Twój samochód - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 07 mar 2006, 18:54

jestem pod wrazeniem:) to ten sam rocznik co moj:P tylko ze mojemu brakuje paru czesci :lol: ale mysle ze bardzo ladnie bedzie wygladala po tych zabiegach :D
Jak zrobie to moze wpadnies do St-c na jakas mala ustawke 8)
NOS zamontuje i mzoe jakos pojdzie:D

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 07 mar 2006, 20:09

Hyh widze ze temat juz sie troche rozwinal ;D Dorian jak ida prace ;] VW tez za bardzo nieprzepadam lubie Golfy i nowe linie sa calkiem ciekawe

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 07 mar 2006, 20:42

Mozolnie bo jak juz wspominalem jest zimno(rano u mne iw St-cach bylo okolo -18 stopni) a po drugie jest straszna ciapa :/ narazie trzeba wszystko wymontowac i powoli szukac innych gratow tj blacharki bo prawa strona troche ucierpiala :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 mar 2006, 13:48

Aha to teraz już kumam - Bo to jest ten ostatni "wypust" Passata. Mi coś po głowie chodziło że to Pheaton ma z tyłu okrągłe lampy. To luz dzięki Lakier :wink:

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 08 mar 2006, 17:41

Ja te sie biore ;] za maly tuning ,co prawda autko rodzicow wiec mam praktycznie zwiazane rece ale zgodzili sie na wymiane zegarow na biale :D planuje te zalozyc chromowane obwodki wysle foto jak to wyszlo przed i po ;] Pozdro

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 08 mar 2006, 18:09

naglosnienie tez da rade zmienic chyba bez strasznych sporow z rodziacami:P jakies glosniki bassssowe 8) z tylu 2x subbwooofferr i cacy:P

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 08 mar 2006, 19:10

Hehe Naglosnie jest jest :D nieprofesjonalne ale tlucze galnacie SonyCDX-L350 2suby jeden Blaupunkta drugi Boschmann wzmacnia je Bochmann mocy dokladnej nieznam ale bedzie z 1200W a reszta to juz seryjne glosniki aa i jeszcze syki ;] to byla moja 1-a inwestycja caly hajs wyladowalem z 18nachy troche musze biegac z tubami bo ojcu zawadzaja w bagazniku ,tez mam w planach wsadzic 2 suby w jedna skrzynie , jak narazie dla mnie bomba, wiecej chyba narazie nieplanuje dopoki nie bede mial wlasnych kolek ;]

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 09 mar 2006, 14:52

Hmm,ja wolalbym 1 duzego suba,tj nei ladowac do skrzynki tylko wbic w obudowe na tylniej polce,super efekt jesli chodzi o drganie calego samochodu:D ja niestety ne imoge racej zmieniac radia w 5 bo tam sa odrazu pod BMW wejscia;/
tu jest problem :cry:

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 14 mar 2006, 19:31

Eee na samej połce Sub bedzie chyba raczej kichowo grał mozna go tam wrypac ale skrzynia musi jakas byc pod nim ;] Seryjne radio w tym modelu u tu jest problem ale mozna napewno jakos to rozwiazac ;] Sa napewno jakies przejsciowki a jak ni to na krotko ;D a wyjscie na suba hmm jak seryjnie nie ma to sa jednostki sterujace napewno bedzie kompatybilna jakas pod bmw ;]

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 23 mar 2006, 17:07

Ja dzisiaj wyprzedzalem "maluszka" na po-2-jnej ciaglej w dodatku na zebrze jeszce i dostalbym 15 pkt i 400zl ale jakos udalo sie dzieki wiosnnej pogodzie (chyba) :lol: dobrze to panom kraweznikom zrobila:D

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 15 maja 2006, 22:47

Temat troche przymilkł :D ja też miałem kiepską przygode ostatnio cofałem i nieprzyuważyłem słupka :/ na mojego pecha do słupka przypięty był rower :D no cuż klosz troche popękał zderzak do malowania a do tego musiałem zabulić dziadkowi za rower bo jak dziadek ocenił tylko kierownica została cała i siodełko :D Moja druga kiepska przygoda teraz starsi niechca mi dawac zabardzo fury ;/// ale naszczecie poruszył sie temat o moim wlasnym autku :D mysle o Golf3 (najbardziej realne jak w tej chwili ) ale naciagam ostro na BMW E36 silnik tak 1,8 albo 2,0

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”