Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 04 kwie 2023, 16:36
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 kwie 2023, 16:44
Same asy xdEyesmon pisze:Raczej chodzi o to że mogą pobić niechlubny rekord w najmniejszej ilości bramek wystarczającej do króla strzelców. Demjan ma najmniej czyli właśnie te 14. W tym roku może być król z mniejszą ilością bramek (aczkolwiek liczę że jednak ktoś strzeli więcej)
Aczkolwiek to nie do końca prawda bo po wojnie były sezony gdzie króla strzelców wygrywało się 4, 5 czy 8 bramkami
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 kwie 2023, 16:47
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 kwie 2023, 16:51
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 04 kwie 2023, 17:33
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 04 kwie 2023, 19:57
O co chodzi? Paixao czy Nikolić to nie asy? Carlitos w Wiśle? Gytkjaer? Angulo?Diamen23 pisze: ↑04 kwie 2023, 16:44Same asy xdEyesmon pisze:Raczej chodzi o to że mogą pobić niechlubny rekord w najmniejszej ilości bramek wystarczającej do króla strzelców. Demjan ma najmniej czyli właśnie te 14. W tym roku może być król z mniejszą ilością bramek (aczkolwiek liczę że jednak ktoś strzeli więcej)
Aczkolwiek to nie do końca prawda bo po wojnie były sezony gdzie króla strzelców wygrywało się 4, 5 czy 8 bramkami
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
dias
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 kwie 2023, 20:21
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 kwie 2023, 20:44
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 kwie 2023, 20:46
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 04 kwie 2023, 20:49
Ja tylko mówię o tym, że spora część zawodników, którzy byli KS ligi, prezentowała naprawdę niezły poziom, nawet biorąc pod uwagę niezbyt wysoki poziom całych rozgrywek.
W samej Ekstraklasie 40 bramek i 11 asyst w 56 meczach. Nie wiem czy by się znalazł drugi taki, z Prijoviciem tworzyli najlepszy duet napastników w Ekstraklasie na przestrzeni co najmniej kilkunastu lat.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 kwie 2023, 21:10
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 05 kwie 2023, 7:18
W tej sytuacji chyba mozna sie zgodzic, ze najlepszy doping faktycznie jest na Bulgarskiej
Przema
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 kwie 2023, 9:18
Próbka B jest pobierana w tym samym czasie więc siłą rzeczy powinna dać taki sam wynik. Przynajmniej ja nie znam takiego przypadku żeby probka B dała inny rezulat niż próbka A. Pewnie takie były ale to margines. WADA od dawna debatuje nas sensem tego rozwiązania bo to otwiera furtki do różnych prób wymigania się od kary.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio