Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 21

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lut 2006, 15:31

Anka pisze:No i stało się. Rasiak opuszcza Tottenham.
nareszcie poszedł po rozum do głowy, choć swoją drogą i tak innej opcji nie miał :D

Anka pisze:Jakie to przykre...
cóż za ironia :D

Anka pisze:myślę, że po sezonie zostanie sprzedany... te dwa miliony się teraz zwrócą,
o ile się chłopak sprawdzi, ale chyba w takim klubie, gdzie nie będzie na nim żadnej presji spokojnie odbuduje formę (ale mam nadzieje, że na Mundial i tak nie pojedzie:D)

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 08 lut 2006, 15:39

Anka pisze: No i stało się. Rasiak opuszcza Tottenham
A mówiš, że starych drzew się nie przesadza, a jednak...
Anka pisze: jeżeli chcemy zatrzymać Mido.
jeżeli trener Jol po tych wybrykach będzie chciał jeszcze na niego stawiać...
-----------------------------------------------------------
Rasiak wraca do Championship, będzie grał z Białkowskim i Kosowskim. Tu idzie mu najlepiej, bo to typowy piłmkarz na twardš ligę angielskš, ale nie stoi na poziomie Premiership. Życzymy ci Grzesiu wszystkiego dobrego...Życzymy ci wielu bramek i doskonałych chwil <LOL>...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 lut 2006, 22:06

PiDi pisze:jeżeli trener Jol po tych wybrykach będzie chciał jeszcze na niego stawiać...

Mido jest znany z tego, że jest bardzo agresywny i często nie potrafi nad emocjami panować, więc Jol nie ma tak naprawdę nic do stracenia. Poza tym w samym Tottenhamie nie zabłysnął jeszcze jako ten, który wrzeszczy na trenera (jeszcze :lol: ), więc myślę, że Jol może spojrzeć na to z przymrużeniem oka. Co do tego, czy przez te wybruki Roma będzie go chciała nadal , to jestem pewna, że kłótnia z trenerem kadry Egiptu niczego nie zmieni. Obecnie ważna jest jego postawa NA boisku, a nie POZA.

duch99 pisze: o ile się chłopak sprawdzi, ale chyba w takim klubie, gdzie nie będzie na nim żadnej presji spokojnie odbuduje formę (ale mam nadzieje, że na Mundial i tak nie pojedzie:D)

Co Ty opowiadasz, przecież Rasiak jest postrachem Championship, tam jest takim szkockim 'Magic'iem'! :lol: Poza tym, on bramki potrafi strzelać, tylko akurat w Tottenhamie mało czasu mu dawali, i w ogóle... :P Co do Mundialu, to jestem pewna, że go Janas powoła. Jak pojedzie Kosowski, to i Rasiak pojedzie. Chociaż dla mnie jest niezrozumiałe powoływanie piłkarzy występujących w drugiej lidze, nawet angielskiej, jeżeli ma się do dyspozycji młodych i niezwykle utalentowanych piłkarzy, którzy grają na takim samym (albo i wyższym) poziomie, co ci, którzy grają za granicą.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 mar 2006, 13:57

Dawno tu nie byłem :roll: Chyba mi Aniu wybaczysz ? :roll:

Zaczą się mecz "na szczycie Premiership :] No jeden z dwóch na szczycie :)

Chelsea - Totteham i już od poczatku dużo sie dzieje. :wink: Jak sobie przypomne mecz z popszedniego sezonu Totteham - Blackburn i bramke Keane na 1;0 to Prosze Boga by dziś do Robbie powtórzył :!: Co on zrobił :!: Mucha nie siada :!: Majstersztyk :wink:

Dzis mecz Kogutów z Chelsea bardzo ważny dla ekipy Martina Jola. Może duze im dać ewentualne wygrana - co na pewnie nie będzie łatwe. Ale mecz od początku juz pokazuje swoje pazurki :twisted:

Ufff mogło być 1:0 :roll: SWPower .... Brawo Robinson :!:

i 1;0 a jednak ... Błąd Carricka SWPower na pełnym gazie wycofuje na 10 mert a Essien po długim nie daje Robinsonowi :(

P.S. Ruud = Kogut :?: Co oni mówią :shock:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 mar 2006, 14:04

*_Zaza_* pisze:Ufff mogło być 1:0

Juz jest 1:0 Essien zrewanzowal sie za poprzdnia akcje :wink: Wysuniecie na 10 metr i Essien wewnetrzna czescia stopy z pierwszej pilki strzela bramke.
*_Zaza_* pisze:Ruud = Kogut

Dla mnie taka opcja wcale nie jest nierealna...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 mar 2006, 14:38

No i 1:1 Jenas :!: :twisted: hehe ale ich uśpili :P

Dobrze że padła bramka bo tak mecz zacznie sie odnowa w drugiej połowie. Huth przegrał główke a Jenas jak wyjadacz :wink: z zimna krwią tylko kąśna piłke obok Cecha. No zachował sie jak snajper pełna geba :wink:

Druga połowe zapowiada sie wiec nadal dobrze. Po bramce Essina troche Tottenahm sie "pogubił" - spadło tempo - a tak teraz bramke daj im nadzieje i nadal wiare. Jak narazie napastnicy po obu stronach Mido czy Crespo nie widoczni. SWPower chyba najlepszy narazie w tym meczu z oby stron. Tottenham oddał jeden strzał na bramke :wink: i gol. Oby Matrin Jol wstrząśna Mido i Keanem w szatni - zwłaszcza tym drugim bo w ostatnich meczach wymiatał :!: a dzis jakiś taki nie widoczny :( A przeciesz Defoe na ławce to musi Robbie grać by potwierdzic forme :]

Huth z 35 metrów strzela na bramke :shock: :lol: kto jak kto ale Robert ? :roll:

:shock: Gallas :shock: 2;1 w doliczonym czasie ... ale jak on ja uderzył :!: Majstersztyk :!: na zwód do sorka i po długim jak by strzelał co kolejke :P

Nie miał szans Robinson. :roll: I tak wybronił 100 setki :wink: a w zasadzie 1 i słupek. Koguty byli tak blisko remisu a tu prosze ...
Ostatnio zmieniony 11 mar 2006, 15:39 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 mar 2006, 15:37

ulalallala !!!! Gallas :!: właśnie myślałem o nim w Juve 8) i patrzyłem na to co wyprawia... myśle sobie ... kurde trzeba go sprowadzić, skończyłem myśleć :wink: , a tu takie cudo :twisted: :D Piękna bramka i jescze 3 pkt. dał :!:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 mar 2006, 15:47

No no Gallas się postarał :P A już myślałem że Tottenham znów się od nas oddali o jeden ale jakże ważny pukkt. A tu William takie miłe zaskoczenie dla mnie sprawił :wink:

Może nie jestem aż tak zadowolony z wygranej Chelsea co z wyniku co nie bądź korzystnego dla Kanonierów. Pozostaje "tylko" wygrać z Liverpoolem i będzie git :wink:

Awatar użytkownika
kusy
Junior
Junior

WWW.TOTTENHAM.COM.PL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kusy » 26 mar 2006, 10:40

Witam zapraszam wszystkich fanów Tottenhamu do nowej strnony www.tottenham.com.pl

Obrazek

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 kwie 2006, 14:17

kusy pisze:Witam zapraszam wszystkich fanów Tottenhamu do nowej strnony www.tottenham.com.pl

No, no, no... kolejny fan Spurs' na forum. 8) :P

Dzisiaj gramy z Newcastle. Mecz z jednej strony zapowiada się łatwo (my - 4 miejsce w tabeli, United: trzynaste), ale z drugiej ekipa z St' James Park jest zdolna do wszystkiego, poza tym grają tam dobrzy piłkarze, i mogą trochę pomieszać nam szyki. Ja tam myślę optymistycznie, obym się nie zawiodła... ;)

Co do sytuacji kadrowej - Reid może wrócić po kontuzji, do podst. składu wraca pewnie Mido, więc znowu Defoe będzie grał ławę... Powiem szczerze, że mi go żal być zaczyna - ma chłopak talent, a musi być tylko rezerwowym. Ciekawe, czy na MŚ pojedzie. :?

Kadra na Newcastle: Robinson, Cerny, Stalteri, Kelly, Dawson, Lee, King, Gardner, Jenas, Davids, Carrick, Lennon, Huddlestone, Barnard, Defoe, Mido, Keane, Reid.

P. S.Po długiej przerwie: powracam! :P

Pozdr.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 kwie 2006, 18:43

No i Tottenham dostal 3:1 ze "Srokami". czerwo dla Dawsona i znowu Robbie Keane strzela. Szkoda mi Defoe, bo to naprawde dobry gracz a tu dupa. Mido mnie nie przekonuje. Spurs zagrali totalny piach a na wyroznienie zasluguje tylko Lennon.Jestem ciekaw kto zastapi Dawsona w meczu z City, moze Gardner. Arsenal wygrywa 5:0 i sie zblizyl na 2 pkt do Tottenhamu.

Anka pisze:Co do sytuacji kadrowej - Reid może wrócić po kontuzji, do podst. składu wraca pewnie Mido
Mido to nie wiadomo czy oslabienie czy wzmocnienie :roll: niby bramki strzela i cos tam zgrywa, ale wielkim zawodnikiem nie jest.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 01 kwie 2006, 19:23

Widać koguty mają lekki kryzys.Najpierw szczęśliwa wygrana z WBA ,a teraz przegrana z teoretycznie słabszym Newcastle.
W Tottenhamie jak zwykle strzela niezawodny Keane.A Arsenal goni Tottenham,który zajmuje miejsce ,które daje LM.

Awatar użytkownika
kusy
Junior
Junior

Dobrze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kusy » 02 kwie 2006, 13:31

Kryzys to za dużo powiedziane, przegraliśmy z Newcastle bo mieli szczęście takie bramki to....
Teraz gramy z Man City i mysle, że wybramy
Obrazek

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 kwie 2006, 15:17

Powiedzmy sobie szczerze: Tottenham grał słabo. Bez finezji, bez pomysłu, trochę tak, jakby Jol kazał im grać - jakby sami tego nie chceli. Miałam wrażenie, jakby się męczyli tym, że w ogóle podawane są do nich piłki... Przegrana jak najbardziej zasłużona... Albo inaczej: bramki zasłużenie stracone.

berik pisze:Szkoda mi Defoe, bo to naprawde dobry gracz a tu dupa. Mido mnie nie przekonuje.

No nie da się ukryć, że ostatnio Mido nie gra najlepiej. Wydaje mi się, że stracił dobrą formę po PNA - po tym wyrzuceniu go z kadry. To bardzo dobry napastnik (bramkostrzelny, co się na tej pozycji najbardziej liczy), ale piłkarz... czy ja wiem... Nie jest najlepszy, ale do tych najgorszych się nie zalicza. Myślę, żę jemu potrzeba mocnego kopa, dużej motywacji, by grać dobrze. Na początku sezonu walczył z Defoe o miejsce w składzie - teraz je ma, i przestał walczyć. Co do Jermaine, to uważam, że na Mundial pewnie nie pojedzie (a szkoda), a Jol stawia teraz na Ahmeda tylko dlatego, że częściej trafia do bramki rywala...

berik pisze:na wyroznienie zasluguje tylko Lennon.Jestem ciekaw kto zastapi Dawsona w meczu z City, moze Gardner. Arsenal wygrywa 5:0 i sie zblizyl na 2 pkt do Tottenhamu.

Lennon to przyszłość, taki następny King, tylko na innej pozycji. Ostatnio podpisał nawet nowy kontrakt, więc trzeba się cieszyć. Co do tego, kto zastąpi Dawsona, to masz rację - Gardner ma duże szanse.

Szkoda tej porażki, ale z drugiej strony dobrze - taki 'zimny prysznic' na początek miesiąca może nam dobrze zrobić. Na otrzeźwienie - ostatnio za dużo pychy i pewności siebie. Nie sądzę, byśmy oddali Arsenalowi czwarte miejsce, trzeba po prostu się maksymalnie skoncentrować i spiąć, a będzie dobrze.

Adi_LFC pisze:Widać koguty mają lekki kryzys

Lekki. ;) To nie tragedia, każdemu się zdarza gorszy mecz, czasami to nawet dobrze - można wyciągnąć odpowiednie wnioski.

Pozdrwiam.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 kwie 2006, 12:07

Tottenham zagra dzisiaj z Man Utd ktory juz praktycznie stracil szanse na doscigniecie Chelsea. Koguty w sobote wygrali z Evertonem a Manchester Utd sensacyjnie zremisowal z Sunderlandem, ktory opuszcza Premiership. Czerwone Diably beda chcieli zrehabilitowac sie za ostatnia wpadke z ostatnim zespolem Premiership, po ktorej stracili i tak niewielkie szanse na mistrzostwo. Beda na pewno chcieli pokazac swoim kibicom ze byl to tylko wypadek przy pracy....Tottenham natomiast po wygranej z Evertonem umocnil sie na 4 pozycji. Wygral co prawda minimalnie ale nie zmienia to faktu ze 3 pkt trafily na konto Kogutow. W obecnym sezonie Tottenham przegral na wlasnym stadionie tylko raz wiec Manchesterowi nie bedzie latwo ich pokonac. Tym bardziej ze sa w gazie i prawdopodobnie beda przed Arsenalem na koncowym rozrachunku, ktory jest w polfinale LM.

W rundzie jesiennej w starciu pomiedzy obydwoma zespolami padl remis 1:1. Bramki strzelali Silvestre oraz Jenas dla Tottenhamu. Jezeli nie przegrali na Old Trafford to nie powinni przegrac i u siebie ;) Ale nie sugerujmy sie liczbami bo te moga sie okazac mylace...

Co do absencji w szeregach obydwu druzyn to w Tottenhamie na pewno nie zagra kontuzjowany Tainio. Male szanse na wystep maja takze Mido, Ledley King oraz Gardner. Z tym ze decyzja czy zagra King zapadnie pewnie dopiero przed meczem, bo na razie mowi sie ze jezeli dobrze sie bedzie czul dzisiaj to moze wystapic w meczu :) . W Man Utd nie zagra Louis Saha, ale za to powraca strzelec bramki w pierwszym meczu pomiedzy Kogutami a Czerwonymi Diablami, minowicie Silvestre. Z tego co wiem to wyjdzie w pierszym skladzie na lewej stronie obrony.

Ciezko wskazac jednoznacznie faworyta w tym spotkaniu bo zarowno Tottenham jak i Man Utd to sa bardzo dobre zepoly i zaden wynik w tym spotkaniu nie powinie byc niespodzianka. Mecz postawilem na X i mysle ze taki bedzie rezultat.

EDIT
Martinho pisze:Mecz postawilem na X i mysle ze taki bedzie rezultat.

Tottenham - Manchester Utd 2:2 :D
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2006, 18:20 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”