Pytania do?-odpowiedzi - Strona 2

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2006, 21:56

1.Jaki jest Twój ukochany film:?: Taki który widziałeś już wiele razy i z przyjemnością do niego wracasz... Uzasadnij.
Myślałem, że wszyscy wiedzą :shock: Jak wiadomo bardzo cenię sobie twórczość Quentina Tarantino i to właśnie filmy tego genialnego aktora są mi najbliższe. Skoro mam wybrać jeden to będzie to film o jakże zagadkowym tytule - "Pulp Fiction"
Każecie uzasadnić :? co to jest ? szkoła ? Ten film jest po prostu genialny. Począwszy od znakomityh dialogów, które przeszły do historii kinematografii, poprzez kapitalna grę aktorów [Jackson, Travolta, Willis] kończąc na znakomitej rezyserii Quentina.

2.Wszyscy już wiedzą o Twojej miłości do trunków, ale raczej nikt nie wie, jaki jest Twój rekord "spożycia". Może byś się nam pochwalił...
A potem gadają, że cały czas się przechwalam i lansuje na niewiadomo kogo. A ja abstynentem jestem. Ha !!
Kiepski żart ? może choc jedna osoba się dała nabrać :P No więc wyrosłem już z zabawy w bicie rekordów. Możecie wierzyć lub nie - ale zawsze jak się podchodziło do bicia takiego rekordu [oczywiście nie samemu] to za każdym razem trzeba było przerywać próby - i *** z tego wychodził. Dlaczego ? Ano dlatego, ze jak już się rozkręcaliśmy - kończył się alkohol :? Nigdy nie przeznaczałem dużych kwot na alkohol - szkoda mi było [kiedy na życie trzeba mieć]
Ale zebyście nie powiedzieli, że się próbuję wymigac - to na ostatniego sylwestra wypiłem : 8 browarów, ok. 2 L wina [domowej roboty :pijemy:]
ok. 1 L wódki, kilka strzałów ajerkoniaku [oczywiście domowej roboty] jakiś grog na bazie spirytusu. Oraz coś tam jeszcze - ale nie bedę pisał o wszystkim - bo będą gadać, że kłamie, oszukuje etc. etc. a po co mają tak mówić ?

3.Wszyscy wiemy że masz brata bliźniaka powiedz kto ma wiekszego i czy to prawda że macie po jednym jajku jak przystało na bliźniaków jednojajowych
Oj Tomachos - jednak twoje pytanie przeszło :roll:
Po pierwsze - nie wiem kto ma większego podejżewam, że wielkich rozbieżności nie ma :lol: ale to tylko domysły - sprawdzać specjalnie dla was nie bedę.
Po drugie - kto rozsiewa nieprawdziwe informacje, ze jednojajowi - dementuje :!:
To chyba tyle na temat mojej budowy anatomicznej :wink:

4.Jak widzisz swoją przyszłość ?? masz jakieś marzenia, które chciałbyś spełnić, co robisz w kierunku ich realizacji ??
Moim marzeniem jest być człowiekiem obrzydliwie bogatym. Zdaję sobie sprawę, ze ciężko bedzie to marzenie spełnić. Więc chciałbym po prostu wieść normalne, spokojne życie w moim Kórniku :P
Dostać jakąś przyjemną pracę. Ale tak robić, aby się nie narobić i żeby przy tym zarobić :lol: Nie chciałbym pracy fizycznej - bo mam już serdecznie dosyć. Kopanie rowów melioracyjnych może się znudzić - wiec uczcie się dzieciaki - bo skończycie jak fieldy :pijemy:
Co robię w kierunku realizacji moich marzeń ? o tym w następnym pytaniu - już po krótkiej przerwie .... no może jeszcze nie w następnym :wink:

5.Czy w Kórniku są kury ??
no ba :smoke: zdarzają się - choć żeby nie było, sam osobiście nie posiadam tych uroczych zwierzątek - choć animalsów mam dość dużo :twisted:

6.Który bohater serialu "Pokolenia" jest Twoim ulubionym?
Pisakk zwany flamastrem musiał się przyczepić.
Więc jeszcze raz - młody byłem, głupi - był to jedyny serial jaki w tym czasie pokazywali w TV, a że w domu był jeden odniornik - to całą rodziną się śledziło losy 2 rodzin :? a najbardziej podobała mi się bohaterka grana przez Kelly Rutherford :P

7.Czy Twój alkoholizm nie jest troche na pokaz? Jak tam wątroba?
- widział ktoś kiedyś alkoholizm na pokaz ? :roll:
- ja nigdy nie powiedizałem, ze jestem alkoholikiem, zaczęło się wszystko od ... piwusa :shock: tak, tak - to wszystko przez niego :lol: zapytał któregoś pieknego dnia czy mam jakieś życzenie odnosnie rangi specjalnej. A ja jak przystało na zwykłego chłopaka z małego misteczka - pomysłu nie miałem - więc znana wam wszystkim Futbolowa, wymyśłiła mi rangę [Alkofanatyk z Highbury] i powiedźcie sami - gdzie tu jest napisane Alkoholik ? no gdzie ? Alkofanatyk - od alkoholu, nie alkoholika. Proszę zapamietac raz na zawsze i więcej nie poruszać tego tematu.
Alkoholik pije - bo musi, ja pije - bo lubie.
Tak więc jestem zwykłym pijakiem - jak połowa społecznosci forumowej, choć ostatnio zauważyłem, ze jak sobie z rana nie wypije to mnie nosi :lol:

8.Jak tam studia? Zgłębiasz się w tajniki programowania?
I na poczatku sprostowanie - ja nie studiuje, uczęszczam do szkoły [nie zdradze jakiej, bo powiecie, że na picie nie mam hajsu, a na szkołę wydaje] Kierunek nosi nazwę Informatyka i Telekomunikacja, tajniki programowania już poznałem [zwłaszcza programowania w Delphi] ale co ja się będę rozwodził, jak pewnie nie wszyscy wiedzą co to delpfi :lol:
Swego czasu napisałem odtwarzacz mp3 [taki bardziej rozbudowany] ostatnio sie rozleniwiłem i "dłubie" w programch coraz mniej. No ale wszystko się kiedyś nudzi :)

9.Jaki jest fieldy na codzień? Czy różni się od "fieldy'ego forumowego"?
Różnie się tym, że go widać :lol: a tak brdziej na serio - to się nie różni wieloma sprawami, tez lubi wypić i też czasem mówi za dużo :wink:
Rozumiem, że mam coś o sobie opowiedzieć ?
mam 22 lata i jestem alko..fanatykiem z Highbury, jestem miły i uprzejmy, choć znajdą się też tacy, dla których jestem zwykłym bad mother fucker 8) Obecnie jestem samotny - wiec wszystkie panny zapraszam do Kórnika ... na małe co nieco :P Mam dużo wolnego czasu [zimą] bo pracuję sezonowo, jako ogrodnik [choć nie tylko, ale głównie bawię się w ogródku :P ] w wolnych chwilach spotykam się z źąmai :lol: i pijemy alkohol od zmierzchu do świtu.

10.Chodzą pogłoski że w domu masz własną wytwórnię vódki. Czy to prawda?
wódki nie, ale z braku pieniędzy postanowiłem z wyżej wymienionym bratem zająć się ... produkowaniem wina :shock: tak, tak - robimy wino - a potem je pijemy. Oczywiscie produkcja ogranicza się do kilkudzisięciu litrów na raz - nic wielkiego :lol: Wino mozna zrobić z prawie wszystkiego co fermentuje - tylko trzeba miec do tego smykałkę, ochotę i wolny czas :wink:

11.Fieldy podaj jakiś ulubiony domowy przepis na napoj %%% !!
Tylko co tu wybrać :think: winka nie zdradzę - bo to stara rodzinna receptura z dziada pradziada :lol:
Ale na pavulon [taka zajebista vódka] mogę podać.
Do przygotowania Pavulonu [zachęcająca nazwa, co ? :zgon: ] potrzebne nam bedzie : litr spirytusu, kilo cytryn, 4 łyżki stołowe miodu rzepakowego... może być więcej... kawa czekoladowo - miętowa :shock:
I teraz nalezy ... rozrobić sok z cytryn z ciepłą wodą i miodem, rozrobic ze spirytusem tak aby wyszło 2,2 -2,5 litra trunku. Na 1 litr specyfiku wrzucić około 50 ziaren kawy czekoladowo-miętowej. Po 2 dniach jak opadnie kawa przefiltrować najpierw na sitku ... potem sitko i gaza....i
tak do skutku jak chce się mieć super klarowne.
Potem się bierze i pije - zajebista, smakuje trochę jak Jaggermaister [oczywiście nie czuć anyżu :lol: ]

Mam nadzieję, ze Was nie zanudziłem :? może moje odpowiedzi nie są takie jakich oczekiwaliście - ale nobody's perfect, nawet ja :oops:
Sorki za błedy w pisowni - ale znacie moją sytuacje z keyboardem ? jak nie - to macie pecha, więcej pytań nie przyjmuje :wink:

P.S.
Ale narcyz :P
Ostatnio zmieniony 30 gru 2007, 12:21 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 03 mar 2006, 0:57

ważność postu wygasła...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 mar 2006, 20:42

1.Skąd pochodzi twój nick? Od legendarnego kota z bajki 'Smurfy', a może jesteś klakierem ?

Rozgryźliście mnie. Tak jestem klakierem. Pewnie zastanawiacie się co zrobiłem z gargamelem? Zadrapałem go na śmierć. Kibicował Limanowi. Kibicował.

Lakier wziął się, jak to zwykle bywa, z przypadku. Był to sytuacyjny przypadek (ze tak powiem), wiec nie wytłumaczę wam tego jakoś logicznie. W ogóle (przepraszam ze z błędem Ultra-Sur (; ) wam tego nie wytłumaczę.

2.Czemu często przeklinasz?? Czy chcesz bardziej macho?

Kiedy ja [k****] przeklinałem? No i nie chce żadnego bardziej macho, jestem hetero...

Przeklinam, bo mam dosyć ubogi język. Pyzatym jak widzę twórczość niektórych pokemonow forumowych to nie potrafię się powstrzymać.

3.Czemu Juventus, a nie Inter?

1. Bo 10 lat temu kuzyn kupił sobie z bazaru czarno-biala koszulkę z numerem 10.

2. Bo w 2002 to Juventus, pokonał Barcelona, a nie Inter.

3. Bo w 2003 to Juventus, pokonał Juventus, a nie Inter.

Najbardziej na tym zaważyła pierwsza sytuacja. Wiadomo 8 letnie Lakierek idzie sobie z piłeczką na boisko, (co prawda, boisko znajdowało się na lace, bramki były zrobione własnoręcznie, za jedna bramka było bagno, a za linie autowa służyła rzeczka w której płynęły ścieki z pobliskiego domu) i zauważa kuzyna w nowej cudownej koszulce (pamiętam ja jeszcze, czerwony kwadracik na boku, mający imitować znaczek lotto i logo sony), z zazdrością w oczach odczytuje napis ‘Del Piero’ na plecach. Dowiaduje się ze jest to ‘replika’ koszulki Juventusu. Tamtego dnia moja drużyną był Juventus, a ja byłem Didierem Deschamps (;.

Sytuacje 2 i 3, tylko mnie uświadomiły, ze Juventus można tylko kochać. (Co nie zaza?)

Słodko, nie?

4.Twoje sympatie na forum?

Wymienię raczej osoby, których styl pisania bardzo mi się podoba.

Piotrek, Piwus, Chlopaczek. Szkoda ze tylko ten ostatni stara się dosyć regularnie pisać na forum.

Ibrahimovic, Bagg. Są jednymi z lepszych forumowiczów, ale pewnie gdyby nie kibicowali Juventusowi to nie wymieniłbym ich.

5.Ulubiony wykonawca muzyczny?

W sumie to trudno wymienić jeden ulubiony. Wymienianie wszystkich, których obecnie słucham tez mija się z celem. Wiec wymienię 2 losowe. Placebo, uwielbiam słuchać głosu Briana. KoRn, ta wiem ze grają komercyjna muzykę, tak jak Mandaryna, szczerze to uj mnie to obchodzi, wystarczy ze podoba mi się ich muzyka. Radiohead, uwielbiam ich teksty, uwielbiam ich tytuły piosenek, uwielbiam ich styl.

6.Twój stosunek do polityki?

Obrazek

Spieprzaj dziadu. Po chwilowym zafascynowaniu polityka, chyba nic już nie zostało. Jestem zdegustowany politykami. Poglądy centroprawicowe.

7.Gdzie się obecnie uczysz i co chciałbyś robić w przyszłości?

Obecnie uczę się w Liceum. Dokładniej to w liceum ogólnokształcącym. Dokładniej to się nie uczę. Szkoła jak szkoła. W przyszłości chciałbym dostać się na politechnikę, blah blah blah. Po politechnice się zobaczy. Najchętniej wyjechałbym z Polski.

8. Co robisz w wolnym czasie?

Obijam się. Nie dość, że jestem popierdolony, to cholernie leniwy. No, ale jak mam jakiś odchyl od normalności, to pojmuje język c++, ewentualnie koleżanka karze mi gdzieś wyjść. Po za tym tworze ołtarzyk Ojca Dyrektora, słucham RM, jeżdżę na wszystkie zjazdy w Toruniu.

9. Chciałbyś być moderatorem, bo masz takie zapędy, aby przywoływać do porządku innych?

Zawsze marzyłem o tym żeby być moderatorem, oni maja taka fajna robotę, szczególnie podoba mi się motyw z pytaniami od zazy... oh.... rozmarzyłem się przez was chłopaki... To ze lubię przywoływać innych do porządku wynika z tego, ze nie mam się na kim wyżyć L

Zresztą domagam się sprawiedliwości, ble ble ble.

10. Kiedyś na forum napisałeś, że chciałbyś ze współżyciem zaczekać do ślubu, dalej to podtrzymujesz?

Nie. Tak. Nie. Zależy od dziewczyny. Zresztą każdy na początku pisał glupoty1! Jako ze Pani od Polskiego uczyła mnie, żeby odpowiedzi były przynajmniej trochę dłuższe od pytań, to napisze jeszcze o tym, co uczyła mnie Pani od Polskiego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”