Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Precel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 239
Kibicuję: TSW

Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Precel » 21 sty 2026, 9:38

Oglądałem mecz z Interem na żywo i no powiem, że bardzo podobało mi się parcie na bramkę od pierwszych minut bo szybko się to opłaciło, za każdym razem jak Jesus strzela to na mojej twarzy pojawia się uśmiech, nie da się chłopa nie lubić. Fartowna ta pierwsza bramka trzeba przyznać, ale siadło. Po drugiej bramce juz wiedziałem że Arsenal tego nie wypuści. Co bardziej cieszy? Postawa Gyokeresa, który spełnia się dość w roli tego Jokera w niektórych meczach, dobił Inter trzecią bramką, dość ładna, spokojnie przymierzył, nie panikował jak to miał w zwyczaju do tej pory i pewnie strzelił bramę. Apetyt urósł w miarę jedzenia i zanim zszedł Jesus liczyłem na hattricka. Co jeszcze się rzuciło w oczy? Ano to że do pewnego momentu myślałem że sędzia zapomniał wziąć kartek z domu, bo długo nie dawal mimo wielu dyskusyjnych pod tym względem fauli. Arteta zarotowal, nie za mocno ale wymieszał skład a i tak udało się pokonać Inter, który w pewnym momencie po prostu siadł, mimo strzelenia bramki. Na osobną pochwałę też zasługuje Raya, dobrze interweniował zwłaszcza przy podwójnym strzale.

Wróć do „Anglia”