Z tego co widzę to jesteś młodszy ode mnie więc raczej niemożliwe żebyś na Górnik jeździł jak ja na chleb mówiłam "bep". Dość regularnie na Widzew jeździłam 20 lat temu więc Ty może też mogłeś wtedy na Górnik jeździć będąc nastolatkiem.BadBoy pisze: ↑16 lis 2025, 21:28Ilka sorry ale jak ja jeździłem na Górnika to Ty na chleb mówiłaś „bep”…
W Polsce obowiązuje zakaz wnoszenia i używania pirotechniki na stadionach i innych imprezach masowych bez wyraźnej zgody organizatora oraz odpowiednich służb. Prawo traktuje wyroby pirotechniczne jako niebezpieczne przedmioty, dlatego każdy kibic, który próbuje je wnieść lub odpalić, naraża się na poważne konsekwencje.
Co do reszty, nie chce się za bardzo kłócić. Ale pomyśl trochę. Skąd biorą się te race na tych stadionach? Serio myślisz, że one nielegalnie są wnoszone? Owszem zakaz wnoszenia i używania rac jest w Polsce. Ale te race wszystkie wnoszone są na legalu. Może mnie by cofnęli gdybym sobie z racą wchodziła, ale odpowiednie osoby wchodzą bez problemu. A każdy przy wejściu jest sprawdzany. Możliwe, że tym którzy wymyślali ten głupi zakaz widowisko z racami się bardzo podoba
A co do meczu Polaków to w tym przypadku na stadion miała nie wejść sektorówka bo być może była za ... patriotyczna, ale na pewno nie chodziło o to, że zjara się w towarzystwie rac