Siuuuuu
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 gru 2022, 22:06
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 gru 2022, 22:07
piotrcies
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klawikord » 10 gru 2022, 22:09
Klawikord

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 10 gru 2022, 22:18
Ja mam wrażenie, że być selekcjonerem reprezentacji Anglii to olbrzymie wyzwanie. Co jak co, ale w tej kadrze praktycznie wszyscy z Premier League poza małymi wyjątkami jak Bellingham. Zawsze wydawało mi się, że problemem są właśnie takie odwieczne konflikty między klubowe. Nie chce mi się wierzyć, że na zgrupowaniach tak chętnie zbijają sobie piątki Henderson z Maguire i te cotygodniowe boje chowają do kieszeni. Podaje oczywiście przykładKlawikord pisze: ↑10 gru 2022, 22:09Jak wiele mówiono o Brazylii to co napisać o Anglii największy przegrany w historii światowego sportu 1 tytuł wygrany w epoce dinozaurów i to w dodatku po bardzo kontrowersyjnym golu wiecznie prześladujący ich pech przegrane karne mś 1990, me 1996, mś 1998, me 2004, mś 2006, me 2012, me 2021 mś 2010 nieuznany gol Lamparda chociaż Niemcy z tym uznanym golem i tak by to wygrali czy mś 1986 boska ręka Diego i teraz niestrzelony karny Kane'a . Reprezentacja Anglii to istne pole do śmiechu i obiektu do żartów twórcy piłki i tylko tyle , bo potem każda z tych historycznie liczących się ekip stworzyła swój własny styl gry ,a pokolenia zwłaszcza 2002-2006 naprawdę miały potencjał do zwycięstw tylko te przeklęte karne.
basson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 gru 2022, 22:20
Eyesmon
moody
Bernabeu
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klawikord » 10 gru 2022, 22:28
Klawikord

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 10 gru 2022, 22:28
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 gru 2022, 22:30
sickstick pisze: ↑10 gru 2022, 21:24Chodzi o to że mamy sytuacje w której VAR powoduje błąd sędziowski - każe puścić grę, a potem pokazuje że był to błąd ale nie można do niego wrócić, gdzie bez obecności VARu ten błąd (być może) nie zostałby popełniony. Zatem jest to sytuacja w której VAR robi coś zupełnie odwrotnego niż to do czego jest stworzony.
nie mam pojęcia skąd coś takiego wytrzasnąłeś. Ten sędzia był po prostu słaby. Sędzia ma obowiązek sędziować tak, jakby VARu nie było. Jedyne co się zmienia to chorągiewki przy spalonym żeby to sprawdzić. Na pewno nie faule.
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio