Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 lis 2025, 21:22
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 16 lis 2025, 21:24
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 16 lis 2025, 21:25
Tak. W majtkach sobie przemycili i tak samo robią na każdym stadionie w Polsce.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 16 lis 2025, 21:28
Ilka sorry ale jak ja jeździłem na Górnika to Ty na chleb mówiłaś „bep”…
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lis 2025, 21:29
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 16 lis 2025, 21:34
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 lis 2025, 21:35
A co jakby zamiast rac ktoś dał "śpiewanie"?
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 16 lis 2025, 21:37
Jakbyś czytał ze zrozumieniem (w szkole nie uczyli?) to byś zauważył że od początku tej śmiesznej dyskusji jestem przeciw. Ale skoro znasz takie techniki to mam rozumieć że były stosowane i się zmieściło
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 16 lis 2025, 21:38
Przyczyna? Debile którzy te race odpalają. Nie dziękuj. Koniec dyskusji bo mi ekranu na klikanie szkodaDDK pisze: ↑16 lis 2025, 21:35A co jakby zamiast rac ktoś dał "śpiewanie"?
Bez śpiewania się nie liczy? W imię kilku przyśpiewek wypacza się całe swoje kibicowanie?
Doping, oprawy, race, wyjazdy, szaliki, koszulki - to wszystko tworzy ten klimat. Poza tym race są odpalane wszędzie - w Niemczech, Włoszech, na całych Bałkanach. Tutaj poleciały na boisko i fajnie byłoby poznać przyczynę.
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 16 lis 2025, 21:44
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 16 lis 2025, 21:45
Z tego co widzę to jesteś młodszy ode mnie więc raczej niemożliwe żebyś na Górnik jeździł jak ja na chleb mówiłam "bep". Dość regularnie na Widzew jeździłam 20 lat temu więc Ty może też mogłeś wtedy na Górnik jeździć będąc nastolatkiem.BadBoy pisze: ↑16 lis 2025, 21:28Ilka sorry ale jak ja jeździłem na Górnika to Ty na chleb mówiłaś „bep”…
W Polsce obowiązuje zakaz wnoszenia i używania pirotechniki na stadionach i innych imprezach masowych bez wyraźnej zgody organizatora oraz odpowiednich służb. Prawo traktuje wyroby pirotechniczne jako niebezpieczne przedmioty, dlatego każdy kibic, który próbuje je wnieść lub odpalić, naraża się na poważne konsekwencje.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lis 2025, 21:57
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio