Jeśli pokazała cycki to tak.
A tak to tylko zabawna gra słow.
cloner
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 lip 2025, 14:23
Pójdźmy dalej. Jeżeli wrzucała te fotki i poznała dzięki temu faceta swojego życia i przestała je wrzucać to co? Nadal jest [k****] czy [k****] na emeryturze?Delpiero14 pisze: ↑04 lip 2025, 13:58Warto sobie przy okazji takiej dyskusji zadać pytanie, czy chcielibyśmy żeby wasza partnerka wrzucała swoje półnagie fotki do sieci (nieważne czy odpłatnie czy nie) i żeby każdy mógł ją taką oglądać? No nie wiem. Osobiście nie znam żadnej normalnej pary ze zdrowymi relacjami w której kobieta chwali się ciałem w internecie. Też może to świadczyc o tym że takie kobiety najczęściej są same bo zdecydowana większość facetów raczej nie chce się z kimś takim wiązać, bo taka laska z reguły decyduje się na coś takiego nie mając nic więcej do zaoferowania, podczas gdy kobiety z jakimiś pasjami to raczej będą upubliczniać na insta.
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lip 2025, 14:24
Z jego strony to musiała być miłość od pierwszego zwalenia.BadBoy pisze: ↑04 lip 2025, 14:23Pójdźmy dalej. Jeżeli wrzucała te fotki i poznała dzięki temu faceta swojego życia i przestała je wrzucać to co? Nadal jest [k****] czy [k****] na emeryturze?Delpiero14 pisze: ↑04 lip 2025, 13:58Warto sobie przy okazji takiej dyskusji zadać pytanie, czy chcielibyśmy żeby wasza partnerka wrzucała swoje półnagie fotki do sieci (nieważne czy odpłatnie czy nie) i żeby każdy mógł ją taką oglądać? No nie wiem. Osobiście nie znam żadnej normalnej pary ze zdrowymi relacjami w której kobieta chwali się ciałem w internecie. Też może to świadczyc o tym że takie kobiety najczęściej są same bo zdecydowana większość facetów raczej nie chce się z kimś takim wiązać, bo taka laska z reguły decyduje się na coś takiego nie mając nic więcej do zaoferowania, podczas gdy kobiety z jakimiś pasjami to raczej będą upubliczniać na insta.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 04 lip 2025, 14:24
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 lip 2025, 14:25
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lip 2025, 14:26
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 04 lip 2025, 14:27
Bo tak jest. I nie ma nic w takim myśleniu ze średniowiecza. Po prostu lubisz kobiety, które kiedyś sprzedawały swoje ciało jakimś spermiarzom. Ok, nic mi do tego, Niektórzy lubią mieć kobiety, które prowadziły się zgodnie ze swoim sumieniem, tobie nie przeszkadza być z e-prostytutkami
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 04 lip 2025, 14:28
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 lip 2025, 14:33
Synku takie myślenie to ja miałem jakieś 20 lat temu w technikumjohny batonik pisze: ↑04 lip 2025, 14:27Bo tak jest. I nie ma nic w takim myśleniu ze średniowiecza. Po prostu lubisz kobiety, które kiedyś sprzedawały swoje ciało jakimś spermiarzom. Ok, nic mi do tego, Niektórzy lubią mieć kobiety, które prowadziły się zgodnie ze swoim sumieniem, tobie nie przeszkadza być z e-prostytutkami
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 lip 2025, 14:35
BadBoy

johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 lip 2025, 14:51
Idąc tym wspaniałym tokiem rozumowania każda aktorka, modelka która w swoim życiu pokazał cycki jest zwykłą kurwą
BadBoy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 lip 2025, 15:06
BadBoy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio