Myślałem, że wszyscy wiedzą
Każecie uzasadnić
2.Wszyscy już wiedzą o Twojej miłości do trunków, ale raczej nikt nie wie, jaki jest Twój rekord "spożycia". Może byś się nam pochwalił...
A potem gadają, że cały czas się przechwalam i lansuje na niewiadomo kogo. A ja abstynentem jestem. Ha !!
Kiepski żart ? może choc jedna osoba się dała nabrać
Ale zebyście nie powiedzieli, że się próbuję wymigac - to na ostatniego sylwestra wypiłem : 8 browarów, ok. 2 L wina [domowej roboty
]ok. 1 L wódki, kilka strzałów ajerkoniaku [oczywiście domowej roboty] jakiś grog na bazie spirytusu. Oraz coś tam jeszcze - ale nie bedę pisał o wszystkim - bo będą gadać, że kłamie, oszukuje etc. etc. a po co mają tak mówić ?
3.Wszyscy wiemy że masz brata bliźniaka powiedz kto ma wiekszego i czy to prawda że macie po jednym jajku jak przystało na bliźniaków jednojajowych
Oj Tomachos - jednak twoje pytanie przeszło
Po pierwsze - nie wiem kto ma większego podejżewam, że wielkich rozbieżności nie ma
Po drugie - kto rozsiewa nieprawdziwe informacje, ze jednojajowi - dementuje
To chyba tyle na temat mojej budowy anatomicznej
4.Jak widzisz swoją przyszłość ?? masz jakieś marzenia, które chciałbyś spełnić, co robisz w kierunku ich realizacji ??
Moim marzeniem jest być człowiekiem obrzydliwie bogatym. Zdaję sobie sprawę, ze ciężko bedzie to marzenie spełnić. Więc chciałbym po prostu wieść normalne, spokojne życie w moim Kórniku
Dostać jakąś przyjemną pracę. Ale tak robić, aby się nie narobić i żeby przy tym zarobić
Co robię w kierunku realizacji moich marzeń ? o tym w następnym pytaniu - już po krótkiej przerwie .... no może jeszcze nie w następnym
5.Czy w Kórniku są kury ??
no ba
6.Który bohater serialu "Pokolenia" jest Twoim ulubionym?
Pisakk zwany flamastrem musiał się przyczepić.
Więc jeszcze raz - młody byłem, głupi - był to jedyny serial jaki w tym czasie pokazywali w TV, a że w domu był jeden odniornik - to całą rodziną się śledziło losy 2 rodzin
7.Czy Twój alkoholizm nie jest troche na pokaz? Jak tam wątroba?
- widział ktoś kiedyś alkoholizm na pokaz ?
- ja nigdy nie powiedizałem, ze jestem alkoholikiem, zaczęło się wszystko od ... piwusa
Alkoholik pije - bo musi, ja pije - bo lubie.
Tak więc jestem zwykłym pijakiem - jak połowa społecznosci forumowej, choć ostatnio zauważyłem, ze jak sobie z rana nie wypije to mnie nosi
8.Jak tam studia? Zgłębiasz się w tajniki programowania?
I na poczatku sprostowanie - ja nie studiuje, uczęszczam do szkoły [nie zdradze jakiej, bo powiecie, że na picie nie mam hajsu, a na szkołę wydaje] Kierunek nosi nazwę Informatyka i Telekomunikacja, tajniki programowania już poznałem [zwłaszcza programowania w Delphi] ale co ja się będę rozwodził, jak pewnie nie wszyscy wiedzą co to delpfi
Swego czasu napisałem odtwarzacz mp3 [taki bardziej rozbudowany] ostatnio sie rozleniwiłem i "dłubie" w programch coraz mniej. No ale wszystko się kiedyś nudzi
9.Jaki jest fieldy na codzień? Czy różni się od "fieldy'ego forumowego"?
Różnie się tym, że go widać
Rozumiem, że mam coś o sobie opowiedzieć ?
mam 22 lata i jestem alko..fanatykiem z Highbury, jestem miły i uprzejmy, choć znajdą się też tacy, dla których jestem zwykłym bad mother fucker
10.Chodzą pogłoski że w domu masz własną wytwórnię vódki. Czy to prawda?
wódki nie, ale z braku pieniędzy postanowiłem z wyżej wymienionym bratem zająć się ... produkowaniem wina
11.Fieldy podaj jakiś ulubiony domowy przepis na napoj %%% !!
Tylko co tu wybrać
Ale na pavulon [taka zajebista vódka] mogę podać.
Do przygotowania Pavulonu [zachęcająca nazwa, co ?
I teraz nalezy ... rozrobić sok z cytryn z ciepłą wodą i miodem, rozrobic ze spirytusem tak aby wyszło 2,2 -2,5 litra trunku. Na 1 litr specyfiku wrzucić około 50 ziaren kawy czekoladowo-miętowej. Po 2 dniach jak opadnie kawa przefiltrować najpierw na sitku ... potem sitko i gaza....i
tak do skutku jak chce się mieć super klarowne.
Potem się bierze i pije - zajebista, smakuje trochę jak Jaggermaister [oczywiście nie czuć anyżu
Mam nadzieję, ze Was nie zanudziłem
Sorki za błedy w pisowni - ale znacie moją sytuacje z keyboardem ? jak nie - to macie pecha, więcej pytań nie przyjmuje
P.S.
Ale narcyz