Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 24 paź 2025, 21:01

1234 pisze:
24 paź 2025, 14:41
sickstick pisze:
23 paź 2025, 21:16
z powodu których przeniosłem swoje dyskusje o piłce nożnej na inne miejsca w internecie
Z ciekawości, jakie to miejsca? Fora to już przeszłość, twitter to ściek, a grupki na fb no cóż, też raczej nie słyną z wysokiego poziomu :)
Właśnie mam 2 grupki na fb gdzie często piszę. Jak parę lat temu fejsbuk zacząl cenzurować to ostro to krytykowałem, po latach okazało się że zaprowadzili w ten sposób względną kulturkę i warunki do dyskusji o piłce są tam moim zdaniem na lepszym poziomie. Do tego czasem się spuszczę z czym na k.com, tam jest ściek totalny ale przynajmniej w granie kibiców Arsenalu (wyjątki są w dni meczowe z Man United, kiedy strona zostaje opanowana przez trolli z gorszej części Manchesteru hehe). No i dużo czytam na X, ale tam biernie i raczej nic nie piszę.
Eyesmon pisze:
24 paź 2025, 19:27
Pewnie jakies lepsze forum od naszego. Zaprosiłby nas zamiast się chwalić:)
Gdzieee, nie ma lepszego forum :mrgreen: Fakt że pod kątem takich sensowych dyskusji o piłce czy np polityce poziomem w ostatnich latach spikowaliśmy dół, ale jednak wciąż czuję się tutaj jak w rodzinie (w rodzinie przy wigilii :P ).

Wróć do „Anglia”