Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 14 sty 2026, 11:51
1234
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 sty 2026, 12:06
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 14 sty 2026, 12:16
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 14 sty 2026, 12:20
Z ciekawostek, kosta w Pogoni uważał go za giga talent i widział w nim duży transfer o ile poprawi mental i wszystko w głowie poukłada. Niestety za pewnością siebie nie nadążyła cała reszta i skończył jak skończył. Widać było że miał to coś, ale rozwój większy się zatrzymał i kończy tam gdzie kończy. Mimo że moim ulubieńcem nigdy nie był, to i tak trochę szkoda zmarnowanego talentu.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 14 sty 2026, 12:43
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 14 sty 2026, 12:47
Niestety, grzeczny chłopak, lecz przygłupi. Jedna z najdłuższych serii bez gola w Ekstraklasie, jeśli dobrze pamiętam. Tychy, ze względu na postać trenera, to i tak niezłe miejsce, a to tylko dlatego, że w CV ma mocne polskie kluby, kilka meczów w Serie A, kilkadziesiąt w Serie B. Zaraz poleci niżej. W tabeli pierwszej ligi z jego nowym klub sąsiaduje drużyna Huberta Matyni. Po Elblągu trochę czasu zajęło znalezienie nowego pracodawcy, rozmawiałem z nim w wakacje i widać było, że jest przybity tą sytuacją. Nie myślałem, że wyląduje na drugim szczeblu rozrywkowym, w dodatku w spadkowiczu z Ekstraklasy. Huberta akurat mi szkoda przez tę okropną kontuzję, więc życzę, żeby w pierwszej lidze trochę się jeszcze utrzymał. Mówi się, że upływający czas najlepiej widać po dorastających dzieciach, ale do mnie bardziej przemawia metryka Matyni. W tym roku skończy 31 lat. Kurde, jak to wszystko zapierdala.Przema pisze: ↑14 sty 2026, 12:20Z ciekawostek, kosta w Pogoni uważał go za giga talent i widział w nim duży transfer o ile poprawi mental i wszystko w głowie poukłada. Niestety za pewnością siebie nie nadążyła cała reszta i skończył jak skończył. Widać było że miał to coś, ale rozwój większy się zatrzymał i kończy tam gdzie kończy. Mimo że moim ulubieńcem nigdy nie był, to i tak trochę szkoda zmarnowanego talentu.
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 14 sty 2026, 12:57
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 14 sty 2026, 14:19
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 14 sty 2026, 14:57
A zastanawialem sie czy pojawila sie kolejna forma tego forum albo czy chociaz discord przetrwal.
Sam sobie winien. Typ z gatunku tych co wszystko wiedza najlepiej.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 14 sty 2026, 15:04
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: asx76 » 14 sty 2026, 15:25
Ostatnio to go w Legii nie było.
asx76
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 sty 2026, 15:32
Dwie bańki trochę mało ale na miejscu Cracovii korzystałbym z ofert póki zainteresowanie jest. Fajny dzik na pierwsze kolejki ale jak go obrońcy rozczytali to IMO za wiele już nie pokazał.FILIPPO828 pisze: ↑14 sty 2026, 12:43Chyba szkoda byłoby się pozbywać Stolijkovica Pisa jest zainteresowa ale chcę dać tylko za 2 mln Euro chyba trochę mało
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 14 sty 2026, 17:52
Ostatni jego pobyt skończył się tym, że mimo tak spektakularnego grania i tak go nie chcieli na stałe.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 14 sty 2026, 20:15
Z discorda zostałem wyrzucony, jednak żadna to była strata. Witaj! W jednym z ostatnich postów tutaj pytałem właśnie o Ciebie. Masz jakiś kontakt z Misiorem, czy chłopak zaginął na dobre?
karollo89
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio