Tobik33 pisze:Wiedziałem że jestem dobry ale nie że aż tak.
Jaki skromniś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 14 sty 2006, 21:25
Tobik33 pisze:Wiedziałem że jestem dobry ale nie że aż tak.
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sty 2006, 23:25
Chyba tylko wydają się być bo w dzisiejszym meczu nie pokazali nic. Dwa celne strzały na bramkę Liverpoolu (Mido i Keane) to nie jest dobry prognostyk na Ligę Mistrzów. Zagrali z mocniejszą drużyną i klapa. Niestety muszą jescze popracować nad grą bo starania na nic im nie wyjdą. Davids zszedł z kontuzją, ale nie zagrał dobrze, jeden strzał nie celny na bramkę to niestety niewiele. Piękna bramkę wpakował Kewwel, który był cały czas aktywny na boisku (ładne podanie z piętki po czym Sissoko strzelił, ale jak zwykle Robinson na posterunku). Ogólnie mecz nie był za ciekawy, ale na plus dla Liverpoolu, który zasłużył na wygraną. Naprawdę gdyby nie robinson to Tottenham mógłby się wręcz powstydzić wyniku. PozdrawiamMona_ pisze:Mam rowniez na dzieje, ze Tottenham zakwalifikuje sie do LM, bo wydaja sie byc naprawde mocna ekipa.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sty 2006, 15:59
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 21 sty 2006, 16:09
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 21 sty 2006, 17:17
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 sty 2006, 17:56
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 sty 2006, 17:59
gral, wszedl w 76minuciejaget pisze:Niestety Tottenham mi wtopił kuponik
Wie ktos moze czy Rasiak zagrał chociaz minute w meczu ??
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sty 2006, 18:04
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 21 sty 2006, 18:32
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ania nie ma Cie tak długo temat umiera Sad Wink
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tracą Koguty 2 pkt u siebie na White Hart Lane a na dodatek Davidsa, Jenasa i Tainio Sad ... Nie dobrze.
*_For_zaza_Milan_* pisze: P.S. Coś mi mówi ze w następnym meczu pod nie obecność Mido atak Tottenhamu będzie Rasiak Keane Exclamation Jol chyba widział sam ...
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sty 2006, 18:56
Anka pisze:Kłopoty zdrowotne, postaram się poprawić
Anka pisze:Ta wypowiedź jest trochę na wyrost
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 sty 2006, 13:52
pilka.pl pisze:Martin Jol, trener Tottenhamu Hotspur, jest zdeterminowany, by pozyskać z Feyenoordu Rotterdam Dirka Kuijta. Londyńczycy zrezygnowali jednak ze sprowadzenia snajpera tej zimy - zamierzają przeprowadzić transfer latem.
Tottenham za 24-letniego napastnika ostatniego lata proponował osiem milionów funtów. Teraz oferuje 12 milionów, ponieważ zainteresowanie Holendrem jest duże, a Feyenoord wybredny.
Do transferu miałoby dojść po mistrzostwach świata. Wówczas ma dojść do podjęcia ostatecznej decyzji - czy Feyenoord zgodzi się na odejśćie swojego najlepszego napastnika, i czy Tottenham nadal będzie chciał go pozyskać. Kuijta do przeprowadzki do Londynu kusił sam Edgar Davids, jego kolega z reprezentacji Holandii oraz pomocnik 'Spurs'.
Przejście Kuijta do Tottenhamu wiąże się także z kilkoma warunkami - jeżeli White Hart Lane opuściłby Robbie Keane lub Jermaine Defoe, którzy kilka razy już mówili o chęci zmiany otoczenia, oraz czy uda się Tottenhamowi pozyskać z Romy Ahmeda Mido, który w klubie przebywa jedynie na wypożyczeniu.
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sty 2006, 14:40
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 sty 2006, 15:35
*_For_zaza_Milan_* pisze:a teraz piszesz cisza .. nie dobrze. Zderzyli sie naprawde goźnie Confused oby szybko coś klub powiedział na ten temat. Davids też miał kłopot ale to trawdy chłop. Tainio zniesiony jak pamietam i tez cisza Confused
*_For_zaza_Milan_* pisze: Jak dobrze wiesz Tottenham zawsze robi dużo szumu na rynku Wink W popszednim sezonie wykonali najwiecej ruchów Wink Warunki Kuijta sa dziwne aleja ostatnio usłyszałem gdzieś że Mido ponoc tęskni za Rzymem i serie A Shocked W Romie zmienił sie trener - Luciano Spalletti - i ponoć to ma być szansa na powrót Mido ....
*_For_zaza_Milan_* pisze: Dziwne sprawa bo sądziłem że na 100% zostanie na White Hart Lane. A tu prosze, wiec te spekulacja na temat Dirka Kuijta mają podstawy Rolling Eyes
*_For_zaza_Milan_* pisze: King nie podpisałe jeszcze ? Mówiłem Rolling Eyes Obym sie mylił ale to tak wygladało już wcześniej. Martin Jol, nie może pozwolić by King odszedł bo defensywa straci za duzo. Może po cichu negocjuja nową umowe... Oby Exclamation
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sty 2006, 16:13
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 sty 2006, 21:52
*_For_zaza_Milan_* pisze: A zobacz np. Rafael Van Der Vart z jakimi klubami on nie był łączony ? Barca Real Juve Arsenal MU itd.... Wink Może być podobna sytuacja. A Jol zna chyba Dirka z Holandi Wink
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio