Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 02 paź 2024, 23:22

Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 paź 2024, 23:33
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 02 paź 2024, 23:52
A dziękujęChlopaczek pisze: ↑02 paź 2024, 23:33Winszuje naprawde swietna robota. Szczegolnie ten trzeci robi wrazenie.
Gdybys grala moimi stawkami to wlasnie bys sie pakowala do jakiegos Zanzibaru.
Z jakiej paki kurs ponad 10 na tym przedostatnim kuponie?
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 04 paź 2024, 0:20

Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 23 paź 2024, 23:15

Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 paź 2024, 23:18

Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 paź 2024, 23:28
Oby tak dalejChlopaczek pisze: ↑23 paź 2024, 23:18Dzisiaj ja sie chwale bo Liga Mistrzow byla tym razem piekna kochanka

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 paź 2024, 23:31
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 paź 2024, 23:31
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 paź 2024, 23:33
Lecę na vpn niemieckim. Ale może być.Chlopaczek pisze: ↑23 paź 2024, 23:31Cos nie tak z netem w tej Turcji ziomek. U mnie te zrzuty wyswietla.
cloner
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 paź 2024, 23:38
Po ataku na Ankarę, sporo publicznych WiFi blokowało różne media społecznościowe. Nawet głosowki na msg nie przeszły. Stąd zainstalować musiałem vpn.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 paź 2024, 23:40
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 24 paź 2024, 0:14
Wielkie gratulacjeChlopaczek pisze: ↑23 paź 2024, 23:18Dzisiaj ja sie chwale bo Liga Mistrzow byla tym razem piekna kochanka.
Spoiler:Spoiler:Spoiler:Spoiler:Spoiler:Jak widac po drodze wladowalem sie w Lige Europy i tam poleglem. Typ na rozne Galaty wydawal sie nie do przegrania bo juz do przerwy nabili ich piec. Niestety w drugiej polowie ani jednego co jest dosc nietypowa sytuacja jak na tak ofensywna druzyne w meczu u siebie. Szkoda ale i tak absolutnie nie moge narzekac na te dwa ostatnie dni.Spoiler:
Mile uczucie bo pare miesiecy temu mialem dramatyczna serie porazek i ostro poplynalem.
Wtedy przypomnialem sobie tego mema ze hazardzisci rezygnuja tuz przed wielka wygrana i dokladnie tak jest. Pamietajcie jak nie idzie to bierzcie kase od zony/meza chlopaka/dziewczyny wlasnych dzieci albo rodziny potem kredyty a jak juz wam nie daja to chwilowki jesli trzeba kradnijcie lub sprzedawajcie wlasne cialo jezeli brzydzicie sie kradzieza ale nigdy sie nie poddawajcie bo wielka wygrana jest na wyciagniecie reki.
Spoiler:Oczywiscie ten ostatni akapit to zart. Trzymajcie sie z daleka od hazardu tutaj mozna na dluzsza mete tylko przegrac.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 06 lis 2024, 23:25

Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio