formę, to może wrócić do dobrej dyspozycji. Tylko mnie to, co pokazał z Schalke i Duisburgiem nie przekonuje, stąd moja pesymistyczna wersjaa czy Krzynek nie miał gola w meczu z Schalke i asyysty na 3:2 z Duisburgiem, kiedy bayer prawie stracił 3 pkt ?
Szanse ma na podstawowy skład, wystarczy ze bedzie dalej tak grał jak własnie gra teraz
_raf

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 14 maja 2006, 12:04
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 maja 2006, 13:47
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio