najpierw dokładnie przeczytaj albo niech najlepiej ci mama przeczyta co ktoś pisze o później odpowiadaj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 08 kwie 2006, 18:56
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 08 kwie 2006, 19:00
MEGA LOL po prostu...oto prawdziwy kibic Barcy, nawet nie wie jak sie nazywaja rezerwy...prosze skoncz, bo mi sie plakac chce jak widze twoje posty.LAtifa_19 pisze:fajnie że wiesz że istnieje takie cos jak BARCA B. Kozak z CIEBIE![]()
![]()
najpierw dokładnie przeczytaj albo niech najlepiej ci mama przeczyta co ktoś pisze o później odpowiadaj![]()
Mich@lG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jonathan_NJ » 08 kwie 2006, 19:03
LAtifa_19 pisze:a ja ci powiem że jeżeli Barca przegra na SAN SIRO nie strzelając przy tym bramki tooooo ma nikłe szanse na CAMP NOU
Jonathan_NJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2006, 19:29
Albo dodatkowy smaczek. Ja również będę oglądałe ten dwumecz z wieloma osobami wśród których jest mój bardzo dobry kumpel - kibic Milanu. Wiele spotkań tak oglądałem. Z Chelsea. Z Realem. Nic wielkiego.Łukasz[ACM] pisze:Mich@lG oglądanie mecz z przyjacielem " rywalem " to głupota
Deco rzeczywiście gra świetnie, ale poprzedni sezon nie był w jego wykonaniu gorszy. Był najrówniej grającym zawodnikiem Barcy w poprzednim sezonie.LAtifa_19 pisze:W tym sezonie DECO osiągna wielką formę(chyba najlepszy sezon w jego kariaerze)
Podobnie jak przedmówca ja również się nie zgadzam. Porażka na San Siro nie będzie sensacją. Praktycznie każda wielka drużyna jest bardzo trudna do pokonania na własnym boisku. Oczywiście wierzę, że Barca nie przegra na San Siro. Bramkowy remis były względnie dobrym wynikiem. Bardzo nie chciałbym ujrzeć wyniku 0:0 po pierwszym meczu.LAtifa_19 pisze:a ja ci powiem że jeżeli Barca przegra na SAN SIRO nie strzelając przy tym bramki tooooo ma nikłe szanse na CAMP NOU
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 08 kwie 2006, 20:32
LAtifa_19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jonathan_NJ » 08 kwie 2006, 20:48
LAtifa_19 pisze:bo obrońcy MILANU zdecydowanie takich błędów jak obrońcy Benficy nie popełnią
Jonathan_NJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 08 kwie 2006, 20:53
A szczególnie ten ostatni zachowywał się jakby pierwszy raz grał w Lidze Mistrzów...Jonathan_NJ pisze:Nieporozumienia Costacurty i Kaladze z Didą
miejmy taką nadzieję, bo jak te błędy z cwiercfinałowej potyczki z Lyonem się powtórzą, to zobaczymy porażkę Milanu, która prawdę mówiąc, i tak jest bardzo prawdopodobna...Jonathan_NJ pisze:iż Ancelotti i cały sztab szkoleniowy przeanalizują taśmy z meczy z Lyonem i dojdą w czym tkwi problem, który trzeba wyeliminować.
danon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jonathan_NJ » 08 kwie 2006, 21:15
danon pisze:A szczególnie ten ostatni zachowywał się jakby pierwszy raz grał w Lidze Mistrzów...
danon pisze:która prawdę mówiąc, i tak jest bardzo prawdopodobna...
Jonathan_NJ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 08 kwie 2006, 21:17
Tutaj nie trzeba nic analizować. Didzie trzeba premówić do rozsądku żeby zaczął bronić na swoim poziomie a obrona grała w nie pierwszym składzie. Brakowało Stama,Maldiniego i Cafu więc porozumienia między nimi nie powinny się zdarzyć na takim szczeblu rozgrywek ale to jest musowe jeśli graja ze soba niewiele. Miejmy nadzieję że obrona wróci do optimum i wtedy błedów bedzie trzeba szukać z lupą, ba! z mikroskopem.Jonathan_NJ pisze:Sądze jednak , iż Ancelotti i cały sztab szkoleniowy przeanalizują taśmy z meczy z Lyonem i dojdą w czym tkwi problem, który trzeba wyeliminować.
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 kwie 2006, 21:49
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 08 kwie 2006, 22:28
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 kwie 2006, 22:37
Kompletnie nie rozumiem tego zdania.girlfromipanema pisze: i liczę na powtórzenie się scenariusza ze Stamford Beach- Ancelotti i cały Mediolan pewny swego, nie dopuszczający innego wyniku niż remis...
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2006, 22:41
hehe [uwazaj - tu karają za takie żartygirlfromipanema pisze:Stamford Beach-
może nawet jeszcze bardziej wyrównane [znacyz - dokłądnie równe] bo nie wiemy, czy Kaka i Pirlo zagraja tak słabo jak z Lyonem, oraz czy Ronnie i Eto bedą się męczyć tak samo jak we wcześniejszych meczach [chodiz mi o skutecznosć, wiem, ze strzelali golegirlfromipanema pisze:choć przynaję, że oba zespoły mają prawie równe szanse na awans
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 kwie 2006, 22:43
Kwestia charakteruNiggaz pisze:Albo dodatkowy smaczek. Ja również będę oglądałe ten dwumecz z wieloma osobami wśród których jest mój bardzo dobry kumpel - kibic Milanu. Wiele spotkań tak oglądałem. Z Chelsea. Z Realem. Nic wielkiego.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2006, 22:56
Ja nigdy nie dzwonię do Rijkaarda. To on dzwoni do mnie zawsze. Rozmawialiśmy już. Nie mogę zdradzić szczegółów, ale będzie futbol na TAK w wykonaniu Barcelonyfieldy pisze:Niggaz do Ryjka
Otóż to. Nie chciałbym, aby Milan wywiózł zbyt dobry wynik bo to może zabić ten dwumecz. Każde zwycięstwo Milanu na San Siro przy zachowaniu czystego konta Didy (wersja mało prawdopodobna, ale jednak) gwarantuje murowanie w rewanżu. Przynajmniej teoretycznie.fieldy pisze:Oby wszystko się nie wyjasniło już w pierwszym meczu
Nie tylko charakteru, ale to oczywiste. Z debilami lepiej meczu nie oglądać. A co do prowokowania tekstami to w żartach można sobie pozwolić na bardzo wiele. Rywalizacja między kibicami to normalna sprawa.Łukasz[ACM] pisze:Kwestia charakteru
A można inaczej?Łukasz[ACM] pisze:Co innego jak się coś pije
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio