Wygląd zewnętrzny - Strona 26

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4003
Kibicuję: AC Milan

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 lut 2023, 10:35

Wbrew pozorom zapach działa. I nie tylko perfum ale właśnie ciała. Taki piżmowy, wręcz seksualny. I taki zapach potrafi albo odrzucić albo wręcz przeciwnie. Pewnie każdy z nas spotkal się w życiu z kimś kto naprawdę mu się podobał ale zapach jej/jego potu oraz miejsc intymnych po prostu zrażał. Tego się nie przeskoczy stąd myślę popularność feromonów lub suplementów które mogą to zmienić

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 lut 2023, 11:40

Ja jestem chyba jakiś niedorozwinięty zapachowo, bo zapach perfum u kobiety odczuwam przez pierwsze 10 sekund pewnie. Co do zapachu "kobiety" to tylko raz w życiu się spotkałem z kobietą, której zapach ciała mnie odpychał. Odnośnie swoich perfum - no cóż, w perfumerii każdy jest inny i niektóre ładne, niektóre brzydkie, ale jakbym wyszedł i ktoś dałby mi powąchać jakiś zapach to pewnie 90% by mi się spodobało.
W tamtym roku dostałem od dziewczyny 2 opakowania perfum to mi pewnie wystarczą na 2 lata. Wcześniej kupiłem sobie sam też 2 w rossmannie to też wystarczyły na 2 lata.

Jakie to były albo jakie to są? Nie mam zielonego pojecia :P

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 lut 2023, 13:32

Bo każdy jest inny - jeden bardziej czuje wzrokiem, inny węchem. Ja mam np taki węch że dużo rzeczy mi przeszkadza. Ale też mam problem z dotykiem - np dlatego nie chodzę do sauny na pokazy tylko specjalnie przed lub po kiedy jest pusto (nie cierpię jak ktoś z lepką, spoconą skórą się o mnie nawet przypadkowo otrze :). Baaaardzo rzadko kogoś przytulam :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lut 2023, 13:33

Eyesmon pisze:
13 lut 2023, 13:32
(nie cierpię jak ktoś z lepką, spoconą skórą się o mnie nawet przypadkowo otrze
Łoooo panie, poszedłbym się wyszorować od razu :lol2: fuuuuuj.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 lut 2023, 13:35

No mnie też to odrzuca dlatego nie rozumiem fenomenu tych pokazów w saunach gdzie siedzi 20 osób, dotykając się wzajemnie a gość wysyła w moim kierunku falę gorąca z jakimś guanopodobnym zapachem za pomocą ruchów ręcznikami którymi macha na wszystkie strony :)

Ale co kto lubi

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lut 2023, 13:45

Pewnie jakby po meczu van Basten czy inny Maldini chcieli zbić żółwika, to najpierw kazałbyś im wziąć prysznic.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 lut 2023, 13:51

Mniej-więcej to o czym piszecie w kontekście sauny, to była moja największa trauma z tramparsko-juniorskiej kariery piłkarskiej. Stały fragmenty gry, ustawiasz się w polu karnym, a tu cuchnący potem i 2-dniową próchnicą pryszczaty obrońca rywali dosłownie obejmuje cię czule w pół i nie chce puścić. Dramat. Kiedyś pożaliłem się o tym trenerowi, a ten uświadczył mnie złotą radą polskiej myśli szkoleniowej lat 90-tych "Ale wytłumacz mi czemu jego próchnica ma być mocniejsza od twojej? Jak gromy w sobota, to sam nie myj zębów tak gdzieś od czwartku, zobaczysz że będziesz miał więcej miejsca w polu karnym".

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1861

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 13 lut 2023, 13:53

Ja nie trawię jak ktoś podchodzi do mnie na siłce i podaję rękę na przywitanie w sytuacji kiedy ja robię trening siłowy(nie pocę się) a ta druga osoba właśnie skończyła cardio i leje się z niego jak ze świni :?
W pracy też mam klientów którzy z higieną są na bakier (np sikanie do butelki na pace własnego busa) i póżniej muszę się zastanawiać czy przypadkiem przed chwilą właśnie tego nie robił bo wyciąga łapę w moim kierunku :?

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 13 lut 2023, 14:27

Eyesmon pisze:
13 lut 2023, 13:32
np dlatego nie chodzę do sauny na pokazy tylko specjalnie przed lub po kiedy jest pusto (nie cierpię jak ktoś z lepką, spoconą skórą się o mnie nawet przypadkowo otrze :). Baaaardzo rzadko kogoś przytulam :)
W prawdzie nie mam nic do przytulenia na przywitanie w stylu piona i poklepanie po plecach, ale też wszystko, że tak powiem na sucho musi być :D do sauny chodzę tylko przy okazji bycia w spa czyli 3-5 razy do roku, więc na szczęście takie sytuacje jak opisałeś mnie omijają :D
Conrado pisze:
13 lut 2023, 13:53
Ja nie trawię jak ktoś podchodzi do mnie na siłce i podaję rękę na przywitanie w sytuacji kiedy ja robię trening siłowy(nie pocę się) a ta druga osoba właśnie skończyła cardio i leje się z niego jak ze świni :?
piotrcies pisze:
13 lut 2023, 13:45
Pewnie jakby po meczu van Basten czy inny Maldini chcieli zbić żółwika, to najpierw kazałbyś im wziąć prysznic.
Właśnie na takie sytuacje najlepszy jest żółwik ;) najbardziej spocone jest wnętrze dłoni i przy zwykłym przywitaniu jest dłuższy kontakt. Dlatego właśnie jak spotkam kogoś znajomego podczas biegania czy jestem już w trakcie gry na boisku (niestety to drugie już baaaaardzo rzadko), to tylko żółwik.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 lut 2023, 14:39

piotrcies pisze:
Żółwik to jednak nie jest to samo co otarcie się nagim męskim spoconym udem o Ciebie w saunie. Ja widzę różnicę :)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 lut 2023, 14:46

Ee sauna jest zajebista. Ja śmigam średnio 2-3 razy w miesiącu na termy. Owszem jest ciasno (nogi razem), ale raczej nie zdarza się, żeby ktos 15min siedział przyklejony bark w bark. CZasami się ktoś otrze przy schodzeniu, ale nie mam z tym wielkiego problemu.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 13 lut 2023, 15:06

Eyesmon pisze:
13 lut 2023, 14:39
piotrcies pisze:
Żółwik to jednak nie jest to samo co otarcie się nagim męskim spoconym udem o Ciebie w saunie. Ja widzę różnicę :)
Ja tam bym nie miała nic przeciwko by jakiś fajny facet, fajnym udem się otarł o moje udo 😂 Ale co kto lubi ;) :lol2:

A co do sauny to nie chodzę, bo nie mogę, a raczej nie powinnam ze względu na cerę ;)

Kazak
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kibicuję: w sumie to nikomu

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kazak » 14 lut 2023, 6:58

Tyle razy je przetestowałem, ze jednak licze że nie jest to placebo. Oprócz Love Desire, polecam Pheromone essence. Obecnie są to najmocniejsze feromony jakie mozna dostać.

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1986

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 14 lut 2023, 11:06

W ostatnim wpisie padły niby nazwy dwóch feromonów, ale one są dostępne w wielu różnych miejscach, więc to nie jest żadna krypt reklama sklepu czy sprzedawcy na allegro.

Awatar użytkownika
czubatka
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1623
Kibicuję: ManU za Sheringhama xD

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 14 lut 2023, 11:12

No bo to nie jest krypto, tylko wprost - reklama produktu :D

No chyba, że ktoś faktycznie wyszukał nasze forum tylko po to, żeby pisać o feromonach, bo w polskim internecie nie ma lepszych miejsc poświęconych tej tematyce.

Ale oczywiście - mogę się mylić i są to fani piłki nożnej, którzy nie lubią pisać o piłce, tylko o zapachach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”