Mistrzostwa forum w szachach 2026

Awatar użytkownika
Leszek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 194

Mistrzostwa forum w szachach 2026

Post autor: Leszek » 15 sty 2026, 23:53

Generalnie chcę was wszystkich pochwalić, za nami 9 dni trwania mistrzostw i jak na to że pierwotny termin na rozegranie całej fazy grupowej jest do końca stycznia gdzie zostało nam jeszcze 16 dni to jest naprawdę przyzwoicie.

Z 18 przewidzianych na fazę grupową partii zostało rozegranych dokładnie połowa bo 9.

Z wszystkich uczestników póki co tylko Mates jeszcze nie wszedł na szachownicę ni raz ale ja już wczoraj do niego napisałem priva z propozycją zagrania mojego dwumeczu z nim na najbliższy poniedziałek 19.01.

Dla formalności zapodam jakie partie jeszcze zostały do rozegrania w poszczególnych grupach:

Grupa A

Leszek - Mates
Mates - Leszek

Mates - Cement
Cement - Mates

Grupa B

venomik - gumi2006

FILIPPO828 - venomik
venomik - FILIPPO828

Grupa C

czubatka - futbolowa
futbolowa - czubatka

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Małe ogłoszenie parafialne. Jutro po pracy wyjeżdżam na weekend i będę dopiero w niedzielę wieczorem. Tak więc jakbyście w tym czasie coś rozgrywali (co zawsze wskazane i mile widziane :mrgreen: ) to i tak dopiero w niedzielę wieczorem dokonam aktualizacji tabeli itp sprawy.

Jeszcze raz wszystkim dzięki za zaangażowanie. Pokazujecie że decyzja o tym że nie ma podziału na kolejki tylko jest dowolność kolejności grania trochę jak w bufecie były słuszna skoro gracze nie śpią tylko się umawiają i grają :wink:

@Cement @Mates @gumi2006 @FILIPPO828 @venomik @Samuraj @futbolowa @czubatka

Wróć do „Gry Forumowe”