3 lata oglądałem Leeds, niemal każdy możliwy mecz, odkąd zwolnili Argentyńczyka widziałem pewnie ze 3 mecze, ale jakie to ma znaczenie ? To że ktoś tak gra takim a nie innym ustawieniem, to znaczy że musieć umieć jakoś ich zmieścić. Dziwnie by było sadzać Rodrigo w momencie gdy nie masz napastnika, a Gnonto potrafi grać na skrzydle.sickstick pisze: ↑06 lut 2023, 17:44W tym zdaniu leży klu tego nie potrafimy się dogadać - ty wiedzę o Leeds bierzesz z transfermarkt, ja ze spotkań które oglądam Jeśli Leeds przez cały sezon wychodzi na boisko z Gonto na lewym/prawym skrzydle i Rodrigo w ataku, to zupełnie nie rozumiem sensu gadki w stylu "Gonto jest tym mitycznym środkowym napastnikiem któego nie dostał Bielsa bo transfermakt tak pokazuje, a Rodrigo nie liczymy jako napastnika bo transfermakt pokazuje że to nominalnie cofnięty napastnik". Panie, bądźmy poważni.
Jak tak oglądasz Leeds to dlaczego ten temat zaginął ? Dlaczego nic nie napisałeś ? Bo twoje oglądanie ograniczyło się do meczów z Arsenalem i być może jakiś jeszcze wpadł w oko, ale zgrywasz eksperta pełną gębą, nie mając pojęcia jakie były realia w klubie.