Bieganie

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Bieganie

Post autor: Ilka » 22 lip 2025, 20:09

Nebula RN pisze:
22 lip 2025, 16:24
Poczekaj jeszcze z 5 lat z tym zaczynaniem, bo jeszcze się za bardzo zmęczysz teraz...
Ale to moja sprawa czy zaczynam piąty raz czy 105 i nic Ci do tego. I skoro jest wątek o bieganiu na forum piłkarskim to mogę sobie tutaj napisać o tym. Jeśli dla Ciebie to jest śmieszne i żenujące to nie musisz tego czytać. Nie piszemy tutaj nie nie na temat ...
Mr.Chris pisze:
22 lip 2025, 16:46
U mnie obecnie przestój. Jak byłem na wyjeździe, to nie biegałem, a później trochę alko weszło. Raz w poprzednim tygodniu, a od marca do czerwca swoje standardowe ilości, czyli 40-60km/mies. W każdym razie w lipcu będzie chyba najgorszy miesiąc odkąd wznowiłem mniej lub bardziej regularne biegi po zimie, ale w wakacje zwykle tak jest, że zbyt dużo innych aktywności.
No w wakacje to ciężej. Ale zaraz się lato skończy i wrócisz do 40-60 km. Ja miałam zdecydowanie słabsze liczby, a najlepszy wynik to 64 km w październiku zeszłego roku. W tym jest zdecydowanie gorzej. W lipcu mam 18 km. Mam nadzieję, że do 30 dociagne :) Ale zobaczymy jak to będzie, bo od poniedziałku urlop.
1234 pisze:
22 lip 2025, 19:16
@Ilka to kiedy ta randka? Jak coś, to ja mogę pobiegać ale tak max 2-3 km, ewentualnie pójść na spacerek, akurat mam nowe buty do BIEGANIA, ale do spacerków też są spoko!
To ja będę biegła, a Ty będziesz spacerował i szpanował nowymi butami - nówki nieśmigane :lol2:
Nebula RN pisze:
22 lip 2025, 16:17
I kest to forum bardziej sportowe, niż randkowe, więc Twoje teksty biegowe i tym, jak to buty sobie kupiłeś, nie bardzo tu pasują.
Kupił sobie buty do biegania więc jak najbardziej do tego tematu te teksty pasują :mrgreen:

Wróć do „Inne sporty”