Tyle że on ją zatwierdza.
Już nie lubię typa, jak w Warszawie to ręki nie widzieli, za to w Madrycie dostrzegli podwójne odbicie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 12 mar 2025, 23:51
Tyle że on ją zatwierdza.
yedraz
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 12 mar 2025, 23:55
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 mar 2025, 23:56
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 12 mar 2025, 23:58
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 12 mar 2025, 23:59
Przecież to średniak w karnych, jak Oblak był w topowej formie to chyba był głowny argument przeciwko niemu jako najlepszemu bramkarzowi świata, pomimo tego, że w cyferkach wyglądał kosmicznie.
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 mar 2025, 23:59
Tak, przysłanie mi oczy. I wiadomo tylko ja bredze ..dias pisze: ↑12 mar 2025, 23:50Ja pierdole, dziewczyno... Ty to na trzeźwo piszesz? Czy Ci katalońska flaga przysłania oczy? Przecież to nie Marciniak jednosoobowo podejmuje tego typu decyzję, bo sam by tego nie wyłapał z taką precyzją, interweniował VAR, a Ty z kanapy przed tv widziałaś lepiej? Zawodnicy Realu też w tej sytuacji nie interweniowali, podejrzewam, że sami byli zdziwieni.
Arsenal i PSG już się nastrzelalo. Barcelona po raz trzeci zleje im du.py
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 13 mar 2025, 0:00
A ja bym nie był taki pewny, bo Arsenal w lidze już nie gra o mistrza, tylko czy będą gotowi stanąć mentalnie jak równy z równym naprzeciw Królewskim>???
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 mar 2025, 0:01
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 mar 2025, 0:01
Henry przed chwilą potwierdził decyzję Marciniaka. Jeżeli to za mało to w CBS informowali o czujnikach w piłce, które są do wglądu arbitrów z VARu. Jak absurdalnie by to nie wyglądało raczej nie ma mowy o wałku, ale w tej kwestii wolę zaufać osobom będącym blisko LM skoro z taką pewnością mówią o tych czujnikach niż sobie, tobie czy krzykaczom z Twittera z Messim na profilowce. Z powtórek w slowmo i na zoomie ciężko to ocenić jednoznacznie
HMK
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 13 mar 2025, 0:11
Imo Real miałby szansę na „duże granie”, gdyby A) Ceballos się nie połamał i do końca sezonu formę z początku roku B) Valverde nie musiał latać boku obrony, bo go po prostu brakuje w środku pola. Bo ktoś z tego ofensywnego kwartetu ktoś zawsze będzie w formie.
emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 13 mar 2025, 0:17
No zgodzę się z tym, ale dla mnie wałek jest dlatego że Alvarez nie powtarzał karnego. Ale to pewnie wina przepisów, które na to nie pozwalają i w tym względzie są do rzyci.
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 13 mar 2025, 0:22
Nom, Realek potrafił się ślizgać w pucharach, ale jednak był poważnym zespołem, teraz tylko splot dziwnych okoliczności powoduje, że ten sezon nie jest przegrany. Połowa marca, +60% posiadania piłki i jedna dobra akcja w meczu to po kontrze, tutaj Xabi Alonso jest potrzebny na wczoraj. Arsenal ma 55 pkt w 28 meczach z tego co widzę, więc chyba też nic nie grają, tak że ostatnie 15 minut i magia @Bernabeu2 może wystarczy.
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 mar 2025, 0:26
Nikt nie powstrzyma Realu - jak przepchali to dziś (nie w sensie wałka, ale zwycięstwa mimo niesprzyjających okoliczności) - przepchną już wszystko. Takie DNA klubu w europejskich pucharach.
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio