No i @coco jakis mniej aktywny w temacie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 30 sie 2022, 23:22
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 30 sie 2022, 23:26
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 30 sie 2022, 23:31
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 sty 2023, 17:24

coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lut 2023, 16:32
no proszę, a taki był ładny, amerykański pfffJesse Marsch zwolniony z Leeds United
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lut 2023, 16:40
March 22/23 - 32mln na minusie
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lut 2023, 17:00
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lut 2023, 17:11
Ty, ale tam ciągle w ataku grają Bamford z Rodrigococo pisze: ↑06 lut 2023, 17:00Ja zdania nie zmienię, 3 sezony Bielsa błagał o napastnika żeby Bamforda odciążyć i zastąpić, i grosza na to nie było. Nawet żeby tego Nketiaha zostawić. Raptem przyszedł Marsch i abstrahując od tego że jego mercato sfinalizowano z zarobionych pieniędzy, to on dostał w momencie 3 napastników.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lut 2023, 17:19
ale co w tym dziwnego ? Bamford był jaki był, ale na tamten czas musiał być jedynym killerem w zespole. Nketiah miał być do luzowania go, a nie że Bielsa go nie chciał bo wolał grać aryjczykiem. Zwyczajnie nie dali kasy na ten transfer, Orta wtedy popłynął właśnie tym Augustinem bo on miał być wypożyczony.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lut 2023, 17:26
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lut 2023, 17:34
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lut 2023, 17:44
W tym zdaniu leży klu tego nie potrafimy się dogadać - ty wiedzę o Leeds bierzesz z transfermarkt, ja ze spotkań które oglądam
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lut 2023, 17:54
3 lata oglądałem Leeds, niemal każdy możliwy mecz, odkąd zwolnili Argentyńczyka widziałem pewnie ze 3 mecze, ale jakie to ma znaczenie ? To że ktoś tak gra takim a nie innym ustawieniem, to znaczy że musieć umieć jakoś ich zmieścić. Dziwnie by było sadzać Rodrigo w momencie gdy nie masz napastnika, a Gnonto potrafi grać na skrzydle.sickstick pisze: ↑06 lut 2023, 17:44W tym zdaniu leży klu tego nie potrafimy się dogadać - ty wiedzę o Leeds bierzesz z transfermarkt, ja ze spotkań które oglądam Jeśli Leeds przez cały sezon wychodzi na boisko z Gonto na lewym/prawym skrzydle i Rodrigo w ataku, to zupełnie nie rozumiem sensu gadki w stylu "Gonto jest tym mitycznym środkowym napastnikiem któego nie dostał Bielsa bo transfermakt tak pokazuje, a Rodrigo nie liczymy jako napastnika bo transfermakt pokazuje że to nominalnie cofnięty napastnik". Panie, bądźmy poważni.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lut 2023, 18:00
Panie, przecież ja nawet większości spotkań Arsenalu nie komentuje na forum, po może 4-5 meczach w tym sezonie cośtam napisałem. Wg twojego toku rozumowania wychodziłoby że nawet Arsenalu nie oglądam
sickstick
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio