Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 05 sty 2026, 16:09
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 05 sty 2026, 16:19
FILIPPO828
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 05 sty 2026, 17:00
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 sty 2026, 17:19
ja się zgadzam, akurat, mimo że wciąż [ch**], był na lekkiej górce, wystarczyło dać mu dostać wpierdol od Brighton w FA Cup i narracja by się zmieniła. A tak odejdzie trochę jako męczennik, który wyprowadzał zespół z kryzysu i mu nie dano dokończyć. To jest śmieszne, bo gość ma takie statsy, ze powinien już dawno polecieć, ale ludzie mają krótką pamięć.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 05 sty 2026, 17:29
Z drugiej strony (pomijając jakąś moralność) kto odpuściłby taką kasę? Umowy trenerów są tak a nie inaczej skonstruowane, że nie dziwi mnie, że w obliczu zagrożenia posady trenerzy czekają na sygnał od zarządu, a nie sami rzucają kluczami. Kto tam w ostatnich latach sam zrezygnował (na takim najwyższym poziomie), Mourinho przy drugim podejściu do CFC zdaje się.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 05 sty 2026, 17:56
Kluby zazwyczaj dążą do definitywnego rozwiązania kontraktu, aby móc zatrudnić następcę bez prawnych komplikacji.HMK pisze: ↑05 sty 2026, 17:29Z drugiej strony (pomijając jakąś moralność) kto odpuściłby taką kasę? Umowy trenerów są tak a nie inaczej skonstruowane, że nie dziwi mnie, że w obliczu zagrożenia posady trenerzy czekają na sygnał od zarządu, a nie sami rzucają kluczami. Kto tam w ostatnich latach sam zrezygnował (na takim najwyższym poziomie), Mourinho przy drugim podejściu do CFC zdaje się.
Amorim jakąś robotę w dobrym klubie i tak złapie prędzej czy później, podejrzewam, że jak będzie miał go zatrudnić jakiś klub pokroju Lipska to raczej i tak będą pamiętać jego wyniki w MU, a na dalszy plan zejdzie to czy zrezygnował czy go zwolniono.
Orientuje się ktoś jak to dokładnie wygląda? Tj. ja mam w głowie, że do momentu, do którego miała trwać umowa a trener nie znajdzie sobie nowego klubu to drużyna zwalniająca musi mu tam ileś wypłacać (całość, jakiś procent?), ale nie pamiętam dokładnych procentów ile on z tego będzie dostawał.
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 sty 2026, 18:48
no patrz, a jeszcze niedawno mówił, że jeśli zarząd uzna, że się nie nadaje, to odejdzie i zrzeknie się odprawy, hehe
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 05 sty 2026, 19:32
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 05 sty 2026, 20:38
Mr.Chris
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 sty 2026, 7:49
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 06 sty 2026, 8:40

Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 sty 2026, 9:29
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 sty 2026, 9:46
Strasznie sfocusowane na środku i brak kreatywności w drugiej linii. Shaw i Mazraoui raczej nie są zawodnikami grającymi na obieg, podczas gdy Cunha i Mbeumo ścinają do środka.
Mr.Chris
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio