Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 gru 2025, 17:02
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 21 gru 2025, 17:15
z tego co czytam planuje leczyc sie zachowawczo zeby miec szanse na mundial, czyli pewnie bedzie jak z umtitim, czyli mistrzostwami swiata zakonczy powazna kariere. tyle dobrego ze kontrakt wygasa w 2026, wiec barcelona bedzie go miala z glowyFILIPPO828 pisze: ↑21 gru 2025, 14:06
Reprezentant Danii nabawił się groźnej kontuzji. Po przeprowadzonych w niedzielę badaniach potwierdził się najgorszy scenariusz. Obrońca doznał częściowego zerwania więzadła krzyżowego przedniego w lewym kolanie, co przekazała już Barcelona
Przerwa reprezentanta Danii od gry ma potrwać kilka miesięcy. Na ten moment nie wiadomo, czy wróci na boisko podczas trwającego sezonu
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 21 gru 2025, 17:24
Borussia Dortmund oczekuje za swojego lidera kwoty w granicach 45–50 milionów euro. Dla Barcelony, która wciąż boryka się z ograniczeniami Finansowego Fair Play, może to być spore wyzwanie. No i do tego Barca nie jest jedynym chętnym. Sytuację monitorują również Real Madryt oraz Bayern Monachium. Niektóre źródła sugerują, że piłkarz może skłaniać się ku Realowi lub pozostaniu w Bundeslidze, jeśli Bayern złoży konkretną ofertę.moody pisze: ↑21 gru 2025, 17:15z tego co czytam planuje leczyc sie zachowawczo zeby miec szanse na mundial, czyli pewnie bedzie jak z umtitim, czyli mistrzostwami swiata zakonczy powazna kariere. tyle dobrego ze kontrakt wygasa w 2026, wiec barcelona bedzie go miala z glowyFILIPPO828 pisze: ↑21 gru 2025, 14:06
Reprezentant Danii nabawił się groźnej kontuzji. Po przeprowadzonych w niedzielę badaniach potwierdził się najgorszy scenariusz. Obrońca doznał częściowego zerwania więzadła krzyżowego przedniego w lewym kolanie, co przekazała już Barcelona
Przerwa reprezentanta Danii od gry ma potrwać kilka miesięcy. Na ten moment nie wiadomo, czy wróci na boisko podczas trwającego sezonu
co do nowego stopera ja jestem mocny zajarany schlotterbeckiem. gosc profilem pasuje idealnie, lewonozny, kapitalnie rozgrywa pilke. na minus to ze tez juz ma w cv rozwalone kolano. kontrakt do 2027 wiec mozna sie na jakas promke zalapac, obysmy po niego ruszyli, bo jak nie to skonczy w jakims realu czy bayernie
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 21 gru 2025, 18:14
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 21 gru 2025, 18:16
Na szczęście było zupełnie na odwrót, co prawda oglądałem nie w pełni skupiony, ale spotkanie pod kontrolą Barcy. Bardzo ważna wygrana na trudnym terenie, 2 gole strzelone najlepszej wciąż defensywie ligi.
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 21 gru 2025, 18:50
no nie zapeszajac, ale chyba barka ma swojego courtoisa. alez to jest upgrade w stosunku do ter stegena i szczesnego. na dzisiaj to w zasadzie nie widze elementu, w ktorym on nie jest bardzo dobry. linia, przedpole, gra pilka czy nawet te wybiegniecia poza pole karne kasujace prostopadle pilki, wszystko klasaPietroBosman pisze: ↑21 gru 2025, 18:14Z Villarreal niby lekko i przyjemnie,ale co wybronił Garcia!Tam spokojnie byłaby bramka honorowa.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 21 gru 2025, 18:56
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 26 gru 2025, 21:57
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 gru 2025, 22:14
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 26 gru 2025, 22:40
venomik
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 26 gru 2025, 22:45
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 gru 2025, 23:00
no i mozliwe ze byli umowieni ze tak sie wlasnie stanie w momencie, kiedy lewemu bedzie brakowac juz tylko jednej bramki do wyplaty premii. a jednak brakowalo dwoch (przy zalozeniu ze rzeczywiscie chodzilo o 25, bo to tylko moje przypuszczenie, ale bylaby to dosc typowa klauzula)
z tym poprawianiem PR to taki skrot myslowy. chodzilo mi o to, ze z wywiadu poszedl przekaz -> strzelilbym wiecej ale mi zabronili, a w rzeczywistosci klub do konca rozgrywek dawal mu grac, a lewy majac juz te 23 gole na koncie w dwoch ostatnich kolejkach oddal 8 strzalow, w tym dwa w aluminium, wiec raczej nie wygladalo jakby sie hamowal. mozliwe ze jakby mial 24 to dopiero by wyhamowal albo umowil sie z klubem, ze wtedy zszedlby z boiska
moody
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 26 gru 2025, 23:13
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio