Jakie zmiany wprowadzilibyscie na tym forum; na pilka.pl???

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Jakie zmiany wprowadzilibyscie na tym forum; na pilka.pl???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 19 paź 2004, 14:49

nie bede nic pisal, bo wszyscy wiedza, o co chodzi w temacie. po prostu sie wpisujcie. [zobaczymy kiedy moderator kogos wywali hehe...]

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 paź 2004, 15:11

Możliwośc dodania Avataru, o większej "wadze"!

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 19 paź 2004, 15:16

BUNCH pisze:Możliwośc dodania Avataru, o większej "wadze"!
Zgodze się z tobą 100% racji.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2004, 15:19

A co to jest Avatar? :D Ja bym ukrócił władze niektórym moderatorom co myślą, że mogą wszystko. Powinniście wiedzieć o kogo chodzi. Nie będe podawał imienia :)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 19 paź 2004, 15:26

Tomusmc pisze:A co to jest Avatar? :D Ja bym ukrócił władze niektórym moderatorom co myślą, że mogą wszystko. Powinniście wiedzieć o kogo chodzi. Nie będe podawał imienia :)
Avatar to ten obrazek po lewej stronie od postu. Co do jego wielkości to bym polemizował, gdyż na innych forach albo za niego trzeba płacić, albo nie ma go w ogóle lub też można dać ale jest on czterokrotnie mniejszy od tych, które mamy w chwili obecnej.

A co do władzy moderatorów, to polecałbym Ci rozwinąć swoją myśl w odpowiednim temu temacie, lub także w tym, po prostu napisz co Ci się w nich nie podoba bo może masz rację...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2004, 15:29

Staary jak rozwinę swoją myśl to nawet nie chce wiedzieć ile dostanę ostrzeżeń :? jeszcze sie wczuje i mnie wywalą. Sam powinieneś sie domyślić bo chyba widzisz co sie tu dzieje.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 19 paź 2004, 15:35

Jeśli się boisz to napisz mi po prostu na gg, ale mniej więcej domyślam się o co Ci chodzi, bo sam też dostałem ostrzeżenie niesłusznie :/ no i moderator nie poniósł żadnych konsekwencji wobec swojego postępowania.
Jeśli coś chciałbyś mi napisać więcej czego nie chcesz pisać tu to napisz mi po prostu na gg: 1156237 lub mail kot21@o2.pl no i zobaczymy co z tą sprawą...
Sam dodam, że jak na moje oko nie powinno być tutaj aż takiego rygoru... Więcej luzu panowie...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 paź 2004, 15:45

no panowie mają rację :wink: mnie na pewno pierwszego wywalą bo mam najwięcej ostrzezen lol

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 19 paź 2004, 16:00

MAM POMYSŁ NA ROZWIĄZANIE PROBLEMU, ale innym sie nei spodoba, może my zostaniemy takimi "moderatorami" tylko tego forum? Nie całej strony, ale tylko forum i każdy z nas dłączy jeszcze do jakiegoś określonego działu, wtedy bedzie wszystko poukłądane, a nei, że każdy moderator na całe forum, tka to bedzie częściej odwiedzał to jedno i częściej w nim przebywał, co Wy na to? NP. J abym mógł takim być.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 19 paź 2004, 16:03

Dobry moderator to taki moderator, który przestrzega regulaminu, jest szanowany przez użytkowników, jest lubiany i bany rozdaje za naprawdę jakies przewinienia i nie zniechęca ludzi takimi "podarunkami" do dalszego pisania.

Nie żebym na kogoś z moderatorów najeżdżał, ale tak wg mnie powinien wyglądać wzorowy moderator.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 paź 2004, 16:32

który przestrzega regulaminu
niektórzy to aż za bardzo

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 paź 2004, 17:52

No to nadszedł czas żeby sie tu wypowiedział jakiś moderator.
Możliwość dodawania Avataru, o większej "wadze"!
Dwa przykazania:
1. Nie każdemu dane jest szybkie łącze - szanuj ludzi o małej przepustowości łącza.
2. Nie pozwalaj membersom na wszystko czego chcą.

Wiecie ile by się ładowała strona gdyby każdy miał avatar o dowolnej wadze ? Pewnie jeszcze każdy chciałby mieć filmik obok ksywki. Wg mnie nie ma sensu na ten temat w ogóle rozmawiać.
BUNCH pisze:Ja bym mógł takim być
Litości... Zobacz na swoje konto z WP... i niby co one przypadkowo wpadły ? Przykro mi... rejestracja moderatorów na forum zamknięta.

@kotek - zgadzam się z Tobą. Miałem raz taką wpadkę co postąpiłem zbyt pochopnie w jednym przypadku dając WP, ale teraz staram się tego unikać. Nie traktujcie WP jako kary. Jak sama nazwa wskazuje jest to ostrzeżenie. Problem zaczyna się wtedy gdy tych WP jest coraz więcej.

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 19 paź 2004, 18:54

mysle ze troszke luzu by sie przydalo.
no nie bez przesady zeby klac jak szewc hehe...
ale wykropkowane przeklenstwa to juz przesada!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 paź 2004, 18:56

Widzę że nie jestem lubiany, ale uwierzcie ze mi nie zalezy, zebym był szanowany w srodowisku ludzi ktorzy klną. Zresztą moderator jest przyzwyczajony do ciągłych obelg itp. Tomusmc pokaz mi kto komu dał WP za słowo Cholera, bo ja sobie tego nie przypominam.

Oficjalnie oświadczam, że z roli moderatora nie zrezygnuje, postaram się być bardziej pobłażliwy, ale łamania regulaminu toleować nie bede

Ewentualne Wasze zastrzezenia prosze kierowac na GG, albo na PW, bo widze ze rozmowa sie toczy, a nikt nie jest mi wprost napisac o co mu chodzi.

Aha musze poruszyc jeszcze jeden aspekt. Widze ze według Was wiek jest najwazniejszy. Dajmy przykłąd Tomusmc ma 17 czy 18 lat i uwaza sie za madrzejszego bo jest starszy. Czyli po Waszych wypowiedziach stwierdzam, ze człowiek w wieku powiedzmy 20 musi byc inteligentny itp. a czternastolatek juz nie moze? Czesto jest odwrotnie... Tymi stwierdzeniami wydaliście już o sobie ocene, która pokazała jacy naprawde jestescie. uwazacie sie za "inteligentow" z racji wieku, a czesto tak nie jest...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2004, 19:11

Nie czuje sie madrzejszy ale trzeba przyznac ze wiecej wiem no ale mniejsza z tym to sie nie liczy. Tak samo moglibyśmy sie klocic dlaczego nie sprzedaja w sklepach alkoholu od 10 roku życia dlatego rozmowa o wieku nie ma sensu. A co do słowa cholera to jest tutaj http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... sc&start=0 juz poruszyłem ten temat na tym forum. Dokładnie kolega neo007 dostał od Ciebie Beckhs 2 ostrzeżenia za to że zakropkował słowo cholera.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”