Wielki mecz: MILAN - BARCELONA

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
BUNCH

Wielki mecz: MILAN - BARCELONA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 20 paź 2004, 18:36

Kto wygra, czy będzie piekny, jak obstawiacie.
Wg mnie po tak długiej przerwie, po tak długim czekaniu Barca wraca do życia, i to nie byle jak i zkim!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 paź 2004, 18:53

Mysle ze nudniej niz wczoraj na meczu Juve na pewno nie bedzie :lol:
Forza Milan.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 paź 2004, 19:47

No ja bym sie nie zdziwił :) Mecz jest za bardzo przechwalany tak jak Juve z Bayernem. Ale napewno bedzie ciekawy i to Barcelona rozgromi Milan!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 paź 2004, 19:59

Zobaczymy czy rozgromi.Jakos mi sie nie wydaje bo Barca raczej nie koksuje tak jak Juve :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 paź 2004, 20:20

Ojej teraz chłopaczek niewie co powiedziec to bedzie sie cofał 7 lat wstecz. Wymysl cos lepszego i wtedy sie zgłoś. Pewnie zazdrościsz ze Juve (które nie koksuje) jest lepszy od Milanu. No niestety o ukłony prosze!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 paź 2004, 21:35

Ha ha uklony za co za wasza gre?W czym jest lepsze?W lidze gra jak w LM czyli piach a wygrywa.Nie martw sie kibice nie zapomna o tym ze pilkarze Juve daja w zyle.Tylko kibice Juve chcieliby zeby inni o tym zapomnieli ale tak sie nie stanie.Jestescie klubem oszustow i spotka was zasluzona kara.Na razie Milan prowadzi wiec nici z rozniesienia Milanu przez Barce.Pozdrowienia dla fana pharmacy team :lol:
Ostatnio zmieniony 20 paź 2004, 21:36 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 20 paź 2004, 21:36

Barca-Milan. Pierwsza połowa to prawdziwy kunszt, ręce same się do oklasków składają. A to co wczoraj pokazało Juve, moim zdaniem było to dno...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 20 paź 2004, 22:47

Cholera, no, a miało być tak pieknie....
Ale Schevchenko dobrze grał. Piłkarz meczu wg mnie.

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 20 paź 2004, 23:08

Z Barcelony coś bedzie rozegrała dobry mecz A pomyśleć że niedawno tak żle jej szło :) Może dzisaj przegrałą ale się ten klub rozgrywa !!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 paź 2004, 10:07

szkoda że porażka :( ale prawde powiedziawszy zagrali sredni mecz, szkoda też tych niewykożystanych sytuacji :( milan też nie zagrał wielkiego meczu! teraz musimy czekać na rewanż!
Visca el Barca

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 21 paź 2004, 10:27

Milan nie chciał się zbytnio przemęczać , bo wiadomo że Barca nie jest wcale takim słabym przeciwnikiem :!: :!: Tylko Barca nie miała kilku podstawowych piłkarzy i może to było przyczyną , niezgranie młodych z drużyną :?: :?: :wink: W każdym razie Milan miał pare dogodnych sytuacji z czego jedną wykorzystał i później się tylko bronił :lol: ( takie były załorzenia przedmeczowe - nie tracimy żadnej bramki i im się to udało :) ) , cieszę się ze zwycięstwa Milanu - był to na pewno ciekawszy mecz niż ten Juve z Bayernem :evil:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 21 paź 2004, 13:08

Ja tam odrazu kibicowałem po stronie AC Milanu.....
Obstawiałem 2:0 wynik ale 1-0 deż dobry.....
Nienawidze barcelonu :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 paź 2004, 13:15

Chlopaczek pisze:Ha ha uklony za co za wasza gre?W czym jest lepsze?W lidze gra jak w LM czyli piach a wygrywa.Nie martw sie kibice nie zapomna o tym ze pilkarze Juve daja w zyle.Tylko kibice Juve chcieliby zeby inni o tym zapomnieli ale tak sie nie stanie.Jestescie klubem oszustow i spotka was zasluzona kara.Na razie Milan prowadzi wiec nici z rozniesienia Milanu przez Barce.Pozdrowienia dla fana pharmacy team :lol:
Myslisz ze sie przejmuje? smieje ci sie w twarz! Milan wygrał 1:0 ale nic nie pokazał oprocz tego jak sie bronic! Barca miała dwie poprzeczki i grała 100 razy ładniej niz Milan. Ty jestes tak podniecony tym Milanem ze sie chyba masturbujesz na sama mysl o tym klubie. I pamietaj jest chcesz mowic ze Juve koksuje to mow to w czasie przeszłym bo teraz tego nie robią. Ja nie chce ukryc tego ze Juve brało doping bo tak sie stałop i juz. Nie obchodzi mnie ze takie prostaki mowia na Juve takie rzeczy! Pozatym jesli chodzi o mecze Juve w Serie A to grają bardziej widowiskowo niz ostatni mecz z Bayernem. Myslisz ze ogladales jeden mecz i teraz jak pieciolatek bedziesz myslal ze graja słabo? smieszny jestes koleś. A pozatym moze grac słabo a wygrywać zebys ty i inni podobni do ciebie kibice patrzeli jak Juve pnie sie w gore!

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 21 paź 2004, 15:37

No Milan wygrałl. Gratulacje. Ale Inter pokazał się z lepszej strony :P 5:1 na wyjezdzie z Valencią robi wrazenie ;)

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 21 paź 2004, 15:58

I jeszcze z takjim przeciwnikiem.

Strzeliali:

Stankovic (47 min.)
Vieri (49 min.)
Van der Meyde (76 min.)
Adriano (81 min.)