Nie wątpię w jakość Papszuna jak na polskie warunki, praca w Rakowie o tym świadczy.
Wątpię tylko w warunki panujące w Legii i współpracę z Mioduskim. Papszun sam rzuci kluczami.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 19 gru 2025, 11:26
Nie wątpię w jakość Papszuna jak na polskie warunki, praca w Rakowie o tym świadczy.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 gru 2025, 11:34
Boromir
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 gru 2025, 12:24
No cóż, dyrektor pogadał z nami trochę prywatnie przed odejściem i to nie wróży dobrze ich współpracy, jeśli podejście trenera ma być takie samo, jak tutaj. Z drugiej strony – następny dyrektor też wiele dziwnych decyzji dotyczących współpracy akademii z klubem uzasadniał decyzjami Papszuna i do dzisiaj uważam, że to zwykłe pier*olenie, żeby zwalić winę na kogoś, kto wtedy z klubu już odszedł i nie dało się tego z nim skonfrontować.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 20 gru 2025, 12:37
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 gru 2025, 15:50
Klasyka – młodzi Polacy. Trener otwarcie opowiadał, że nie dostaje z Akademii jakościowych zawodników, którzy byliby godni choćby treningów z pierwszą drużyną. Dyrektor zarzucał, że chłopaki nie dostają żadnych szans. Takie błędne koło.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 gru 2025, 16:25
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 gru 2025, 16:36
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 gru 2025, 16:55
I w dodatku naprawdę kocha i rozumie piłkę. W połączeniu z zajebistą wiedzą biznesową daje nam to idealne combo – i uważam, że takich ludzi powinniśmy mieć w polskiej piłce więcej.
Nie śledziłam kariery trenera Tomczyka u Was – więc dzięki za tę perspektywę. To naprawdę brzmi bardzo optymistycznie i mocno wierzę, że doczekamy się jeszcze z trenerem rzeczy wielkich. A dodatkowo to, że jest to postać z lokalnego środowiska, naprawdę napełnia serducho ciepłem.cloner pisze: ↑22 gru 2025, 16:36A trener Tomczyk? Jest na początku swojej kariery, mam nadzieję, w Bytomiu pokazał że możliwości ma ogromne, to facet bez limitu. Wielu z nas wierzy że Tomczyk będzie w przyszłosci najlepszym trenerem w Polsce oraz selekcjonerem reprezentacji (jeśli będzie miał chęć). To odważne słowa, ale nie chce mi się wierzyć, żeby w Rakowie mu się nie powiodło, ma zaufanie właściciela z którym się zna od dawna, więc nie wierze żeby zawodnicy mu nie zaufali, musza słuchać w 100% tego, czego będą wymagać trener Tomczyk i Ocimek, a sukces gwarantowany.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 gru 2025, 17:30
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 22 gru 2025, 17:51
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 gru 2025, 17:54
Historyczny to sobie możesz pisać w kontekście Olimpii Grudziądz, dla Polonii Bytom był to po prostu duży sukces.FILIPPO828 pisze: ↑22 gru 2025, 17:51Tomczyk wtedy odmówił, bo chciał dokończyć swoją "misję" w Polonii Bytom, z którą ostatecznie wywalczył historyczny awans.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 22 gru 2025, 18:07
ok masz rację ale pisząc historyczny bardziej chodziło mi o samego trenera ale zabrzmiało to rzeczywiście jak by chodziło tu o Polonięcloner pisze: ↑22 gru 2025, 17:54Historyczny to sobie możesz pisać w kontekście Olimpii Grudziądz, dla Polonii Bytom był to po prostu duży sukces.FILIPPO828 pisze: ↑22 gru 2025, 17:51Tomczyk wtedy odmówił, bo chciał dokończyć swoją "misję" w Polonii Bytom, z którą ostatecznie wywalczył historyczny awans.
FILIPPO828
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio