Od rana tak media informują, więc żaden z ciebie influencer
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 20 kwie 2023, 15:05
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 20 kwie 2023, 15:12
Nie śledzę, bo pracuję. Do roli influencera nie aspiruję.
Gdyby tak podchodzić do tematu, to Szulczka nikt by w Warcie nie zatrudnił. Niektórzy widzą więcej.
dias
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 20 kwie 2023, 15:34
Gdzie Wigry a gdzie Ekstraklasa. Chodzi mi o danie szansy młodemu trenerowi. Z Niedźwiedziem może być podobnie. Ja nie wiem, czy to jest dobry trener, pewnie też mało kto mógłby powiedzieć to o Papszunie, kiedy obejmował Raków. Ale z jakiegoś powodu właściciele Rakowa dali mu szansę. Grunt, to żeby właściciel wiedział czego chce, w jakim czasie chce to osiągnąć i kto będzie najbardziej pasował do jego koncepcji. Nie mówię, że to na pewno będzie Niedźwiedź ani że powinien to być on - ważne, żeby Świerczewski był przekonany. Bo że na pewno gruntownie wybadał temat, żeby zminimalizować ryzyko wtopy, to jestem przekonany.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 20 kwie 2023, 20:49
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 21 kwie 2023, 8:20
Kun to nie jest zawodnik do gry o LM. Co najwyzej na szeroka kadre w ekstraklasie, nie bez powodu szukaja tam ciagle kogos na wahadlo. Moze Rakow ma juz jakiegos nastepce, a za Kuna nie chcieli przeplacac? Ciekawie odejscie Papszuna skomentowal Ivi Lopez, nie wiem czy to bledy w tlumaczeniu, ale zabrzmialo jakby po sezonie on tez mial odejsc i to pewnie bardziej by bolalo. Z drugiej strony Papszun dal sie poznac z mocno pragmatycznej strony, nie chce mi sie wierzyc, ze odejscie jednego czy dwoch pilkarzy sklania go do podjecia takiej a nie innej decyzji. Takie ruchy transferowe to normalna rzecz w pilce noznej i wszedzie indziej bedzie tak samo albo i gorzej jesli chodzi o polska lige.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 21 kwie 2023, 22:41
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 21 kwie 2023, 22:45
Faktycznie. Po Twoim poście sprawdziłem wynik. Szok i już zdecydowanie posprzątane. Przesyłam moje gratulacje poza co prawda metropolię ZTM ale wciąż jeszcze w ramach formalnie województwa śląskiego
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 kwie 2023, 22:47
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 21 kwie 2023, 22:56
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 21 kwie 2023, 23:04
Dziecinne przekomarzanki, nie ma co się nad tym pochylać nawet.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 kwie 2023, 16:48
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 kwie 2023, 16:52
zawsze w takich sytuacjach, gdy solidna marka bije się o utrzymanie, kibicuję, żeby polecieli, bo takim firmom nie przystoi ślizgać się na dnie tabeli. Tak było z HSV, Schalke, Fiorentiną, Villarreal, Wisłą, teraz z Valencią, Śląskiem czy Lechią. Czasem trzeba spaść, ogarnąć się i wrócić, niż ślizgać się rok w rok.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 kwie 2023, 16:56
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio