Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 sie 2024, 16:04
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 10 sie 2024, 16:13
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 10 sie 2024, 16:25
Najwyraźniej w siatkówce masz większe szanse na sukces jeśli zadbasz o odpowiednie możliwości rotacji graczy na innej pozycji: ze względu na zmęczenie, słabszy dzień czy bycie dobrze rozczytanym przez rywala, niż zabierając rezerwowego libero.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 sie 2024, 16:50
Ćwiczą ale nie jest to opcja brana pod uwagę gdy zdolny do gry jest pierwszy libero. I tak wiem że zator zagrał dzisiaj słabo jak cała drużyna ale Ja widzę tu ogrom jakości u Francuzów która wy staracie się tu wyrzucic do kosza. A nasza słaba gra wynikala z absolutnie kosmicznego poziomu rzemiosła siatkarskiego żabojadów. Nawet w najlepszym momencie meczu oni nas sprowadzali na ziemię jak juniorów. Byli lepsi i to zdecydowanie. Czapki z głów dla nich i za srebro dla naszych bo z Amerykanami też siatkarsko nie wszystko grało ale charakterem to wyrwaliśmy. Ale nie da się tak wygrać każdego meczu.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 10 sie 2024, 16:53
Devourer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 10 sie 2024, 16:54
EndriuK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 sie 2024, 16:54
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 10 sie 2024, 17:03
Chwilę, nasza jedyna reprezentantka spaliła rwanie. Normalnie wyglądające kobiety z reguły kończą takie zawody szybciej. Faworytki są faszerowane teściem od 10 roku życia, więc wyglądają jak wyglądają
Devourer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 sie 2024, 18:14
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 10 sie 2024, 18:41
No właśnie nasz nie był zdolny do gry co sam powiedział po meczu.gilardino11 pisze: ↑10 sie 2024, 16:50Ćwiczą ale nie jest to opcja brana pod uwagę gdy zdolny do gry jest pierwszy libero. I tak wiem że zator zagrał dzisiaj słabo jak cała drużyna ale Ja widzę tu ogrom jakości u Francuzów która wy staracie się tu wyrzucic do kosza. A nasza słaba gra wynikala z absolutnie kosmicznego poziomu rzemiosła siatkarskiego żabojadów. Nawet w najlepszym momencie meczu oni nas sprowadzali na ziemię jak juniorów. Byli lepsi i to zdecydowanie. Czapki z głów dla nich i za srebro dla naszych bo z Amerykanami też siatkarsko nie wszystko grało ale charakterem to wyrwaliśmy. Ale nie da się tak wygrać każdego meczu.
BadBoy
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sie 2024, 19:19
cloner

Delpiero14
7lechus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 10 sie 2024, 19:46
7lechus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio