Mają za swoje: ile to czasu Konfa była przez nich marginalizowana?Chandlerr pisze:Najbardziej sfrustrowani są wyborcy pisu, bo gosc powinien z bejsbola przyjebac trzaskowskiemu, a ten kulturalnie wypil piwo.
Do tego dochodzi na pewno masa trolli z KO, ktorzy podsycaja niechec do Mentzena piszac z fejk kont.
Do tego dochodza braunisci, ktorzy czekaja na jakikolwiek blad Memcena, bo przeciez oni sa zbawicielami Polski, a kazdy inny to zdrajca.
Co jeszcze, to to ze jesli Mentzen/Konfa straca mocno poparcie, to będzie smieszne, gdzie Tusk/Morawiecki/Kaczynski/Trzaskowski robia co chca od lat, ich politycy kradna, klamia, dopuszczaja sie manipulacji, propagandy i kreca afery. Sondaze stoją twardo w miejscu na bardzo wysokim poziomie.
A tutaj mamy goscia, ktory kulturalnie przywital sie ze wszystkimi, wypil piwo i po prostu poszedł. Wyborcy KO nagle staneli murem za Mentzenem, ktorego dopiero co nazywali szurem, onuca i faszystą. Osobą, ktora nienawidzi kobiet i chce aby kobiety umieraly na ulicy. [k****] TO JEST FENOMEN....
A co sie dzieje po prawej stronie? Sraka. Bo gosc wypil piwo i pokazal, ze pomimo obelg jakie na niego spadaly przez ostatnie miesiace/lata, potrafil schowac swoje ego i pokazal, ze mozna w sposob kulturalny podyskutowac z drugą strona, a do tego pojsc na piwo.
Czy w ktoryms momencie Mentzen zasugerowal albo wprost, poparl Trzaskowskiego? Obie debaty byly prowadzone w sposob normalny, chamsko nie atakowal ani KN ani RT, choc ogladajac 30min wywiadu, mialem wrazenie ze ostrzej traktowal RT.
Rozumiem ze mozna negatywnie to odebrac, bo wszyscy by chcieli uslyszec "byle nie RT", ale to co na kacu przeczytalem w niedziele, te wszystkie nienawistne i negatywne komentarze, to sie zastanawialem czy ja jestem najebany ze obudzilem sie w innym wymiarze czy o [ch**] chodzi.
Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk