Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 22

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 17 kwie 2006, 17:31

No i koguty przegrały z MU chociaż kibicowałem gospodarzom :p .To był ładny mecz,w pierwszej połowie strzeliło MU dwa jedyne gole ,a jużpod koniec I połowy ,gracze z Londynu zaczeli atakować bramkę Diabłów.jeśli miałby być sprawiedliwy wynik to jak najbardziej 2-2.Tottenham ładnie dziś zagrał.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2006, 13:32

Ania chyba "kamien z serca" :roll: Ledley King o 4 lata dłużej Kogutem :] Wychowanek Tottentamu tym podpisame obalił teorie że pójdzie w ślady Sol Campbella - tylko w inna częśc Londynu - czytał kiedyś że w nowym sezonie [jak by nie podpisał] tworzył by pare środkowych defensorów z Terrym w Chelsea [odejdzie Gallasa może Carvalho]

I dobrze że przedłużył - jest ostoją defensywy Tottenhamu więc musiał Jol go zatrzymać. Tym bardzie po takim sezonie. Wyleczy sie i będzie dobrze !

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 maja 2006, 9:02

*sports.pl pisze:Władze Europejskiej Unii Piłkarskiej (UEFA) potwierdziły, że jeśli Arsenal Londyn wygra Ligę Mistrzów, Tottenham Hotspur nie może liczyć na miejsce w tych rozgrywkach, nawet jeśli zajmie czwarte miejsce w angielskiej Premiersip. W przypadku triumfu "Kanonierów" w paryskim finale Tottenham będzie musiał zadowolić się grą w Pucharze UEFA.

- Obawiam się, że nie ma innej alternatywy. To trudna decyzja i Tottenham może się czuć zawiedziony. Tym razem jesteśmy jednak na taką sytuację przygotowani. Powstały odpowiednie przepisy i będą obowiązywać. Anglia będzie miała czterech reprezentantów w Lidze Mistrzów. Jeśli w Paryżu wygra Arsenal zostanie zaproszony do kolejnej edycji - powiedział dyrektor wykonawczy UEFA Lars-Christer Olsson.

UEFA wprowadziła takie ograniczenie po precedensowej sprawie z ubiegłego roku - Liverpool wygrał LM, ale w lidze zajął piąte miejsce. Władze UEFA przyznały drużynie Jerzego Dudka miejsce w eliminacjach. Jednocześnie wprowadzono przepis wykluczający taką możliwość w kolejnych latach.

Mimo litery prawa przedstawiciele Tottenhamu, który może stracić prawo startu w lukratywnych rozgrywkach, liczyli na wyjątkowe traktowanie. Kierownictwo UEFA rozwiało te nadzieje.

W tabeli ekstraklasy Tottenham ma cztery punkty przewagi na Arsenalem. "Kanonierzy" mają jeszcze dwa mecze do rozegrania, natomiast Tottenham - jeden. Może się więc zdarzyć, że Arsenal zdoła wyprzedzić lokalnych rywali.
Moim zdaniem to dobrze ze wrocili do dawnego przepisu. Nie bedzie juz klotni ze "wygralismy LM i chcemy grac tam w przyszlym sezonie". Moze to okazac sie strata dla Tottenhamu, ktoremu jak najbardziej nalezy sie miejsce w el do LM. Ale mysle ze Barca zgarnie LM i w Tottenhamie kibice zobacza LM :)

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 06 maja 2006, 12:51

Tottenahm będzie mocno kibicował Barcelonie jeśli zajmie czwarte miejsce w lidze.Od Barcy może zależeć to czy Spurs zagrają w LM czy w UEFA.

Kibice Tottenhamu zawiodą się trochę jeśli Barcelona ulegnie w Paryżu Arsenalowi.

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 08 maja 2006, 16:51

Pomimo porażki z West Hamem United na Upton Park to "mój" TOTTENHAM czuje się morlanym zwycięzcą 4 miejsca. Chłopaki pomimo ostrego zatrucia pokarmowego którego nabawili się noc przed meczem w hotelu zagrali naprawde dobrze i walczyli o honor. Pokazali że pomimo choroby mogą zagrać na poziomie. WSTYD i SKANDAL że władze angielskiej federacji nie mogły przełożyć w/w spotkania i pojedynku Arsenal - Wigan na środę. A tak niesmak pozostaje bo w atmosferze FAIR PLAY toczyłaby się walka o 4 miejsce. Widocznie działacze Arsenalu mieli w tym swoje powody skoro to oni najbardziej niechcieli zmiany terminu rzekomo zbierając siły przed finałem LM. Stąd potem taka decyzja angielskich działaczy w głównej federacji. I niech ktoś powie że czysty sport istnieje. ŚMIECH NA SALI. Gdyby zatruci byliby gracze Chelsea lub Arsenalu to sytuacja byłaby zgoła inna. Ja i tak jestem DUMNY z postawy całego TOTTENHAMU w przebiegu całego sezonu. BRAWA KOGUTY!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 08 maja 2006, 19:24

Czy to naprawdę było zatrucie? :? Coś mi się nie chce wierzyć,niektórzy trenerzy jak przegrają próbóją na coś/kogoś to zwalić.

Ale jak to było zatrucie to dobrze nawet zagrali.

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 08 maja 2006, 20:23

Vader ciagle wymyslasz te swoje historie. Tottenham to tak wielki klub ze gdyby jego dzialacze chcieli i zazadlai przelozenai meczy to by tak zrobili. A poza tym na boisku nie bylo widac zeby gracze Spursów mieli kabana majtach

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 09 maja 2006, 10:31

VADER pisze:w atmosferze FAIR PLAY
a od kiedy to Tottenham gra w atmosferze FAIR PLAY ???

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 10:40

VADER pisze:Widocznie działacze Arsenalu mieli w tym swoje powody skoro to oni najbardziej niechcieli zmiany terminu rzekomo zbierając siły przed finałem LM. Stąd potem taka decyzja angielskich działaczy w głównej federacji. I niech ktoś powie że czysty sport istnieje. ŚMIECH NA SALI. Gdyby zatruci byliby gracze Chelsea lub Arsenalu to sytuacja byłaby zgoła inna.
ale jak Cole miał kontuzje cały sezon, jak Campbell nie mógł grać, jak wypadali po koleji Freddie, Pires, Cesc, Eboue, Titi, Reyes, Hleb - i my graliśmy osłabienie - a wy wygrywaliście mecze - to idąc twoim tokiem myslenia - wtedy Tottenham nie grał Fair. Siły nie były wyrównany, więc nie pieprz głupot.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 maja 2006, 15:47

Na pocieszenie:

Obrazek

:rotfl2:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 19:20

Obrazek
dali zdjęcie Carricka trzymającego sie a gardło i piszą w mediach, że Spurs chcą powtórzenia meczu z WHU :lol2:
ludzka głupota granic nie zna

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 755491.stm

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 09 maja 2006, 21:56

fieldy pisze:Obrazek
dali zdjęcie Carricka trzymającego sie a gardło i piszą w mediach, że Spurs chcą powtórzenia meczu z WHU :lol2:
ludzka głupota granic nie zna

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 755491.stm
W następnym meczu LFC jak jakiś zawodnik złapie się za szyję ,a przegramy mecz (nie mówię o najbliższym!!!) , będziemy się domagać powtórzenia :)

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 10 maja 2006, 10:58

Ludzie - trochę zdrowego rozsądku!!!! Skoro jest udowodnione że piłkarze zostali zatruci Lazanią i 90% zespołu ledwo trzymała się na nogach to według mnie jest powód aby mieć pewne wątpilwości co do czystej rywalizacji na finiszu ligii. Piszecie że to było udawane. Hmmm macie prawo tak pisać ale skoro sami kibice Kanonierów na OFICJALNYCH stronach angielskich piszą że w takich nieczystych warunkach nie cieszą się z 4 miejsca to coś w tym jest? Trzeba czasami pomyśleć zanim się coś napisze. Ktoś napisał że TOTTENHAM nie grał fair? Dla mnie to obraza i przejaw niekompetencji. Może czasami faktycznie zdarzył się mały przejaw przerostu ambicji nad zdrowym rozsądkiem ale były kluby w Premiership które nagminnie łamały przepisy na murawie. Najlepiej oczerniać inne kluby nie patrząc "krzywym okiem" na swoich pupili.

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 10 maja 2006, 20:57

:lol: Padam na twarz jak czytam te teksty.... Piszesz mi o rozsądku i walisz takie testy, że nie wiem czy mam płakać czy sie śmiać...
VADER pisze:Ktoś napisał że TOTTENHAM nie grał fair?
Bo nie grał.
VADER pisze:skoro jest udowodnione
Jak widzę, że ktoś jest fanem Tottenhamu jestem w stanie sporo rzeczy zrozumieć...
VADER pisze:OFICJALNYCH stronach angielskich
Na oficialnych stronach rumuńskich sami fani Spursów pisali że to ściema i sami piłkarze sobie to wymyślili bo nie potrafią przegrywać. Daj se lepiej siana bo ośmieszasz się coraz bardziej.
VADER pisze:Trzeba czasami pomyśleć zanim się coś napisze.
:? Tylko dlaczego nie stosujesz się do tej zasady??

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2006, 23:03

VADER pisze:Ludzie - trochę zdrowego rozsądku!!!!
po co piszesz te wszystkie bzdury ? co chcesz uzyskać ? Wenger otruł piłkarzy Spurs ? Piłkarze otruli ich ? czy może Peter Hill - Wood ? a moze David Dein ? przecież jest wazna personą w FA.
W każdym poście piszesz, żeby się zastanowić zanim isę cos napisze. A ty się zastanowiłeś co z rzekomym otruciem piłkarzy Tottenhamu ma wspólnego Arsenal ? Ja ci podpowiem - nie ma związku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”