Pytania do?-odpowiedzi

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 10 lut 2006, 21:56

1.Jaki jest Twój ukochany film:?: Taki który widziałeś już wiele razy i z przyjemnością do niego wracasz... Uzasadnij.
Myślałem, że wszyscy wiedzą :shock: Jak wiadomo bardzo cenię sobie twórczość Quentina Tarantino i to właśnie filmy tego genialnego aktora są mi najbliższe. Skoro mam wybrać jeden to będzie to film o jakże zagadkowym tytule - "Pulp Fiction"
Każecie uzasadnić :? co to jest ? szkoła ? Ten film jest po prostu genialny. Począwszy od znakomityh dialogów, które przeszły do historii kinematografii, poprzez kapitalna grę aktorów [Jackson, Travolta, Willis] kończąc na znakomitej rezyserii Quentina.

2.Wszyscy już wiedzą o Twojej miłości do trunków, ale raczej nikt nie wie, jaki jest Twój rekord "spożycia". Może byś się nam pochwalił...
A potem gadają, że cały czas się przechwalam i lansuje na niewiadomo kogo. A ja abstynentem jestem. Ha !!
Kiepski żart ? może choc jedna osoba się dała nabrać :P No więc wyrosłem już z zabawy w bicie rekordów. Możecie wierzyć lub nie - ale zawsze jak się podchodziło do bicia takiego rekordu [oczywiście nie samemu] to za każdym razem trzeba było przerywać próby - i *** z tego wychodził. Dlaczego ? Ano dlatego, ze jak już się rozkręcaliśmy - kończył się alkohol :? Nigdy nie przeznaczałem dużych kwot na alkohol - szkoda mi było [kiedy na życie trzeba mieć]
Ale zebyście nie powiedzieli, że się próbuję wymigac - to na ostatniego sylwestra wypiłem : 8 browarów, ok. 2 L wina [domowej roboty :pijemy:]
ok. 1 L wódki, kilka strzałów ajerkoniaku [oczywiście domowej roboty] jakiś grog na bazie spirytusu. Oraz coś tam jeszcze - ale nie bedę pisał o wszystkim - bo będą gadać, że kłamie, oszukuje etc. etc. a po co mają tak mówić ?

3.Wszyscy wiemy że masz brata bliźniaka powiedz kto ma wiekszego i czy to prawda że macie po jednym jajku jak przystało na bliźniaków jednojajowych
Oj Tomachos - jednak twoje pytanie przeszło :roll:
Po pierwsze - nie wiem kto ma większego podejżewam, że wielkich rozbieżności nie ma :lol: ale to tylko domysły - sprawdzać specjalnie dla was nie bedę.
Po drugie - kto rozsiewa nieprawdziwe informacje, ze jednojajowi - dementuje :!:
To chyba tyle na temat mojej budowy anatomicznej :wink:

4.Jak widzisz swoją przyszłość ?? masz jakieś marzenia, które chciałbyś spełnić, co robisz w kierunku ich realizacji ??
Moim marzeniem jest być człowiekiem obrzydliwie bogatym. Zdaję sobie sprawę, ze ciężko bedzie to marzenie spełnić. Więc chciałbym po prostu wieść normalne, spokojne życie w moim Kórniku :P
Dostać jakąś przyjemną pracę. Ale tak robić, aby się nie narobić i żeby przy tym zarobić :lol: Nie chciałbym pracy fizycznej - bo mam już serdecznie dosyć. Kopanie rowów melioracyjnych może się znudzić - wiec uczcie się dzieciaki - bo skończycie jak fieldy :pijemy:
Co robię w kierunku realizacji moich marzeń ? o tym w następnym pytaniu - już po krótkiej przerwie .... no może jeszcze nie w następnym :wink:

5.Czy w Kórniku są kury ??
no ba :smoke: zdarzają się - choć żeby nie było, sam osobiście nie posiadam tych uroczych zwierzątek - choć animalsów mam dość dużo :twisted:

6.Który bohater serialu "Pokolenia" jest Twoim ulubionym?
Pisakk zwany flamastrem musiał się przyczepić.
Więc jeszcze raz - młody byłem, głupi - był to jedyny serial jaki w tym czasie pokazywali w TV, a że w domu był jeden odniornik - to całą rodziną się śledziło losy 2 rodzin :? a najbardziej podobała mi się bohaterka grana przez Kelly Rutherford :P

7.Czy Twój alkoholizm nie jest troche na pokaz? Jak tam wątroba?
- widział ktoś kiedyś alkoholizm na pokaz ? :roll:
- ja nigdy nie powiedizałem, ze jestem alkoholikiem, zaczęło się wszystko od ... piwusa :shock: tak, tak - to wszystko przez niego :lol: zapytał któregoś pieknego dnia czy mam jakieś życzenie odnosnie rangi specjalnej. A ja jak przystało na zwykłego chłopaka z małego misteczka - pomysłu nie miałem - więc znana wam wszystkim Futbolowa, wymyśłiła mi rangę [Alkofanatyk z Highbury] i powiedźcie sami - gdzie tu jest napisane Alkoholik ? no gdzie ? Alkofanatyk - od alkoholu, nie alkoholika. Proszę zapamietac raz na zawsze i więcej nie poruszać tego tematu.
Alkoholik pije - bo musi, ja pije - bo lubie.
Tak więc jestem zwykłym pijakiem - jak połowa społecznosci forumowej, choć ostatnio zauważyłem, ze jak sobie z rana nie wypije to mnie nosi :lol:

8.Jak tam studia? Zgłębiasz się w tajniki programowania?
I na poczatku sprostowanie - ja nie studiuje, uczęszczam do szkoły [nie zdradze jakiej, bo powiecie, że na picie nie mam hajsu, a na szkołę wydaje] Kierunek nosi nazwę Informatyka i Telekomunikacja, tajniki programowania już poznałem [zwłaszcza programowania w Delphi] ale co ja się będę rozwodził, jak pewnie nie wszyscy wiedzą co to delpfi :lol:
Swego czasu napisałem odtwarzacz mp3 [taki bardziej rozbudowany] ostatnio sie rozleniwiłem i "dłubie" w programch coraz mniej. No ale wszystko się kiedyś nudzi :)

9.Jaki jest fieldy na codzień? Czy różni się od "fieldy'ego forumowego"?
Różnie się tym, że go widać :lol: a tak brdziej na serio - to się nie różni wieloma sprawami, tez lubi wypić i też czasem mówi za dużo :wink:
Rozumiem, że mam coś o sobie opowiedzieć ?
mam 22 lata i jestem alko..fanatykiem z Highbury, jestem miły i uprzejmy, choć znajdą się też tacy, dla których jestem zwykłym bad mother fucker 8) Obecnie jestem samotny - wiec wszystkie panny zapraszam do Kórnika ... na małe co nieco :P Mam dużo wolnego czasu [zimą] bo pracuję sezonowo, jako ogrodnik [choć nie tylko, ale głównie bawię się w ogródku :P ] w wolnych chwilach spotykam się z źąmai :lol: i pijemy alkohol od zmierzchu do świtu.

10.Chodzą pogłoski że w domu masz własną wytwórnię vódki. Czy to prawda?
wódki nie, ale z braku pieniędzy postanowiłem z wyżej wymienionym bratem zająć się ... produkowaniem wina :shock: tak, tak - robimy wino - a potem je pijemy. Oczywiscie produkcja ogranicza się do kilkudzisięciu litrów na raz - nic wielkiego :lol: Wino mozna zrobić z prawie wszystkiego co fermentuje - tylko trzeba miec do tego smykałkę, ochotę i wolny czas :wink:

11.Fieldy podaj jakiś ulubiony domowy przepis na napoj %%% !!
Tylko co tu wybrać :think: winka nie zdradzę - bo to stara rodzinna receptura z dziada pradziada :lol:
Ale na pavulon [taka zajebista vódka] mogę podać.
Do przygotowania Pavulonu [zachęcająca nazwa, co ? :zgon: ] potrzebne nam bedzie : litr spirytusu, kilo cytryn, 4 łyżki stołowe miodu rzepakowego... może być więcej... kawa czekoladowo - miętowa :shock:
I teraz nalezy ... rozrobić sok z cytryn z ciepłą wodą i miodem, rozrobic ze spirytusem tak aby wyszło 2,2 -2,5 litra trunku. Na 1 litr specyfiku wrzucić około 50 ziaren kawy czekoladowo-miętowej. Po 2 dniach jak opadnie kawa przefiltrować najpierw na sitku ... potem sitko i gaza....i
tak do skutku jak chce się mieć super klarowne.
Potem się bierze i pije - zajebista, smakuje trochę jak Jaggermaister [oczywiście nie czuć anyżu :lol: ]

Mam nadzieję, ze Was nie zanudziłem :? może moje odpowiedzi nie są takie jakich oczekiwaliście - ale nobody's perfect, nawet ja :oops:
Sorki za błedy w pisowni - ale znacie moją sytuacje z keyboardem ? jak nie - to macie pecha, więcej pytań nie przyjmuje :wink:

P.S.
Ale narcyz :P
Ostatnio zmieniony 30 gru 2007, 12:21 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Gry Forumowe”