Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 mar 2006, 10:59
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 10 mar 2006, 16:38

Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 10 mar 2006, 17:27
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 mar 2006, 17:33
Manumef pisze:OJ dzieci, dzieci. Manchester United zajmuje drugie miejsce w tej chwili w Premiership z dorobkiem 57 punktów. Liverpool jest trzeci i traci do MU 2 punkty, przy czym United ma jeszcze jedno zaległe spotkanie do rozegrania.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 10 mar 2006, 18:04
Chelsea nie potrafi atakować? Strzelili w tym sezonie najwięcej bramek. Nie wiem o co ci chodziberik pisze:Mnie w Premiership najbardziej rozczarowuje to, ze prowadzi zespol , ktory nie potrafi atakowac jak musi. 2 jest kolejny zespol(Liverpool), ktory nie potrafi grac do przodu kiedy musi. Na 3 miejscu slaby Manchester no i na 4 rewelacja Tottenham-ale to sie im nalezyChelsea na Camp Nou pokazala, jak sie nie powinno grac w pilke i to boli, ze wlasnie klub z taka gra prowadzi i to z jaka przewaga
Chelsea niestety po prostu wszystkich leje....chyba nikt im sie niechce przeciwstawic
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 10 mar 2006, 18:48
Wiem, ze ponoc statystyki nie klamia ale moj osad wydalem po dwumeczu z Barca. Wiem, ze pewnie pare osob mnie skrytykuje jak mozna oceniac zespol po 2 meczach, ale Chelsea zwlaszcza w 2 meczu kiedy musiala wygrac, pokazala, ze nie umie zaatakowac.Chelsea z kontry zagrac nie mogla i juz wszystko sie wali. W Premiership jakby wszyscy sie bali Chelsea i nie stawiaja jej twardych warunkow. Barca postawila bardzo ciezkie warunki "The Blues" i juz koniec kropka.Martin Pellegrino pisze:Chelsea nie potrafi atakować? Strzelili w tym sezonie najwięcej bramek. Nie wiem o co ci chodzi
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 kwie 2006, 11:31
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 18 kwie 2006, 12:12
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 18 kwie 2006, 12:36
Shearer już nie zagra w tym seoznie i może się zdarzyć, ze w ogóle nie zobaczymy go na boisku. We wczorajszym meczu odniósł kontuzję kolanaManumef pisze:a Sroki, jako że będzie to ostatni mecz w karierze Alana Shearera
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 01 cze 2006, 19:02
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio