Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lis 2025, 10:49
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2025, 10:52
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 lis 2025, 14:45
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 lis 2025, 15:08
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 lis 2025, 15:16
@BadBoy @DDK zadał Ci pytanie na które nie widzę żebyś udzielił odpowiedzi? Ale za to bardzo ochoczo wypisujesz jacy to kibole źli..
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 lis 2025, 15:22
Zapomnieli o 2-3 letnich bądź dożywotnich zakazach stadionowych? Przez co można było zrobić trybuny przy samej murawie bo się zrobił spokój na trybunach? Ja to czasami mam wrażenie że Wy udajecie…Ilka pisze: ↑15 lis 2025, 15:16@BadBoy @DDK zadał Ci pytanie na które nie widzę żebyś udzielił odpowiedzi? Ale za to bardzo ochoczo wypisujesz jacy to kibole źli..
A powiedz mi co jest z tą oprawą nie tak, że ta dobra policja jej nie przepuściła? Co w tym Orle jest złego, politycznego czy prowokującego? Bo ja nie widzę tu nic złego .. no chyba że jest coś gdzieś ukryte...
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2025, 15:25
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 15 lis 2025, 15:25
daj konkrety, za co były te dożywotnie zakazy.
Daj znać ile osób zginęło od tych rac. Albo chociaż ile było rannych w ostatnich, powiedzmy 15 latach, w Polsce. I policz ile razy były te race odpalane.BadBoy pisze: ↑15 lis 2025, 15:22Zapomnieli o 2-3 letnich bądź dożywotnich zakazach stadionowych? Przez co można było zrobić trybuny przy samej murawie bo się zrobił spokój na trybunach? Ja to czasami mam wrażenie że Wy udajecie…Ilka pisze: ↑15 lis 2025, 15:16@BadBoy @DDK zadał Ci pytanie na które nie widzę żebyś udzielił odpowiedzi? Ale za to bardzo ochoczo wypisujesz jacy to kibole źli..
A powiedz mi co jest z tą oprawą nie tak, że ta dobra policja jej nie przepuściła? Co w tym Orle jest złego, politycznego czy prowokującego? Bo ja nie widzę tu nic złego .. no chyba że jest coś gdzieś ukryte...
Sam orzeł raczej nie jest niczym złym, tylko że to takiej oprawy odpala się rzekome race bo przecież trzeba zrobić efekt. A czy wiecie jaka temp osiąga taka raca podczas odpalania? Ile potrzeba żeby to się podpaliło? To są tak proste rzeczy które już też ziomkom z bielska próbowałem wyjaśnić, że aż się w głowie nie mieści![]()
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 lis 2025, 15:30
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 lis 2025, 15:34
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2025, 15:38
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 lis 2025, 15:43
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 lis 2025, 15:45
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited