Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 24 sty 2026, 18:48
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 sty 2026, 18:59
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 sty 2026, 19:28
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 sty 2026, 19:49
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 sty 2026, 19:58
oczywiście każdy mądry, jak rozmawiamy o teorii itd. Na pewno nie wziąłbym udziału w wojnie, w której Polska byłaby agresorem, bo tu zgoda - głupia wojna. Chcę jednak wierzyć, że stanąłbym w obronie w wojnie, w której faktycznie trzeba byłoby bronić ojczyzny. Dla mnie to istotne rozróżnienie.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 24 sty 2026, 20:44
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 24 sty 2026, 21:04
Niejeden w Ukrainie tak mówił, a zaciągnął się do wojska w pierwszych tygodniach, kiedy okazało się, że jego rodzina jest zagrożona lub ucierpiała przez Rosjan albo po prostu poczuł coś w sercu co nakazało mu walczyć.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 sty 2026, 21:19
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 25 sty 2026, 10:55
basson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 25 sty 2026, 11:00
Od 10 lat mam u nich konto. Zawsze co roku promują akcję, można łatwo wpłacić na WOŚP. Kilka lat temu było nawet, że klikało się w serce i w bardzo uproszczony sposób robiłeś wpłatę na fundację, nie pamiętam czy z autoryzacją czy bez. 2 lata temu na początku stycznia zablokowali moją kartę ze względów bezpieczeństwa i dali mi nową akurat z motywem WOŚP-u.
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 25 sty 2026, 11:12
basson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 25 sty 2026, 12:02
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 25 sty 2026, 12:17
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 sty 2026, 12:28
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 25 sty 2026, 12:36
Mam to samo w lidlu. Paragon nie zacznie się drukować, dopóki nie odrzucisz na terminalu zrzutki. Nie do końca przemyślane moim zdaniem. W poprzednich latach to odrzucanie funkcjonowało tylko na tablecie przy kasach samoobsługowych. Po zeskanowaniu produktów i przed wyborem płatności była opcja tak lub nie i mozna było szybko zareagować. Jeśli chodzi o wspieranie to zazwyczaj ograniczam się regionalnie do potrzebujących dzieci ze swojego miasta lub tych sąsiednich.
Ja generalnie jestem zadowolony z ich usług i nigdy wcześniej nie miałem takich natarczywych akcji. Napisałem na czat z ciekawości zobaczę co napiszą.
basson
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio