Fajnie jest być kibicem Realu, co w tym dziwnego? Ciągle sukcesy i trofea. To logiczne że Fajnie jest im kibicować. Ja natomiast im nie kibicuje
Ale doceniam to że są wielcy. Bo są.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 01 cze 2024, 23:15
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 cze 2024, 23:18
Sorry to fajnie być źle odczytałamHersk pisze: ↑01 cze 2024, 23:15Jaka chorągiewa?mnie ten wynik ani nie grzeje ani nie ziębi. Fajnie jakby wygrało BVB bo uwielbiam Bundeslige, ale w żaden sposób ich porażka mnie nie dotyka. Nie kibicuje nikomu.
Fajnie jest być kibicem Realu, co w tym dziwnego? Ciągle sukcesy i trofea. To logiczne że Fajnie jest im kibicować. Ja natomiast im nie kibicuje
Ale doceniam to że są wielcy. Bo są.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 cze 2024, 23:19
Kiedyś o tym była dyskusja.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 cze 2024, 23:23
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 01 cze 2024, 23:24
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 cze 2024, 23:27
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 01 cze 2024, 23:28
No już od dawna panuje ten zwyczaj i też go nie rozumiem, bo srebro to się nie liczy czy jest obciachowe?
Ja za to w życiu nie będę kibicował Realowi, bo to jest klub zlany krwią ofiar generała Franco (a będąc bardziej precyzyjnym hołubiony przez dyktatora Hiszpanii).
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 cze 2024, 23:37
Z tym Franco to nie do końca tak było. Różne źródła różnie podają. No ja to wiadomo dlaczego ich nie lubię przede wszystkimyedraz pisze: ↑01 cze 2024, 23:28No już od dawna panuje ten zwyczaj i też go nie rozumiem, bo srebro to się nie liczy czy jest obciachowe?Ja za to w życiu nie będę kibicował Realowi, bo to jest klub zlany krwią ofiar generała Franco (a będąc bardziej precyzyjnym hołubiony przez dyktatora Hiszpanii).![]()
I jak widać także po dzisiejszym finale - ZŁO ma się na tym świecie najlepiej - ale to nie jest mój świat...
Ilka
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 01 cze 2024, 23:41
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 cze 2024, 23:41
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 01 cze 2024, 23:46
yedraz
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 01 cze 2024, 23:52
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 01 cze 2024, 23:58